- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- izsylenite momI4eta
Първоначално написано от kuklichka_bg
Lof YAaA..!
Първоначално написано от BrokenAngel
Извинявай тогава,но наистина всички,които познавам с такова облекло са дебели.Разбирам,че всеки си има някакъв стил и се облича по различен начин,но да приемем,че изглеждаш добре,имаш хубаво тяло и т.н..Защо ти е да се загрозяваш по тоя начин с такива чували?!
![]()
Ти си момиче!Момичетата трябва да са женствени и красиви,а не торби
таа паПървоначално написано от Chefinkaaa
дали си хубав не се определя от това какви дрехи носиш
От години пазарувам от скейт шопове паралелно с Terranova, Mango, Benetton. Нося кецове и смъкнати панталони, защото така ми е удобно и честно каза се харесвам. Почти всички хора около мен са "изсулени", така че мнението на останалите не ме интересува.
nqkooi kato meeen
![]()
![]()
и аз не съм дебела...Първоначално написано от BrokenAngel
днеска ходя със потник от 5 лв, някъв черен много як..
един бежов мнооого широк панталон от натъмно и черни кецки..
е такаа гъзарка кат мене няма..
цял ден си джъмпя и си денся по улиците и хич не ме грее кой как ме възприема
малко не ме грее от чуждото мнение
а и на някой концерт като отида и трябва да скачам и да се ръчкам точно с такива панталони ще ми е най-удобно![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
определено повече харесвам другите![]()
someone else...
аз се обличам както се чувствам..може и с по-тесни дънки и потниче,по-женствено,но и със смъкнати панталони и малко раздърпани блузи..зависи от настроените и подписа,който искам да оставя за някой определен :P
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Мн ме кефят.Момичета ,мочета супер са просто.Жалко ,че нямам достъп до такива дрехи иначе и аз щях да се нося така.Не може ли всички да са "изсулени" :P ама неее трябва да сме "кукли -фукли".
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Всичко това е въпрос на личен избор, вкус и стил. Облеклото не е всичко в крайна сметка, а и с него прикриваме тялото си, за да не ходиме голи дамн ..... Кой както се чувства добре така да се облича - като си момиче тва не значи че трябва да ходиш с впити панталони и токчета само щото така е прието .. Относно изсулените момичета - някой ме кефят - зависи си от самите дрехи. Като цяло нямам нищо против тях![]()