.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52

Hybrid View

бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой

Град
    на кънда мънда в дивия
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    кажи му че ще се направиш пред нея че го зарязваш и тя да разкара снимката и после пак се съберете
    Ако нищо не стане мелето е готово,смажи е нейната мама.....

Мега фен Аватара на amatorium
    Nikoga ne pregovarqi s takiva. Nqma da i se ostavqsh kaji na ggadjeto si i i kaji, che ako pokaje tazi snimka na vashte gadjeto ti shte q pomete ot boi i gotovo. Obruni neshtata v svoq polza.
    Eating isn't cheating - Arnold

brat kaji v koi grad si i shte iznesem koi kaesh biq biq dokato ne ti se schupat racete v neq i noktite i sichko bii naprawi q chowek

mislq 4e nikoi ne e razbral za kakuv boi stava duma....tq trqbva da izbira m/u mom4eto i tva tehnite da q nabiqt....za6toto ako tq izbere da bie onaq...za6to da zarqzva mom4eto...ima pove4e logika....da q nabiqt tehnite ako razberat....i tq da si ostane s mom4eto....ili da zareje mom4eto,no tehnite da ne razberat i da nqma boi....otkolkoto kakto vie kazvate tq da bie momi4eto....6toto ako tq go bie....kakuv izbor ima....tq moje da go nabie i togava nqma smisuil da izbira dali da bude s nego ili ne....spored men trqbva da izbere da ostane s nego!
    Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...

Град
    София

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Кажи на гаджето ти. Той ще я накара да изтрие снимките (нали онази е влюбена в него). И после ще се съберете пак.

Град
    паралелно
    Цитирай Първоначално написано от purple__love
    mislq 4e nikoi ne e razbral za kakuv boi stava duma....tq trqbva da izbira m/u mom4eto i tva tehnite da q nabiqt....za6toto ako tq izbere da bie onaq...za6to da zarqzva mom4eto...ima pove4e logika....da q nabiqt tehnite ako razberat....i tq da si ostane s mom4eto....ili da zareje mom4eto,no tehnite da ne razberat i da nqma boi....otkolkoto kakto vie kazvate tq da bie momi4eto....6toto ako tq go bie....kakuv izbor ima....tq moje da go nabie i togava nqma smisuil da izbira dali da bude s nego ili ne....spored men trqbva da izbere da ostane s nego!
    Ето това мнение много ме израдва...

Град
    в куза :)
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Добери се до гсм-а и изтрий снимката.Вероятно има копия така, че това не е решение.

BTW как ви е снимала докато правите секс?На улицата ли го правихте?
    да, организирана престъпност,тая която е снимала е направила още поне 100 копия, скила ги е в още няколко сейфа и чак тогава е свързала с потърпевшата... тва са глупости, триеш снимката от нейния тел и си готова

1.Научи се да пишеш...
    2.Вие какво?!На пътя ли го направихте,че са ви видели...и снимали А като казах "снимали" ... посред бял ден ли го правихте защото ако е снимано с телефон или дори с апарат ... на тъмно,без светкавица не става ... а ако е имало светкавица щяхте да видите,че ви снимат
    3.Ти какво си мислиш,че вашите не знаят,че го правиш с приятеля си ли?! ... Все пак ходите над година ... Е ако все пак родителите ти са толкова наивни може и да не знаят,но 100% подозират
    4.Блафирай :P Кажи на оная "Е айде отивай и покажи снимката!!!Ти какво си мислиш,че нашите са толкова тъпи и не знаят,че го правим ли?!Абе я слез на земята Все пак сме заедно повече от година,а и ти ако имаш тайни от родителите си .. сори,но аз нямам " после я изгледай надменно и подигравателно Няма начин да не подейства

според мене тая няма никва снимка! Накарай я да ти я покаже поне!

хей малката... научи се да пишеш...а после да внимаваш..и не се еби под път и над път да те гледа тоя и оня и после да трепериш, че ще кажат на вашите.... писна ми от необразовани "мацки" като теб...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Искам да хвърчи коса ... бой бой и пак бой ...докато сама не пропилее снимките
    Може да се намажете с някво олио за тяло...или масло и да се биете докато някой ви записва...след т'ва па може и някой лев да изкарате...доста е секси
    Но т'ва е др тема...

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Зарязваш го и продължаваш да си правиш секс с него
    Именно

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

az predlagam na taq mar6a da i sma4ka6 fizionomiqta
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ммм незнам дали е вярна или не тази история ,обаче според мен е много по-добре ако вашите знаят.Тъпо е ,че си й показала ,че те е страх.Трябваше да кажат ,без това знаят.А сега иди и й кажи - успех ,вече казах на нашите
    + това можеш да кажеш 1000 неща на Ваште - > снимката е направена с фотошоп ,колаж а-у
    Ай успех!

wow от тва ше стане ебати добрия латино сериал според мен е най добре да теглиш един бой на мацката...и да си се "ебете" на воля...а и не я използвай пове4е тая дума зву4и кофти... =]

Голям фен Аватара на dantro

Re: Секс секс и накрая...БОЙ

Цитирай Първоначално написано от sex_na_eks
    Аз спах с едно момче..Беше адски яко..Аз съм на 15..той на 17..Но една негова обожателка го винаги преследва и ни е видяла как се ебеме И тая имам явно снимка и сега заплашва да каже на наште.. лелеле малее..А с това момче сме заедно 1 и 4 месеца и се КО??Тя ми предлага зделка да го зарежа или да каже тя на наште и сега нз ко да права!!!Само като ми дойде на ум че това ще е последния път с мойто момче.. нараво умирам..Може да прозвучи первезно но искам пак да спя с него той е малко притеснителен ...Но нека да се върнем към въпрсоса???Него или бой??
    "него или бои" Доста тъпо написано .. Ако си с него ще ядеш бои от ваще доколкото те разбирам пък и немисля че ваще ще те бият освен ако не си туркиня де
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    И к'во щи кажат ваще? - нищо.

Ебала си се и толкова, имаш си приятел - ОК. А оная да го духа
    ~ EviL DeViL ~

Град
    Испания
    Аз ако съм на тебе ще я пребия и тогава да ходи да казва Пък и ти после да изядеш един бой какво толкова...нали и ти си я набила?!?!?! Пък след като покаже може да и припомниш пак
    Toda mi vida habia sonado alguien como tu....

Град
    In Devil's Castle
    абе каква е тази ,бе тя е направо малоумна....все едно от някаква сапунка ами според мен трябва да признаеш на вашите
    someone else...

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от emchetyyy
    бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой бой

Добре бе, не те ли м1рзе да го пишеш т'ва целото...

БОЙ
    За теб дойдох на този свят .... и пак заради теб си тръгвам аз ... !!!

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от emchetyyy

Добре бе, не те ли м1рзе да го пишеш т'ва целото...
    все още не сам се побъркала да го напиша просто copy и след това paste не съм толкова зле да почна да го пиша

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си