- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектното момиче\момче?!
Здравеите,
Нова съм тук и ми е интересно да разбера как си представяте вашият партниор
П.П Моля,без нападки
Няма перфектни хора.Аз принципно нямам определен тип,стига да ми хареса момичето и да ми е добре с нея.![]()
и аз съм на тоя принцип че няма перфектни хора затова и не търся такива
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Да,съгласна съм,че НИКОЙ не е перфектен имам предвид,според вашия тип.Аз избирам да са на горе -долу на моята възраст,а аз съм на 18 и някъде до 23г.![]()
Единственото ми условие е да е що-годе умен.Всичко друго мога да го преживея![]()
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Да е умна, да ми прилича на годините, да ми прилича на ръста, да има умствен багаж повече от на бойлер, да ми прилича на характера.
Такива няма, ама както и да е ...
Нямам определен тип. Искам само да изпитва към мен това, което и аз към него.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
ами мойто си е супер ... перфектен незнам дали има такъв ,но е важно да има любов![]()
![]()
![]()
няяма перфектни хора ,но момчето до мен трябва да ме обича(най-вече),да имаме общи теми и интереси,и да е чаровен![]()
забавен, чаровен, умен, сигурен в себе си и в това,което иска, влюбен в мен, мил, привлекателен, всеотдаен, да умее да ме кара с всеки ден да се влюбвам повече в него...така си го представям....и го имам.![]()
Първоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
![]()
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
аз искам да е по- интелигентен, да е забвен и способен да ми се смее на глупостите които ръся, а не само да ме гледа... ама пък като гледам такъв нещо не съм намерила![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
Малко по-ниска от мен,много яка,косата да е или тъмно черна или супер светло руса.И да не е много тъпа![]()
Това ми допадна.Първоначално написано от keep_smiling
![]()
Естествено, няма нищо перфектно, но момчето, доближаващо се най-много до този идеал, трябва да е:
Мил, интелигентен, забавен, чаровен, човечен, земен, !!!да не е правеж!!!, да има огромно търпение, да е романтик![]()
Да е спортист, с хубаво тяло, ако трябва да е наистина идеален, трябва да има зелени хубави очичкиПолудявам по тях.
И най-важното - да ми допада.
Едит: Забравих да кажа, че трябва да е с 1-2 години по-голям, защото съм на такава възраст, че момичетата психически са с около 2 години по-напред от момчетата, че за това. Или естествено, ако е на моята възраст, вече да е пораснал и да мисли трезво.![]()
![]()
Ей май скромните ми изисквания няма да бъдат покрити от някого...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Искам да се допълваме, искам да знам че той е моята сродна душа и той така да го усеща.. когато двама човека имат нужда един от друг, те знаят какво да си дадат един на друг и го правят.. искам да ме разбира, да ме уважава, да не е много грозен на външен вид.. да е поне симпатиченабе аз да си го харесвам и той мене, пък другите квото искат да казват.. И ако изискванията за моя човек са прекалено големи, то да се знае че и аз ще се постарая да съм на ниво
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
да не си търсиш и ти момчеПървоначално написано от Чичко_Полицай
![]()
(само не се обиждай)
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
адски тъпа тема
аз може да си представям рус черноок,че ще ми хареса а да се влюбя от пръв поглед в някой с кафеви очи и тъмна коса и кво?![]()
Lof YAaA..!
По-силен харакер от мен, с интересен глас (не знам защо, но адски много обръщам внимание на гласа) и да е интелигентен. Глупаци не мога да понасям. Това са качествата на които държа, като това с гласа е просто каприз. Перфектни хора няма, а и да имаше, не мисля че бих се обвързала с такъв. Винаги съм намирала чара на хората в недостатъците им![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Сега всички ще напишат ''няма перфектни хора''![]()
![]()
Що, да не би да грешим?Първоначално написано от Taste the rainbow
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Търся за партньор за карти.Първоначално написано от keep_smiling
И щом се засмях на глупостта, която ръсиш значи покривам всичките ти критерии.
Яхууууууу![]()
Стига с това " няма перфектни хора " ... аз съм перфектен, просто не ви го натяквам всеки ден...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The Spark