- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- За черни очи
Кажете за черни очи какъв цвят молив мога да ползвам, освен черен разбира се![]()
Черни или кафяви?
Аз си мисля,че някакъв по-светъл молив на едни черни очи би стоял супер яко и контрастиращо-например бяло,бебешко-розово и нали не само отдолу ами и като сенки и на горния клепач![]()
ми нз не съм сигурна 4е би ми отивал светълПървоначално написано от sladur4e_yo
ама се пак искам някво разнообразие щото само с 4ерни ве4е ми омръзна. тия дни ше си зема кафяв ама няма да има особена разлика- 4ерен, кафяв- мисля 4е е по4ти същото. мога да опитам на 1 фр белия молив и да видя дали прили4ам на 4овек с него ( в което се съмнявам
) и ако да -да си купя
![]()
Черни очи - мисля , че всичко би отивало....![]()
Не ми звъни!От скоро давам заето и пътят към мен не е същият.И съм горда да зная, че мога да те имам, когато поискам.Oбратен път ти нямаш за оставане,веднъж излязъл вече - вън си.Преди беше всичко,а сега си един от всички!!!
глупости недей! На светли очи отива сичко на черни само черно и кафяво можеПървоначално написано от hellwoman
Имам една приятелка с черни очи и си слага розови сенки и такива светли простотии и й седи мн зле.. Ето според мен идеалните комбинации за очи
За злелени/пъстри(като мойте-зелено/кафяви)-отиват сички моливи без мн светлите като розов,бял,сив.. Но иначе черен,кафяв,зелен,лилав,син стоят супер![]()
За сини-черен(),син,розов,лилав и такива.. ии зелен,макарче на сини очи зелено мн мн не варви
Кафяви-черен,кафяв,зелен,и оранжяво или некфи такива кафеникави
Черни-само черен може и кафяв
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
omg 4erni o4iiiii
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ОМГГГ нещо против тях??Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
а така кво против очите ми имаш?!Първоначално написано от sladkъ_mackъ
![]()
Според мен няма някво "правило" на къв цвят очи вки сенки отиват или молив.зависи си от дрехите от лицето и от мн др неща,не мисля че точно цвета на очите е определящ
бели .. ( перлени о.@ )
Думите събират, думите разделят, думите щастливи правят хората щом си споделят.. Думите изграждат и думите събарят, а думите обвити в музика не се забравят .. лялял
Az lichno na nikakav cvqt ochi ne haresvam kak stoi belia moliv. Az sym s tymni ochi i mi otiva siv, bledo siv. Na tvoe mqsto ne bih si slagala drug cvqt moliv osven cheren. Predlagam ti da si slagash samo senki, bez nikakav moliv, osobeno ako imash namerenie da go slagash v okoto, che shte stane super bezlichno.
P.S. CHERNI OCHIiii... w0w.. moje li da postnesh snimka, ili ako ne iskash tuk, na LS. Mnogo iskam da gi vidq. Kato bqh po-mlada i si mechtaeh da imam cherni ochi![]()
nqma cherni ochi ima tymno kafqvi ili mnogo tymno sivi, ama cherni chaak...![]()
Ето примерни снимки, те повечето са китайки...
Актрисата Paola Rey има такива очи:
![]()
Ima, ima.Първоначално написано от death_wish_
ами една приятелка е с мн тъмни очи и веднъж си беше сложила лилав молив (ама не светло ами такова по тъмничко лилаво) и й стоеше мн яко![]()
ne6o po svetlo
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е ти пък, тва че не си виждала не означава, че нямаПървоначално написано от death_wish_
а по темата:пробвай с някви по-тъмни нюанси
пп:някой по-нагоре беше казал че на сини очи много ходи черен молив....абсолютно не съм съгласна с това!
мхм ми мс за съветите, ще послушам някои от тяхако искате да кажете още нещо по въпроса, моля заповядайте
![]()
az sum s 4erni o4i i si e mn qko daje 4ern moliv otdolu i otgore .... 6to ne probva6 s dr senki primerno ...
ми аз по принцип не ползвам сенки, иначе и на мен ми харесва с черен как става просто се чудех какъв друг би отивалПървоначално написано от www