- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За черни очи
Аз съм с кафяви очи.Не ми отива черен молив...преди ползвах тъмно-кафяв,сега ползвам маслено-зелен и ми стои много добре.Пробвала съм и светло-кафяв,но не си купих него,защото преди ползвах пак кафяв...Може да отидеш в някоя парфюмерия и да проваш маслено-зелен,светло-кафяв нещо такова...
Пс:Като си купих зеления молив даже една позната помисли,че съм със зелени очи![]()
бси якотоПървоначално написано от lia_k
![]()
Zelen
Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa
има черни очи,мн хора такива познавамПървоначално написано от death_wish_
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
абе аз имам черни очи и си слагам черен моливне са безлични очите ми
всички говорите нещо , което си мислите .. без да знайте дали е така ;D "безлични" о.@ ти стават очите ако са малки и светли и сложиш тамен грим .. някак си не е трудно да се досетиш
![]()
![]()
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
Черен и тъмно лилав, може и тъмно син, въобще тъмните нюанси.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Da ne bi tova slu4aino da e gospojata ti po himiq?Първоначално написано от lia_k
Bring me to life...
Лилав, тъмно зелен, тъмни цветове.. слагай според тоалета например (но тъмния вариант на цвета).
Не зависи само от цвета на очите,а от формата на веждите,формата на лицето,цвета на кожата.
Да, права си, особено от цвета на лицето. Аз говорех за светла кожа ('щото на мен добре ми седят, а имам не светли очи).Първоначално написано от elena_k
аз съм за розов,лилав и синама това много зависи от стила ти и цветовете на дрехите ти както и от чертите на самото лице
"пп:някой по-нагоре беше казал че на сини очи много ходи черен молив....абсолютно не съм съгласна с това!"
Много грешиш, моите очи са синьо-сиви и молива, който най-вече слагам е черен и стои перфектно![]()
П.П. Очите ми са големи, мойе би затова така ми отива молив, ако бяха малки може би щеше да стои малко изродско...![]()
По темата: Тъмно зеленият нюанс много върви на чени очи![]()
"btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
да с майка ми... разговора беше следния:
-Правила ли си секс някога?
-Не.
-Сигурна ли си?
-Да, айде махай се..."
i az imam 4erni o4i
slagam si 4eren moliv , vednuj probvah edin rozov na oriflame be6e blestq6t i mn si otiva6e na o4iteno ne vinagi si slagam moliv predpo4itam samo spirala
![]()