Mnogo obi4am priqtelq mi i toi sa6to mn me obi4a,sigurna sam 4e e taka,no ne razbiram kakvo ne se polu4i mejdu nas.Bqhme zaedno 2 god i postoqnno se karahme,v sedmicata 2,3 dni nie vse se karahme i sled tova vinagi se 4uvstvah mn stranno,sqka6 ne go poznavam,sqka6 mi e 4ujd.toi vse mi zabranqva da hodia po kafetata i ako ida mi zv na vseki 5 min i mi natqkva 4e sam s nekoe mom4e,zabranqva mi da pu6a,zabranqva mi da izlizam s taa i onaa za6toto bili edi kakvi si,vseki den mi vliza6e v skype za da vidi dali ne si pi6a s nekoe mom4e ...abe ludnica.ponqkoga ne izdarjah vse da mi natqkva nqkoi ne6ta koito vaob6te ne sa verni i se skarvahme jestoko obijdahme se i t.n. a ve4erta toi si hodi po diskoteki sre6ta se s razni momi4eta,pi6at si.pisal e i na moi pr ,i sled 2,3 dni idva i mi se izvinqva i mi kazva 4e nemoje dez men 4e me obi4a.ok.povqrvah mu 1,2 pati,prostih mu za6toto toi za men e vsi4ko,i sled sedmica vsi4ko se povtaria.mn tejki dumi sme si kazvali,no ina4e e neveroqten 4ovek i mn mn go obi4am i adski mn sam sviknala s nego.mn pati sme govorili za revnosta mu i toi vse si e sa6tia.ima li smisal da sam s nego??