.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Секс без презерватив в пърия ден от цикъла

Здр.Днеска с моя фр правихме секс без презерватив и той свърши в мене (1-вия ден от цикъла ми е),има ли вероятност да ми има нещо?Бяхме в ездачката....не бях легнала,а после стоях седнала (нали уж така по-трудно ставало забременяването)..?

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Pfff . . . vinagi ima risk Ujas....neznam kakvo da ti kaja.Аз ако съм на твое място ,ще пия хапче и повече няма да правя глупости.

Мега фен
    абе не мога да ви разбера за кво постоянно правите секс без презервативи?! май се надпреварвате кой ще пусне пове4е теми ''спах с гаджето без презерватив бременна ли съм''! а ако просто винаги ползвате не мислиш ли че ще ти е много по- спокойно?! сами си създавате главоболия...

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    НА КОЛКО СИ ГОДИНИ?!?!?!?
    КАК МОЖЕ ДА ЗАДАВАШ ТАКЪВ ВЪПРОС?!?!? РАЗБИРА СЕ, ЧЕ ИМА ВЕРОЯТНОСТ ДА ТИ ИМА НЕЩО!! ТИ КАК СИ МИСЛИШ, ЧЕ СЕ ЗАБРЕМЕНЯВА?! САМО ОТ МИСИОНЕРСКА ЛИ?! ИЛИ СПОРЕД ТЕБ МОЖЕ И ОТ СВИРКА?!
    ОБРАЗОВАЙТЕ СЕ ПРЕДИ ДА ПРАВИТЕ НЕЩО, БЕ ..............
    ХЕМ ГО ПРАВИТЕ БЕЗ ПРЕЗЕРВАТИВ .. ХЕМ ПИЧА СВЪРШВА В ТЕБЕ !! ЗА КВО ВИ Е ТАЯ ГЛАВА И НА ДВАМАТА КАТО НЯМА НИЩО В НЕЯ ..
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

mdaa mili4ka IMA veroqtnost da stane "ne6to", nqma zna4enie koi den e. az li4no si pravex eksperimenti iii...stana "ne6toto" taka 4e te savetvam da pie6 xap4e, kolkoto se moje po-barzo i pove4e da ne pravi6 takiva ne6ta.

Град
    ... see you where the wild winds blow..
    Horse Crazy Girl!!

Град
    stz.. =}
    тии си лудаа!! без презерватив?? няма значение в каква поза си.. риск винаги има.. без презерватив омг..

бтв на колко години си??
    you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone

Доказано е - както и да е, винаги има риск от забременяване. Използвайте презерватив! За да бъдете сигурни - не губите нищо.

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

НАБИЙТЕ СИ ГО В , ЧЕ ПРЕЗЕРВАТИВА СЕ ПОЛЗВА КОГАТО СЕ ПРАЙ СЕКС, АН Е ЗА НАДУВАЕМО БАЛОНЧЕ.... И ПО ЧЕСТОТО МУ ПОЛЗВАНЕ Е ПО СПОКОЙНО И ЗА ДВАМА ВИ И НЯМА СЕ ПРЕТИСНЯВАТЕ, ЧЕ СЛЕД 9 МЕСЕЦА ЩЕ ИЗЛЮПИШ НОВО СЪЩЕСТВО НА СВЕТА (ДЕТЕНЦЕ) Е ПОЖЕЛАВАМ ТИГО ДА СИ ГО РОДИШ, НО НЕ НА ТАКАВА ВЪЗРАСТ И НЕ В ТАКОВА ПОЛОЖЕНИЕ :P

BMW -> Beautiful car!!!

Град
    BurGasSs 8-)
    ох божке.............. просто не знам кво да кажа....... ае образовайте се малко.............. индиянци....

Тайната на музиката е че тя започва там, където думите
    свършват.

ne ti puk pravete si seks bez prezervativ i stiskaite palci da ne zabremenee6..RAZBIRA SE,4E IMA SHANS.BIVA LI 4AK PUK TOLKOZA DA NE 4ETETE ?I KADE SA VI BILI GLAVITE I NA DVAMATA!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Голям фен
    Град
    Лондон
    Божеее винаги има риск ,по прочети малко преди да правиш каквото и да е

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ne samo, che ima risk ot zabremenqvane, no i toi shte se zarazi s takava infekcia, che ti e bedna fantaziata.

Много ясно че има, затова са презервативите. Мислете преди да правите глупости дали си струва.....
    Прекалено голям размер на картинката!

.: machoka :.

Мега фен
    Град
    SF
    Стига нападали моми4ето...
    Виж сега, риск от забременяване има, но реално погледнато не е толкова голям, колкото вси4ки тука те плашат. Тъпо е, 4е си го оставила да свърши вътре, ама карай.
    Както и да е. На твое място аз хап4е не бих взела. Знам, 4е ще запо4нат да ме оплюват, като го про4етат, но това си е мое мнение. Ако прецениш, изпий го.

Робинята на Quench

SINDEL mersi mnogo za razbiraneto I az ne mislq da piq hap4e,za6toto imam mnogo poznati momi4eta i mom4eta,koito sv1r6vat i s1otvetno nali momi4etata davat da sv1r6vat na mom4etata v tqh dokato sa v cikyl i do sega ne sa imali problemi.Vse pak be6e 1 viq den,v ezda4kata,mnogo sperma izte4e i taka Da se nadqvame da mi nqma ni6to {}

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    A zashto vyobshte pravite sex bez prezervativ dokato si v cikal? Ne nablqgam na tova, che moje da zabremeneesh, a na tova che e dokato si v cikal.

Ami vinagi sme si go pravili dokato s1m bila i v cikyl,nego ne go e gnus...i taka.

spokoino niama strashno weroiatnosta da si zabremeniala e malka a i towa s infekciite deto napisaha po gore e goliama glupost i az sym prawil seks s priatelkata si dokato e w cikal niama nishto losho nito stranno. za kwi infekcii goworite za woda i miene neste li chuwali.
    inache edin sawet malka si oshte prawi seks s prezerwatiw pone do 18 godini.
    Бръм!

Оффф...много ясно ,че има ..като гледам имаш нет еми хвани ..потърси из нета... и се образовай малко на тема СЕКС ....и предпазни предства..после..защо българия е на първо място във Европа по брой на аборти ..защотото младото поколение вместо..да пуска теми из форумите бременна ли сам ? ..трябва да се образова малко ..и да се пази!
    Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят!!!

Re: Секс без презерватив в пърия ден от цикъла

Цитирай Първоначално написано от obyrkano_f
    Здр.Днеска с моя фр правихме секс без презерватив и той свърши в мене (1-вия ден от цикъла ми е),има ли вероятност да ми има нещо?Бяхме в ездачката....не бях легнала,а после стоях седнала (нали уж така по-трудно ставало забременяването)..?
    1.Вероятност има
    2.Позата е без никакво значение
    3.ПРави секс без презерватив но да не свършва в теб!
    4.Никак не е по-трудно забрееняването сякак е възможно- във вода,в различни пози и т.н.

Град
    в куза :)
    най-обичам индианци на пишещи машини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си