.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Клизма ?

Клизма ?

С моят приятел сме превърженици на аналния секс, от което само по себе си се разбира, че често правим клизма (само на мен естс.)
    Може ли да ми кажете г/д колко време ви е нужно на Вас за една клизма ?
    Понеже аз като си правя отива някаде към 1 час и 30 мин някаде до пълното изчистване И въобще необходимо ли е да се прави до такава степен, че да излиза само чиста вода - много време отива бе

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania

Re: Клизма ?

Цитирай Първоначално написано от XLaDy
    С моят приятел сме превърженици на аналния секс, от което само по себе си се разбира, че често правим клизма (само на мен естс.)
    Може ли да ми кажете г/д колко време ви е нужно на Вас за една клизма ?
    Понеже аз като си правя отива някаде към 1 час и 30 мин някаде до пълното изчистване И въобще необходимо ли е да се прави до такава степен, че да излиза само чиста вода - много време отива бе
    ехе..толкова много ли..аз не съм си правила де но ще следя темата ами на теб удобно ли ти е в домашни условия?в смисъл..единствение недостатък е че отнема много време или и боли?гледах един филм на един мъж му правиха и той така охкаше..бляя..толкова ли боли

Cruel Intentions

Мега фен
    А аз тая тема няма да я погледна...
    Нищо лично ама да ти пахат разни работи в дупето...еротика.

Фен
    Град
    На покрива!!!
    Съжалявам, че ще прозвучи грубо, но ако си пориш дупаратавсяка седмица ако не и по-често, ще ти се появят и други проблеми
    Искам да те гледам всеки ден, без значение дали си под или над мен

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Чичко_Полицай
    ако тези разни "работи" са твои няма ли да те възбужда

Cruel Intentions

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Не особено.Квото и да го правиш все е гъз.Друго си е едно заголено котенце ..
    По темата:Знам че Синдел е на ти с тея неща,като дойде ще ти отговори не се безпокой

Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от mystery`girl
    Не особено.Квото и да го правиш все е гъз.Друго си е едно заголено котенце ..
    По темата:Знам че Синдел е на ти с тея неща,като дойде ще ти отговори не се безпокой
    ее..едно момче да каже че предпочита котенца...бр бр аз така и не разбрах дали в домашни условия единствения проблем е че си сама и отнема много време???

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    Мисля че отнема окло 40 мин на една моя приятелка,това го знам защото си говорихме веднъж.
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

hottie
    Guest
    Ооо много по-малко време отнема. Пъти по-малко. Между другото не е хубаво да се прави клизма прекалено често! Даже е доста вредно.

Мега фен
    Град
    SF
    Ето, идва Синдел, за да ти отговори на въпроса

Виж сега, първо клизма не е хубаво да се прави прекалено 4есто... Но това си е ваше решение, аз просто предупреждавам.

Освен това не отнема изобщо толкова много време. Не знам какво правиш за тоя 4ас и половина, сериозно.
    Ъмм... принципно е оферта ако ще правите анален, да минеш първо през тоалетната. Тогава би трябвало да ти отнеме много по-малко време, за да се из4истиш.. Ако, образно казано, тая клизма я използваш (извинявам се за кофти обяснението, ама... ) за да вадиш разните работи, тогава ве4е виждам защо става толкова бавно...
    И последно - да, идеята е да си я направиш, за да си из4истиш дупето. Та в общи линии въпросът дали водата, която излиза трябва да е 4иста, ми се вижда малко безумен Така де, ина4е само замазваш положението и после ще си проли4и

Робинята на Quench

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Ето, идва Синдел, за да ти отговори на въпроса

Виж сега, първо клизма не е хубаво да се прави прекалено 4есто... Но това си е ваше решение, аз просто предупреждавам.

Освен това не отнема изобщо толкова много време. Не знам какво правиш за тоя 4ас и половина, сериозно.
    Ъмм... принципно е оферта ако ще правите анален, да минеш първо през тоалетната. Тогава би трябвало да ти отнеме много по-малко време, за да се из4истиш.. Ако, образно казано, тая клизма я използваш (извинявам се за кофти обяснението, ама... ) за да вадиш разните работи, тогава ве4е виждам защо става толкова бавно...
    И последно - да, идеята е да си я направиш, за да си из4истиш дупето. Та в общи линии въпросът дали водата, която излиза трябва да е 4иста, ми се вижда малко безумен Така де, ина4е само замазваш положението и после ще си проли4и
    =D>

Ако отделяш повече от 10 минути за клизмата (т.е. повтаряш операцията многократно) съществува риск да увредиш меките тъкани. Освен това рязката промяна на бактериалната среда може да доведе до размножаването на определен вид бактерии (а там ги има много...) и да се получи инфекция.
    Специалистът знае по-добре...

Град
    Хасково
    хах вии наистина не сте добре хора ... Аз също правя анален секс... е не толкова често, но пак в седмицата 1-2 пъти. даже и по- рядко.. та идеята ми беше, че аз никога не съм си правила клизма и не смятам да си правя, ако това наистина не е наложително.. Просто около час преди да започна да правя секс отивам до тоалетната и готово... А и го правим без презерваив.. това са просто някви дяволии че е можело да излезе нещо.. глуости.. нито мирише, нито излизат разни неща.. просто ви впрягат тука... Правете тва, което ви радва и ви праи кеф, пък другото ..

Мега фен Аватара на amatorium
    Samata klizma stava za nqkolko minuti. Neznam kakvo po dqvolite si vadish ot korema za chas i polovina
    Eating isn't cheating - Arnold

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Izvinqvam se za nevejestvoto mi i che se mesq v temata, no kak se pravi klizma.

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Izvinqvam se za nevejestvoto mi i che se mesq v temata, no kak se pravi klizma.
    +1 Гледала съм как на малки деца им се прави с термометър,ноо за тази незнам как стаа ИНфоо плс
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Мега фен
    Град
    SF
    Клизмата няма нищо общо с термометри....

В домашни условия в общи линии се прави с едно, което е като дамски душ.. Балонът се пълни с вода и специално прах4е, или вода и някакъв интимен гел, или само вода. Накрайникът се пъха в дупето и в общи линии стискаш балона, водата излиза и после я изкарваш..

Обясних го като идиот, ама дано сте добили някаква представа...

Робинята на Quench

Клизмата няма нищо общо с термометри....

В домашни условия в общи линии се прави с едно, което е като дамски душ.. Балонът се пълни с вода и специално прах4е, или вода и някакъв интимен гел, или само вода. Накрайникът се пъха в дупето и в общи линии стискаш балона, водата излиза и после я изкарваш..

Обясних го като идиот, ама дано сте добили някаква представа...
    Само това с изкарването на водата беше тъпо, но както и да е. сигурно са разбрали

Сега по темата: Дано да са разбрали всички - клизма на две седмици един път и не по час и половина ... иначе така ще се отвориш отзад, че ще почнеш се изпускаш ...

Мега фен
    Град
    SF
    ^
    Карай.. Изобщо как по дяволите се о4аква да обясниш как се прави клизма...

Робинята на Quench

^
    Карай.. Изобщо как по дяволите се о4аква да обясниш как се прави клизма...
    То имаше тук във форума обяснено ... ама сега ме мързи да търся линкче ....

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Ot aptekata li si kupuvash atributi za pravene na klizma? I kak izobshto go narichash?

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Ot aptekata li si kupuvash atributi za pravene na klizma? I kak izobshto go narichash?
    Аз вкъщи я имам тази така наречена помпа и когато с приятелката ми сме правили и анален секс - съм й я давал. За прахчета до колкото знам не слага ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си