- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- СтРаНеН пРоБлЕм...
когато намериш правилния човек,сама ще разбереш,че си влюбена...![]()
Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...
Вземи си КосмополитанПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
ооо миличка като те удари любовта така хубаво ще се усетиш че свят ще ти се завие
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]
Първоначално написано от mrs.smith
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'm too scared to move, too scared to lose
Tell me what I am supposed to do
I'm too close to see you, too far to touch,
And too many times I've not done enough
napylno s1m saglasnaПървоначално написано от Al3ksandra
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
you're just a kid... просто не си дорасла, и май момчетата с които ходиш са само колкото да не стоиш сама, но нямаш никакво влечение и умиление към тях..просто компания за под ръчичка (или за под кръстчеПървоначално написано от JuSt a kId [*_-
)
Не се притеснявай, точно любов не ти трябва, големи главоболия ще си имаш, но знай, че ще я срещнеш.
И само по въпросите, които задаваш, ми става ясно че си мъничка за любов (поне по развитие на акъла), дори за харесване може би. И не се безпокой, ще познаеш човека, защото ако е човека ще се влюбиш, а това определено се усеща.
И още нещо - първото гадже никога не е "човека" и ще има много да падаш и ставаш, но ти пожелавам успех
едит:
Ако ще го послушаш, искам да прибавя - проучи намеренията на кандидатите ; ) то хубаво проба-грешка, ама малко предпазливост не е излишна, а и не е много икономично откъм време да тръгваш и да късаш с различни хора, за да ги видиш какви са и да се убеждаваш в не знам си какво...Първоначално написано от Chacho
абе ти тепърва ще навлизаш в любовта.. късмет наистина ти пожелавам и се уважавай.. не давай да те въртят на пръстите си, защото съм забелязала всеки който си има 1во гадже, даже да е някой неподходящ се старае и прави всичко възможно да угажда и всичко да е наред, а ако товане е правилния индивид с правилния характер просто не си заслужава.. така че нащрек![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Спокойно,мацка,твоя проблем ми е познат...бъди с този който ти харесва и допада,а не с всеки срещна само и само да не си сама,от това според мен няма смисъл,а когато дойде подходящия човек,просто ще го осетиш...![]()
Мила според мен за да ходиш с някого трябва поне да ти допада иначе е чиста загуба на време.Рано или късно любовта ще почука и на твоята врата.Успех!![]()
И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black![]()
The love is behind the gossip! ;]![]()
И аз съм на това мнение,затова съм без гаджеПървоначално написано от miss_asi
Мерси на всички
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Саветвам те да пораснеш![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Има време.И това ще станеПървоначално написано от dantro
![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните. = мислите ли ,че това е правилно,щото ако е така много ще ми олекне![]()
и аз имам твоя проблемсамо дето съм по стара с 2 години,ма то разлика няма..
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
порасни де![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Когато сутрин се будиш с мисълта за някого, през деня се сещаш 3985729573пъти за него и ти се присвива корема и започва да ти тупа силно сърцето, като го видиш или като си поговорите и вечерта, като заспиваш с мисълта за него... е, тогава си 'влюбена'.
малко романтични глупости... ама май все още са валидни.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Чакай де.Не мога за 2 дена да пораснаПървоначално написано от dantro
![]()
Krotni sa be malko momi4e...eeeee.....vij sq ako b1rza6 tolkoz mn 6e ostane6 mn razo4arovana.....6tot 6e hvane6 p1rviq obojatel i posle ot tebe 6te se 4ye ,,pr1s,, i aide razbito s1rce....Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
nidei b1rza....bavno 6i stigni6 ina4i....postoi si na dypity malko ...ogledai kandidatite i re6i koi e nai-podhodq6tiqt
Ми тръгни с момчето което ти допада и след време ще има и чувства знам го от личен опит.. по добре не си изпускаи шанса.. И аз не мисля че това за което пишеш е тъпо... Доста момичета имат този проблем споко![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Проблема е заради странното писане.
Миличка от мене имаш само едно "евала "Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
А мнения достатъчно си имаш ... аз няма да ги повтарям
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
znachi ne si bila vlubena, shtom ne mojesh da go razberesh![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
O, da, problemyt, 4e nikoga ne si imala seriozno gadje i, 4e
se dyrji6 s vsi4ki kato s nekfi kilimi, zashtoto si neorientirana i ne mojesh da si kontrolira6 4uvstvata, a samo zalita6 po razni lainari, naistina...
Seriozni problemi.
E, da ti kaja, na 14 da si bez gadje, samo zashtoto tFoqtAaaAa sEXy FuKlI4KaA` PriQtElKa e nqkakva myjemela4ka (do vreme e taq gavra na sydbata s neq samata) ne e NAI-seriozniq problem, koito moje da imash.
Kato trygnesh da se razbolqvash ot ne6to, eto ti seriozen problem.
I ne ti go pojelavam.
Aide prosto vsi4ki da se zamislqt KAKVI SA IM, vsy6tnost, problemite... 4e ste dosta jalki.
I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
You're all I want
And without you I don't know what I'd do
I could never ever live a day without you
Here with me do you see
You're all I need... <3
Трябва да дадеш шанс..на някое..трябва да усетиш кво е тва чувство любов ....Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..