.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40

Град
    Велико Търново
    Аз съм с кафяви очи.Не ми отива черен молив...преди ползвах тъмно-кафяв,сега ползвам маслено-зелен и ми стои много добре.Пробвала съм и светло-кафяв,но не си купих него,защото преди ползвах пак кафяв...Може да отидеш в някоя парфюмерия и да проваш маслено-зелен,светло-кафяв нещо такова...
    Пс:Като си купих зеления молив даже една позната помисли,че съм със зелени очи

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от lia_k
    бси якото

Zelen
    Obicham da vijdam unikalnostta si, v nerazbira6tite o4i na prostosmurtnite , xa

Цитирай Първоначално написано от death_wish_
    nqma cherni ochi ima tymno kafqvi ili mnogo tymno sivi, ama cherni chaak...
    има черни очи,мн хора такива познавам
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

абе аз имам черни очи и си слагам черен молив не са безлични очите ми всички говорите нещо , което си мислите .. без да знайте дали е така ;D "безлични" о.@ ти стават очите ако са малки и светли и сложиш тамен грим .. някак си не е трудно да се досетиш
    Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял

Черен и тъмно лилав, може и тъмно син, въобще тъмните нюанси.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Цитирай Първоначално написано от lia_k
    Аз съм с кафяви очи.Не ми отива черен молив...преди ползвах тъмно-кафяв,сега ползвам маслено-зелен и ми стои много добре.Пробвала съм и светло-кафяв,но не си купих него,защото преди ползвах пак кафяв...Може да отидеш в някоя парфюмерия и да проваш маслено-зелен,светло-кафяв нещо такова...
    Da ne bi tova slu4aino da e gospojata ti po himiq?
    Bring me to life...

Лилав, тъмно зелен, тъмни цветове.. слагай според тоалета например (но тъмния вариант на цвета).

Не зависи само от цвета на очите,а от формата на веждите,формата на лицето,цвета на кожата.

Цитирай Първоначално написано от elena_k
    Не зависи само от цвета на очите,а от формата на веждите,формата на лицето,цвета на кожата.
    Да, права си, особено от цвета на лицето. Аз говорех за светла кожа ('щото на мен добре ми седят, а имам не светли очи).

Голям фен
    аз съм за розов,лилав и син ама това много зависи от стила ти и цветовете на дрехите ти както и от чертите на самото лице

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Мойте са тъмно кафяви. Слагам черно и ефекта е супер.

"пп:някой по-нагоре беше казал че на сини очи много ходи черен молив....абсолютно не съм съгласна с това!"
    Много грешиш, моите очи са синьо-сиви и молива, който най-вече слагам е черен и стои перфектно
    П.П. Очите ми са големи, мойе би затова така ми отива молив, ако бяха малки може би щеше да стои малко изродско...
    По темата: Тъмно зеленият нюанс много върви на чени очи
    "btw говорил ли си с родителите си за секс и как мина разговора?
    да с майка ми... разговора беше следния:
    -Правила ли си секс някога?
    -Не.
    -Сигурна ли си?
    -Да, айде махай се..."

Цитирай Първоначално написано от sladur4e_yo
    Аз си мисля,че някакъв по-светъл молив на едни черни очи би стоял супер яко и контрастиращо-например бяло,бебешко-розово и нали не само отдолу ами и като сенки и на горния клепач

i az imam 4erni o4i
    slagam si 4eren moliv , vednuj probvah edin rozov na oriflame be6e blestq6t i mn si otiva6e na o4ite no ne vinagi si slagam moliv predpo4itam samo spirala

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си