- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Искам да попитам ..?
Имам компютър който искам да продам но незнам сайтове кадето бих могла да пусна обяваБил ли могъл някой да ми каже къде може да го направя ? Моля помогнете
![]()
В форума има раздел за продаване/копуване, пробвай тамПървоначално написано от sexyto_947
![]()
ако обичаш ще си кажеш ли конфигурацията на компа дет продаваш?
/galabarnici\
\samo/\
/Rammstein/
\Benzin/
HP Omnibook 6000
Eто параметрите му :
Display: 14" TFT
CPU: Pentium4- X86 Family15 Genuine Intel -1800Mhz
RAM: 512 MB
HDD : 28 GB
VGA: Ati Mobility Radeon M6
CDRW/DVD MATSHITA UJDA730
PRISM Wireless LAN PCI Card
3Com LAN 10/100 Mbps ; 56K modem
Цена:790лв
ами аз за първи път продавам такова нещо и не съм много на ясно колко варви , но се консултирах и ми казаха че даже и по скъпо мога да го продам за това сумата 750-790 ми се видя нормална.
баси дворната каруца и монитора пак 14 инча както ти на гарите на BTG даже те сас 15 инча но стига колкото до сената кам 600лв според мен![]()
/galabarnici\
\samo/\
/Rammstein/
\Benzin/
Момиче, това да не е лаптоп с тези параметри. Иначе толкоз ще успееш да го пробуташ на някой, който не е много в час с цените. Аз и за под 600 ще го взема. Че за 400 ще си взема 150% по-мощен нов.. Ако е лаптоп, нещата се променят и пак ще е към 650 лева.
ПП: Не знам защо реших, че си момиче. Ако съм объркал, поправи ме![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
за 250 лева си купих:
CPU: 1.6 Гигахерца
HDD: 250 GB
Video: 256mb
RAM: 512mb
+ монитор 17"
От къде, ако можеш да споделиш?Първоначално написано от fcukz
От кой град? Изглежда ми доста добра оферта, направо нереална..
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Много скъпо за тия пари ще си ъпгрейдна моята щайга и ще стане пушка мойта машина иначе много слаба... AMD Sempron(tm) Processor 3300+ 2.00GHz 512 MB of RAM 160 HDD + 19 инча плазма за 200 лв как ви се струва давам го тоя брантулник за 200 лв а тва момиче къде хвърчи с тия 700лв както казах...ще си ъпгрейдна моя пушка ше стане и ще си играя без пронблем GTA IV и онази новата с яките коли![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от sexyto_947
Ти имаш ли напретстава как вървят цените на компютрите.
За този кошник повече от 250/300лв. даже са много, ако може и тези пари някои да се върже![]()
Just do it ...
Може да се намери някой див селянин , който продава кожи с 2 пръста ланец , който не знае какво е компютър и ако въпросния пич е решил да се модернизира в технологиите би ги дал...![]()
![]()
![]()
стига бе мн пари иска6.ако толко ти трябват пари хвани се да работи6 някъде![]()
Първоначално написано от sexyto_947
realna cena