- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Има ли смисъл да съм с него?
Не може компромисите да се едностранниТака че му кажи в очите че ако продължава да не прави компромиси колкото и да го обичаш, следващия път когато се скарате, няма да има после при кого да се върне. Кажи му го точно, кратко , спокойно и ясно. По реакциите му ще разбереш какво ще се случи с вас... Ако възрази или каже че и той правел компромиси, му кажи че ти правиш двойно повече от него, но не парадираш с това, че искаш просто да спре да те ревнува и да ви е добре и на двама ви. Ако е разбран тип, ще се разберете все някак...
Ако не, колкото и да ти е кофти, ще трябва да го оставиш, защото не може да се оставяш да те "тъпче" така.. защото това си е чисто тъпкане, и аз ако това ми го направи приятеля ми, първия път, ще премълча, ще си кажа добре хубаво, щом иска така нека...няма да отдам много значение на това Втория третия път, обаче ще стане много напечено.. ако от добро не се разбере, ще пробвам с лошо... но на края лошите последици ще са за него.. Аз не знам ти как си го изтърпяла толкова.. може би защото си го обичкаш много ?
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00