.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

izsylenite momI4eta

awe mom4eta,a i momi4eta de,kvo mislite za izsylenite momi4eta

Супер фен Аватара на Al3ksandra

Re: izsylenite momI4eta

Цитирай Първоначално написано от BrokenAngel
    awe mom4eta,a i momi4eta de,kvo mislite za izsylenite momi4eta

Ще ти отговоря тогава когато ми обясниш какво значи " izsylenite " о.О .. . .?
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

под "изсулени" имаш предвид хора които носят по широки дрехи ли???
    ако тва имаш предвид мисля 4е в тва няма нищо странно и е мн яко даже и не разбирам къф ти е проблема с тах

Град
    Париж
    аз пък разбрах,че става въпрос за момичета с неподържано тяло
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Аз пък помислих за изрусените и си викам , ква тъпа тема
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka
    под "изсулени" имаш предвид хора които носят по широки дрехи ли???
    ако тва имаш предвид мисля 4е в тва няма нищо странно и е мн яко даже и не разбирам къф ти е проблема с тах
    nqmam mi6to protiv tqh,vsu6tnost az sum takava,no mi stana interesno kakvo mislqt pove4eto hora za tova,6ot poznavam malko momi4eta kato men i ne moga da razbera 6to si4ki trea sme nekvi tupi kykli4ki (momi4etata de)

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    ujasni xaxaxa mom4eta po staa ama momi4etata sa smeshni i prili4at na 4uvaliiiiiiiiiiiiii
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    TaM..
    не ме привли4ат особено всеки с мнението си

Град
    TaM..
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    ujasni xaxaxa mom4eta po staa ama momi4etata sa smeshni i prili4at na 4uvaliiiiiiiiiiiiii
    +1

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Винаги съм харесвала такива момчета и по ирония на съдбата се влюбих в неизсулен

Изсулени момичета аз не харесвам..момчета също.И все още не разбирам и предишната тема за изсулените момчета и сегашната,какво общо имат с раздел "Любов"?

Ами аз се обличам така ...ама не постоянно смисъл нося си и тесни дънки и потничета...но предпочитам изсулените дрехи...но сега лятото ми е много топло така
    I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!

Супер фен
    dont like them

Град
    PlD ;]
    въпрос на вкус ..

no doubt-don't speak

аз мисля че са мн яки и нямам нищо против изсулените момичета и момчета яко ме радват ....
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    хаах обиди ме току-що

аз обожавам си нося разсухлените панталони щото с тях могга да си джъмпя, дъното им е широко и ми е супер удобно.. ; )
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Da Projects
    Те повечето така приказват,че нямат нищо напротив ама ако са от Чалга Комюнити едва ли е така.Exposed!
    ....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....

....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....

Град
    Shove IT
    Ем радват...

пфф.. абе за момчета става... щот на мен хич не ми харесва момче с панталони полепнали по задника му.. колко и хубав да е.. ддз изглежда ми някака си .. как да кажа.. педалско .. апък тва момиче.. ужас.. момичето тряя да е хубавко.. като има хубава фигура с красиви дрешки да се подчертава ... нямам нищо против тия момичета ама определено не харесвам стила им на oбличане...

Град
    В далечината... еййй там ;]

Оффф

Темата е за изсулените момИчета, а не момчета ! Да, за тях съм ! А, който съдък там се изрази, че и момчетата не стаалии..... аммм ти к'во искаш ве ?!?!!!? Някво педалче с вдлъбнати гащенца да дойде и да ти прикаа неска как си обръснал краката и какво правил на слориума..... хахаха бахти злетаците в тов форум ! Колкото до момичетата... емо сори майна не може всички да сме някви с вдлъбнати гащи дето още малко ще се скъсат по шевовете ! Да не говорим, че исулените са хип хоп култура, а вдлъбнатите са чалга/хаус/фешЪн култура, понякога и от Имо, Пънк, Рок и.т.н ! МОЛЯ НЕ ГИ СМЕЙСТВАЙТЕ... УБИДНО Е... а и все пак всеки си избира облеклото, а облеклото не те представя какъв си... представя твоят вкус и визия.. НИЩО ПОВЕЧЕ
    и сори за правописа ми
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Нямам нищо против тях, все пак външния вид не е най-важен.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Цитирай Първоначално написано от simonchety
    Противни са ми,няма нищо женствено в тях и съм забелязала,че така се обличат само дебелите.Момчетата ги възприемам повече с такова облекло,макар че не ми допада особено много
    еми аз познавам 1-2 момичета които се обличат изсулено кат мене,и не сме дебели

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Боже, гледах заглавието 3-4 минути и си виках "Абе какво е това сега? Изсулени ли са, изнасилени ли са (вече има толкова неграмотни хора, че изобщо няма да се учудя, ако автора е искал/а да каже "изнасилени")...
    Та не ми пречи - който както иска да се облича, само да не ми се натрапва с това

Мега фен
    Спортно-елегантно > all

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си