.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 52

Секс секс и накрая...БОЙ

Аз спах с едно момче..Беше адски яко..Аз съм на 15..той на 17..Но една негова обожателка го винаги преследва и ни е видяла как се ебеме И тая имам явно снимка и сега заплашва да каже на наште.. лелеле малее..А с това момче сме заедно 1 и 4 месеца и се КО??Тя ми предлага зделка да го зарежа или да каже тя на наште и сега нз ко да права!!!Само като ми дойде на ум че това ще е последния път с мойто момче.. нараво умирам..Може да прозвучи первезно но искам пак да спя с него той е малко притеснителен ...Но нека да се върнем към въпрсоса???Него или бой??

Снимката на телефона ли е? Биеш мацката, трошиш телефона и да върви да доказва. Ама ти си малоумна, а глагол като 'ебеме' е крайно неподходящ за момиче, при това 15 годишно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

бойййййййййй
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Добери се до гсм-а и изтрий снимката.Вероятно има копия така, че това не е решение.

BTW как ви е снимала докато правите секс?На улицата ли го правихте?

Град
    Ha MopeTo (sun)
    Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Добери се до гсм-а и изтрий снимката.Вероятно има копия така, че това не е решение.

може да обича да я наблюдават докато се "ебе"
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

Е, то сега е модерно по парковете. То като идея не е лошо, ама масово взе да става.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на iPurple
    кажи му че ще се направиш пред нея че го зарязваш и тя да разкара снимката и после пак се съберете

emi 1-vo govori s proslovutoto mom4e i mu kaji kak stoqt ne6tata i napravete nova zdelka ti za do zareje6 tq da ti dade vsi4ki snimki koito ima pravi6 se 4e go zarqzva6 zema6 snimkite i se vr16ta6b pri nego tova za men e nai realnoto pak za boi nai mnogo mackata da ta nabii
    ..::Да Си КрАсИв Не Е БеЗпЛаТнО;ТоВа Е дА НоСиШ ТеЖеСтА СлЕд ТеБ Да ТиЧаТ мНоЖеСтВо МоМчЕтА ПрАвЕщИ Се На ГЪЗЕТА и Да Те ГлЕдАт НяКаКвИ тЪпАчКи СяКаШ сИ МоДеЛ иЗлЯзАл От КоРиЦиТе На ELL::..

Град
    в съня на елфите
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Снимката на телефона ли е? Биеш мацката, трошиш телефона и да върви да доказва. Ама ти си малоумна, а глагол като 'ебеме' е крайно неподходящ за момиче, при това 15 годишно.

+1

а ти откъде си сигурна,че има такава снимка? виждала ли си я? това, че ти е казала така не значи, че я има. и все пак, и да има и да няма, строши й зъбите.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    под бой..имаше предвид ти да я биеш или че ваще ако научат ще те набият???

Cruel Intentions

Според теб боя дали ще разреши проблема? Като биеш момичето ще каже на ваще, че си спала с седи кое си момче И че си я била...
    Според мен е по-разумно да поговориш с родителите си и да си признаеш, ще те разберат и те са били на тая възраст...

Успех
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Град
    BurGasSs 8-)
    Цитирай Първоначално написано от sweetcupcake
    кажи му че ще се направиш пред нея че го зарязваш и тя да разкара снимката и после пак се съберете
    +1

Re: Секс секс и накрая...БОЙ

Цитирай Първоначално написано от sex_na_eks
    Аз спах с едно момче..Беше адски яко..Аз съм на 15..той на 17..Но една негова обожателка го винаги преследва и ни е видяла как се ебеме И тая имам явно снимка и сега заплашва да каже на наште.. лелеле малее..А с това момче сме заедно 1 и 4 месеца и се КО??Тя ми предлага зделка да го зарежа или да каже тя на наште и сега нз ко да права!!!Само като ми дойде на ум че това ще е последния път с мойто момче.. нараво умирам..Може да прозвучи первезно но искам пак да спя с него той е малко притеснителен ...Но нека да се върнем към въпрсоса???Него или бой??
    qko0 boi pffffff
    Еби наред,еби без чет..еби белогъзи,еби дебелогъзи..еби и този,който чете,за да не може той теб да ебе!!!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Зарязваш го и продължаваш да си правиш секс с него

be kvo te ebe.. za neq.. p1k i va6te kvo 6ti kajat..sled sv1r6en akt..
    Усмихвай се повече, че за една хубава усмивка ти са необходими 17 мускула, докато за едно качетвено цупене трябват 49!

Поредния келеш който си е вкарал филма и се прай на интересен ...и останалите идиоти се връзват ....
    http://www.impulse.bg/Xtuning

ТУКА ГЛЕДАЙ !!! >> http://goparty.myminicity.com/ << ХОРА ПОМАГАЙТЕ

My Only Love

Kazvash na taia ovca che shte go zarejesh ako ti dade snimkata, uj go zariazvash,tia ti ia dava,gorish snimkata, sled tva davash 20 leva na niakoi zdraveniak da ia natupa ta da zapomni poveche da ne snima horata dokat pravat seks i.. sled tva praish seks. Ama chak sled tva
    .. Mi-au !

SK0RP10N
    Guest
    Както казаха доста хора - правиш се, че го зарязваш, като я караш да изтрие снимките пред теб и после пак се събирате

Цитирай Първоначално написано от BaBy_bS
    Цитирай Първоначално написано от plmn``

може да обича да я наблюдават докато се "ебе"
    Хмм, много вероятно.

Град
    не е установено още :]]
    начи верно--биеш въпросната,или цепиш тела или триеш снимката,после идва на другия ден и й плюеш в лицето......тва е
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Стратегията е следната:
    1. Взимаш една тухла
    2. Слагаш я на върха на вратата (стил Том и Джери), че като се отвори да падне върху нея
    3. Гавриш се с тялото и
    4. Викаш половината момчета от квартала да се гаврят с нея докато още е в несвяст
    5. Връзваш я
    6. Удряш я по главата докато не умре или докато не се изтрият снимките от самосебеси (което се случи първо)
    7. ???
    8. $$$

Гласувайте за A_non_E_Moose за модератор!

Град
    "градът на мечтите"
    много си тъпа ми БОЙ бе кво ще зарязваш момчето заради някви снимки
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    Искай да видиш снимките, Сигурна съм, че няма такива...

А и винаги можеш да кажеш на вашите, че са монтаж, правила съм го, но снимката наистина беше монтаж.

Цитирай Първоначално написано от Xtuning
    Поредния келеш който си е вкарал филма и се прай на интересен ...и останалите идиоти се връзват ....
    :1

Град
    На края на дъгата :)
    Цитирай Първоначално написано от SaD_KiD
    бойййййййййй
    BOIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII NQMA SE DAVA6 NA NQKVA KIFLA RAZMAJI I FIZIONOMIQTA
    Това което сам си направиш,и Господ не може да ти го причини!!!

"Не можеш без мен" - стой и гледай дали не мога !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си