- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Перфектното момиче\момче?!
перфектно е момичето от аватара на авторката![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
da kajem bih iskala ne mn krasiv,ymen,zabaven,da me obi4a,da mi e veren,da ne me luje,da se durji dobre kum men,neiskam nqkoi idiot,mislq,4e e tova![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да, дори и да няма перфектни хора, както твърдят доста хора тук, въпросът е в това да намериш перфектния за теб... И той ще има недостатъци, както всеки друг, но ти ще си го приемаш с тях, за теб той дори и с малките си негативни страни, пак ще е перфектен...
За мен нзм какво трябва да е перфектно в едно момче.. Трябва да е забавен, мил, да мога да му имам доверие... Такива неща![]()
като гледам интелигентността обаче нещо не я попълваш :PПървоначално написано от Чичко_Полицай
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
И аз съм на принципа,че няма перфектни хора.Само че искам човек,който да ме разбира,да е до мене и да ме обичаТова мисля,че е най-важното.
перфектни хора няма..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Уверих се,че перфектни хора няма.И когато харесаш някой след като се замислиш той не влиза в нито една от исканите категорий,просто да е умен и забавен другото ако не е чак толкова зле се преживява.![]()
mi iskam da e sladur... puk kakuv tip na vun6en vid nz... ako me kefi... zna4i e sladur. i zna4i stava![]()
sled tova da ne se durji tupo i da ne e... ole nz hahahh to vseki si ima kosuri ama nqkoi se priemat.. kakto kazaha pove4eto NIKOI NE E PERFEKTEN![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
- Да е умен
- Да е забавен
- Да може да ме понася
- Да не е със самочувствие до небето
- Да е сладък и чаровен
- Да е висок
- Да изпитва това, което и аз към него
- Да не е мускулест
- Да не е ФиЕшЪъЪНчЕе
Та намерих го(колкото и да беше сложно) и сме щастливи![]()
Еми всяко момче,което харесвам,е различно.Но имам едно момче-мечта,което си бях измислила като малка и много често си представям че то найстина съществува и нататък няма да продължавамЗех си мисла,че найстина не съм в ред
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Само не разбрах откъде разбра, но както и да е.Първоначално написано от keep_smiling
Хм//
Да просне едни ми ти големи романтични цици, че като ме налегне романтиката....
Като я плесна по задника, да мога да се спусна по вълната....
Да се кефи на “траш” и “дед” и да псува като пиян каруцар по нанадолнище...
Със свещи също може, но по-добре да си носи големи кривести вибратори - за всеки случай...
Да мирише на “облак” и да смърка през носа си водка - до 50 гр. на всеки 15 мин е приемливо постижение за жена.
Да има голямо легло с плакат на девицата на Мейдън над главите ни и множество снимки на висящи пениси по стените....а, и вокала на Меноар...
Любимият й филм да е “Порочни здравеняци”, или в краен случай “Анални великани” 3 (ако не сте гледали първите две серии адски трудно се хваща нишката - а и те много не ги дават в лицата...)
Да ми казва стихотворения, които е съчинила специално за мен...Пример: “Еби ме ебачо мой, късай ме, касапино, топли ме радиаторе, смучи ме компресоре” - докато прегракне
Да ме гледа в очите когато ми свири....
Да се кефи, като я тресна по китарата, докато ми свири, гледайки ме в очите...
Да ми казва, че ми е голям...(т.е. да говори само истината)
Да си говорим - за нея, за майка й, за леля й, и за големите неща, които я правят щастлива...
Не е много...(но си е рядка комбинация от качества....)
А да - и да носи на бой...
И да е фен на аналния секс...
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Ако обичаш някого ,тя/той за тебе ще е перфектен! Няма да виждаш недостатъците ,защото си влюбена в нея/него!
Стига ми да ме обича истински!!!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Да те карам да пишеш а?Щом ти е тъпа,направи си я остра бреПървоначално написано от dare_93
Перфектни хора няма....нямам определен тип,на който държа стриктно,стига да ми хареса момчето и да ми е добре с него....
![]()
Знам колко сладникаво зву4и, оба4е най-накрая намерих мъж, който е то4но това, което винаги съм искала![]()
![]()
Робинята на Quench
оф... колко сте банални ;[
Ем първо наистина няма префектни..както и аз не съм перфектна и за това не търся перфектен човек за мен. Търся такъв който да ме грабне даже и с лошите неща в него който да ме обича както аз него..ии да ми яко с него ..по възможност светли очички синии :P ...последно не се брои![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
не обаче темата е как би изгелждал,АКО го имаПървоначално написано от Jus7__Me
а не дали има,щото така пишат във всички теми
Или черна или руса коса може и на кичури зависи какви са,сини очи,малко по висок от мен по възможност малко,да има мускули но не прекалено,хубав задник,лицето му да е поддържано,прави зъби
,забавен
![]()
Такъв човек НЕ съществува,всеки си има своите недостатъци.
Идеалната половинка за мен е човек който ме обича в истинския смимъл на думата (визирам бившия)![]()
този,когото харесвам в момента ...
someone else...
Ако може да има повече " зелено " и да ми даде някоя - друга кола...
ами на мен ми харесват по-мускулести момчета,въпреки че няма голямо значение визията.и да е от 2 до 4 год по-голям от мен.нз но тези но мойта възраст (15) се държат супер тъпо и вече ми е омръзнало или пене тези които познавам
Попринцип съм на мнение,че перфектно момче не съществува.Но все пак за мене идиалния трябва да е:Простак,пълен селянин и супер инат.!