- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не мога да се оттърва ..
Историята е дълга и монотонна .. Преди около 6 - 7 месеца се запознах с едно момче.Ужасно много го харесвах , постоянно излизахме ,когато имах възможност и се стараех да прекарвам колкото се може повече време с него.След първият месец той ми поиска скайпът ,след това и номера ми .. Ходихме заедно на море , постоянно се закачахме и си говорихме.След още известно време той често ме молеше да водя една приятелка с мен когато излизахме.А на мен тя наистина ми беше омръзнала , и когато питаше за нея просто си мислех ,че иска да я пита нещо за мен .. знам ,че звучи наивно и самоуверено , но просто толкова бях хлътнала ,а и той се държеше така.Постоянно ме закачаше ,обаждаше ми се ,пишеше ми .. След време разбрах ,че той харесва онова момиче.Дойде ми като гръм от ясно небе.Бях в шок.Депресирах се известно време.И след още 1 - 2 месеца той ми каза ,че вече я е забравил и не проявява интерес.А със мен се държеше доста внимателно ,постоянно ми пишеше и искаше да излизаме.Един негов приятел ми каза ,че ужасно много ме харесва и се готви да ми признае и предложи.Но толкова време мина ,че аз вече много - много не се интересувам от него.Още мисля ,че е сладък и ,че има страхотен характер, много е миличък и възпитан ,но просто я няма старата тръпка и не мисля за него както преди.Как мислите - ако ми предложи дали да приема?Да се опитам ли нещата да потръгнат ,и може би отново да изпитам тръпката и да си живеем щастливо ,или да си намеря нова ,свежа любов и да забравя за него?
LAZY days
BEAUTIFUL night
BEACHY hair
WATER fights