- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво мислите за скинарите ?
Какво ви е мнението за скинарите?
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
мисля , че лятото им е яко с гола глава![]()
I am what I am !!!
Ами, не съм много запознат с точно тази прослойка. Единственото, което не ми харесва, е, че май прекалено насилствено си налагат разбиранията.
Иначе има и неща, за които съм съгласен с тях, но сякаш са малко. Принципно нямам нищо против всеки да е такъв, какъвто си иска.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Кои скинари?
Кви са тия скинари изобщо? Аз познавам един скинар с расти. True Story!!!
Grumpy old madman
Скин с расти???
За такова нещо не бях чувала...
Пък иначе к'во за тях..аз много им се кефя само дето са голеееми расисти и мразят обратните...
П.С.:гледайте да не сте им врагове...на един пънкар му отрязаха гребена, за което много ги тропахме всички после
Pendulum - Blood sugar (music)~
respect !!!!!!!!!!!!!!!!!!!11![]()
I'm from the west side of the 6-4 impala
When niggas say where you from
Well never say holla
Gun on the left side!
готини хора сапознавам няколко скина и от това което виждам саа яки по характер освен с враговете си , гейовете.. абе въобще всичко различно
![]()
you don`T have tO know so mucH fOr me! сега е тwoi ред да бъдеш наранен! тwоята iгра igraq.. a тi сi победен ( (sun) ) here we are..one aLone
лееле колко сте навътре в нещата всички...
и к'во - скинхед = нацист, нали?
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Не знам точно какво да мисля за тях...Едни ми казват,че са гадни,други-готини.Мразели всички...Или пък са ми казвали,че ако си харесат някое момиче могат да убият за него......Бе някви такива...Не знам дали да вярвам.Виждала съм,но не познавам и за това не мога да кажа.
Това скинар ме дразни,Скинхед по ми вдъхва респект!
Скиновете са много печени хора,но има и отрепки и наркомани,които само срамят НС......
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
кой не е чувал скинаро, кой не е слушал за него?
ама всички или познават, или са били, или ще бъдат, или са ги "тропали", или са рушили гребени на приятели някакви тяхни...
хаххаха
+1 към ЕРu
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Да "скиновете" дето не са нацисти са наркомани
Айде някое добро дете да ми обясни на мен, какво е това "скинар", понеже аз за това животно не съм чувал.
Според мен имат нещо общо със Скинър - началника на Мълдър и Скъли от "Досиетата Х".
Скинари![]()
![]()
Grumpy old madman
Директор Скинър бе?Първоначално написано от Canis_Dirus
какво се правите пък и вие на интересни?
прекрасно знаете, че на скинхеди или там каквито са, им казват скинари
![]()
на кафевоооооооооо!Първоначално написано от exploitedteen
(доживях да го напиша!!! Сега съм по-корав!)![]()
Grumpy old madman
Ти не си ли кежуал,итк?Или си кръстоска между скин,пънк и корав лад?Първоначално написано от exploitedteen
Ей го СКИН А/Ъ Р бе!
![]()
Бате,бивш педал и бивш нацист нема,признай си,нема как да си промениш идеологиятаПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Той е бил от рапър до скинПървоначално написано от metomаn88
![]()
Ти си на КАФЕВОПървоначално написано от BallFace
И с оригиналния SI направо ще разбиеш всички тукаПървоначално написано от Canis_Dirus
Това, че имам оригинален SI май много ти бърка в здравето. Защо така?Първоначално написано от FOOTSOLDIER
Grumpy old madman