eto q i moita istoriika!zapoznah se s nei-dobriq fr na mom4eto ,koeto me haresva!toi naistina mn me haresva i be6e mu kazal da ne se zanimava s men!i taka zapoznahme se i toi po4na da me svalq,razmenihme si skaypovete!po4nahme da si pi6em a v sa6toto vreme mom4eto koeto me haresva razbra i mu stana mn gadno!te se skaraha i ve4e ne sa nai-dobri fr!zaradi men! az haresvah i dvamata!neka nari4am mom4eto koeto me haresva E,a fr mu A!i taka i dvamata mi predloziha i poneze E zivee nad nas ,a A v dr kvartal re6ih 4e e po-dobre da tragna s E 6ot moze da se vizdame po-4esto!sled tova oba4e osaznah 4e ne go haresvam i zapo4nah da go otbqgvam i prodalzavah da si pi6a s A!no A razbra 4e hodq s nego i zapo4na da e malko zloben kam men!sega E zamina v italiq i prodalzihme da hodim no razbrah 4e tam e hodim na PROSTITUTKI i skasah s nego!sega se opitvam da se sbliza otnova s A ,no toi prodalzava da me otbqgva i se darzi uzasno!kat go pitam ne6ty v skypa toi vinagi se otqzda i ne iska da se vidim vinagi otbqgva temata!mn me e qd na sebe si 4e izbrah po-lo6iq,a sega izgubih A,koito naistina darze6e na men!pls kazete na4in pak da se sblija otnovo s A!!!!