Хах на същия хал съм....Изправям си косата всеки ден от около половин година насам, преди също я изправях, но значително по-рядко...До сега съм ползвала доста маски , но съм най-доволна от тези на Гарниер за суха коса, в момента ползвам едносекундната на Гарниер с оранжевото топче, ползвала съм и едноминутната, също е много хубава...Много изсушаващо поне на мен ми действат 90% от продуктите на Schwarzkopf При изправяне задължително ползвай продукти, които да предпазват косата ти от пресата.Аз ползвнам, кристали, серума на Ейвън за сухи крайща и пак на Ейвън серума със заглаждащ ефект...От време на верме аз си правя и една домашна маска, която много съживява - 2-3 лъжици зехтин, 1 яйце и 1-2 лъжици оцет и седиш с това на главата си около 20 мин.
....Ииии да не забравя оставай дивите си къдрици от време на време... Аз доста време ходех все права и преди 2-3 дни си се оставих къдрава намачкана със пяна и само кичурите отпред прекарах веднъж през преса.Косата ми е на едри къдрици и така също си се харесах...