- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izsylenite momI4eta
awe mom4eta,a i momi4eta de,kvo mislite za izsylenite momi4eta
Първоначално написано от BrokenAngel
Ще ти отговоря тогава когато ми обясниш какво значи " izsylenite " о.О .. . .?
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
под "изсулени" имаш предвид хора които носят по широки дрехи ли???![]()
ако тва имаш предвид мисля 4е в тва няма нищо странно и е мн яко даже и не разбирам къф ти е проблема с тах![]()
![]()
аз пък разбрах,че става въпрос за момичета с неподържано тяло![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Аз пък помислих за изрусените и си викам , ква тъпа тема![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Първоначално написано от cinderella_gugutka
nqmam mi6to protiv tqh,vsu6tnost az sum takava,no mi stana interesno kakvo mislqt pove4eto hora za tova,6ot poznavam malko momi4eta kato men i ne moga da razbera 6to si4ki trea sme nekvi tupi kykli4ki (momi4etata de)
![]()
ujasni xaxaxa mom4eta po staa ama momi4etata sa smeshni i prili4at na 4uvaliiiiiiiiiiiiii
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
не ме привли4ат особеновсеки с мнението си
+1Първоначално написано от kuklichka_bg
Винаги съм харесвала такива момчетаи по ирония на съдбата се влюбих в неизсулен
![]()
Изсулени момичета аз не харесвам..момчета също.И все още не разбирам и предишната тема за изсулените момчета и сегашната,какво общо имат с раздел "Любов"?
Ами аз се обличам така...ама не постоянно смисъл нося си и тесни дънки и потничета...но предпочитам изсулените дрехи...но сега лятото ми е много топло така
![]()
I’ll always live for the nights that I can’t remember…And the friends I’ll never forget!!!
dont like them
въпрос на вкус ..
no doubt-don't speak
аз мисля че са мн яки и нямам нищо против изсулените момичета и момчета яко ме радват ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
хаах обиди ме току-щоПървоначално написано от kuklichka_bg
аз обожавам си нося разсухлените панталони щото с тях могга да си джъмпя, дъното им е широко и ми е супер удобно.. ; )
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Те повечето така приказват,че нямат нищо напротив ама ако са от Чалга Комюнити едва ли е така.Exposed!
....Ти Българин Ли Си Или За Теб Става Така?Или Си В 3тия Свят Или Си Евтина Работна Ръка.....
....Оставаш Гол ,Но На Паспорта Носиш Евро Лого,Защотото Явно Можеш Да Носиш Много.....
пфф.. абе за момчета става... щот на мен хич не ми харесва момче с панталони полепнали по задника му.. колко и хубав да е.. ддз изглежда ми някака си .. как да кажа.. педалско.. апък тва момиче.. ужас.. момичето тряя да е хубавко.. като има хубава фигура с красиви дрешки да се подчертава ... нямам нищо против тия момичета ама определено не харесвам стила им на oбличане...
![]()
Темата е за изсулените момИчета, а не момчета ! Да, за тях съм ! А, който съдък там се изрази, че и момчетата не стаалии..... аммм ти к'во искаш ве ?!?!!!? Някво педалче с вдлъбнати гащенца да дойдеи да ти прикаа неска как си обръснал краката и какво правил на слориума..... хахаха бахти злетаците в тов форум ! Колкото до момичетата... емо сори майна не може всички да сме някви с вдлъбнати гащи дето още малко ще се скъсат по шевовете ! Да не говорим, че исулените са хип хоп култура, а вдлъбнатите са чалга/хаус/фешЪн култура, понякога и от Имо, Пънк, Рок и.т.н ! МОЛЯ НЕ ГИ СМЕЙСТВАЙТЕ... УБИДНО Е... а и все пак всеки си избира облеклото, а облеклото не те представя какъв си... представя твоят вкус и визия.. НИЩО ПОВЕЧЕ
и сори за правописа ми![]()
Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !
Нямам нищо против тях, все пак външния вид не е най-важен.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
..
еми аз познавам 1-2 момичета които се обличат изсулено кат мене,и не сме дебелиПървоначално написано от simonchety
![]()
Боже, гледах заглавието 3-4 минути и си виках "Абе какво е това сега? Изсулени ли са, изнасилени ли са (вече има толкова неграмотни хора, че изобщо няма да се учудя, ако автора е искал/а да каже "изнасилени")...
Та не ми пречи - който както иска да се облича, само да не ми се натрапва с това![]()
Спортно-елегантно > all