.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 52
    Град
    не е установено още :]]
    когато намериш правилния човек,сама ще разбереш,че си влюбена...
    Ако съдбата ти е обърнала гръб...просто я изчакай да се наведе...

Град
    Видин

Re: СтРаНеН пРоБлЕм...

Цитирай Първоначално написано от JuSt a kId [*_-
    ]Никога не съм имала сериозно гадже,и то не защото липсват кандидати,а защото аз не мога да разбера кога съм ''влюбена'' и кога едно момче просто ми допада.
    Вземи си Космополитан
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Град
    "градът на мечтите"
    ооо миличка като те удари любовта така хубаво ще се усетиш че свят ще ти се завие
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Цитирай Първоначално написано от mrs.smith
    "Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните."
    I'm too scared to move, too scared to lose
    Tell me what I am supposed to do
    I'm too close to see you, too far to touch,
    And too many times I've not done enough

Град
    Targovishte
    Цитирай Първоначално написано от Al3ksandra
    Може би се чустваш така, защото не си намерила твоя човек.. когато го намерш той ще те накара наистина да се чустваш много щастлива! Сега не се притеснявай, просто главата горе И прави всичко което сметнеш за добро
    napylno s1m saglasna
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

]
    Може би се чустваш така, защото не си намерила твоя човек.. когато го намерш той ще те накара наистина да се чустваш много щастлива! Сега не се притеснявай, просто главата горе И прави всичко което сметнеш за добро
    значи съвета ти е да стоя самичка и дачакам човека,койтоще ме направи щастлива?А и още нещо:притеснявам се че ако срещна такав човек,няма да го позная
    you're just a kid... просто не си дорасла, и май момчетата с които ходиш са само колкото да не стоиш сама, но нямаш никакво влечение и умиление към тях..просто компания за под ръчичка (или за под кръстче )
    Не се притеснявай, точно любов не ти трябва, големи главоболия ще си имаш, но знай, че ще я срещнеш.
    И само по въпросите, които задаваш, ми става ясно че си мъничка за любов (поне по развитие на акъла), дори за харесване може би. И не се безпокой, ще познаеш човека, защото ако е човека ще се влюбиш, а това определено се усеща.
    И още нещо - първото гадже никога не е "човека" и ще има много да падаш и ставаш, но ти пожелавам успех

едит:
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Тя ще го види по главната улица и като се разминат ще прехвърчат искри. Я, моля ви се! Естествено, че ще е привличане на първия етап. Опитваш с някой, излиза че не е това човека и се разделяте. Намираш друг.. Така са нещата, опит-грешка. Ако можеше да разбереш, кой е човека за теб от пръв поглед, то Баба Ванга щеше да ти завиди (мир над прахта й). Вържи там на някой по-сексапилен или някой художник, певец или баровец.. къвто си избереш от кандидатите и така. Хайде, момиче, със здраве !
    Ако ще го послушаш, искам да прибавя - проучи намеренията на кандидатите ; ) то хубаво проба-грешка, ама малко предпазливост не е излишна, а и не е много икономично откъм време да тръгваш и да късаш с различни хора, за да ги видиш какви са и да се убеждаваш в не знам си какво...

абе ти тепърва ще навлизаш в любовта.. късмет наистина ти пожелавам и се уважавай.. не давай да те въртят на пръстите си, защото съм забелязала всеки който си има 1во гадже, даже да е някой неподходящ се старае и прави всичко възможно да угажда и всичко да е наред, а ако товане е правилния индивид с правилния характер просто не си заслужава.. така че нащрек
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Sofia
    Спокойно,мацка,твоя проблем ми е познат...бъди с този който ти харесва и допада,а не с всеки срещна само и само да не си сама,от това според мен няма смисъл,а когато дойде подходящия човек,просто ще го осетиш...

Град
    В АдА
    "Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните."
    Точно така

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Мила според мен за да ходиш с някого трябва поне да ти допада иначе е чиста загуба на време.Рано или късно любовта ще почука и на твоята врата.Успех!
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Мила според мен за да ходиш с някого трябва поне да ти допада иначе е чиста загуба на време.Рано или късно любовта ще почука и на твоята врата.Успех!
    И аз съм на това мнение,затова съм без гадже Мерси на всички
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Голям фен Аватара на dantro
    Саветвам те да пораснеш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Саветвам те да пораснеш
    Има време.И това ще стане
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

Една жена може да чака правилния мъж дълго време, но това не означава, че между другото не може да си прекара добре времето с грешните. = мислите ли ,че това е правилно,щото ако е така много ще ми олекне
    и аз имам твоя проблем само дето съм по стара с 2 години,ма то разлика няма..
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Голям фен Аватара на dantro
    порасни де
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Когато сутрин се будиш с мисълта за някого, през деня се сещаш 3985729573пъти за него и ти се присвива корема и започва да ти тупа силно сърцето, като го видиш или като си поговорите и вечерта, като заспиваш с мисълта за него... е, тогава си 'влюбена'.

малко романтични глупости... ама май все още са валидни.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Град
    Париж
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    порасни де
    Чакай де.Не мога за 2 дена да порасна

]
    значи съвета ти е да стоя самичка и дачакам човека,койтоще ме направи щастлива?А и още нещо:притеснявам се че ако срещна такав човек,няма да го позная
    Krotni sa be malko momi4e...eeeee.....vij sq ako b1rza6 tolkoz mn 6e ostane6 mn razo4arovana.....6tot 6e hvane6 p1rviq obojatel i posle ot tebe 6te se 4ye ,,pr1s,, i aide razbito s1rce....
    nidei b1rza....bavno 6i stigni6 ina4i....postoi si na dypity malko ...ogledai kandidatite i re6i koi e nai-podhodq6tiqt

Град
    Slivnica

...

Ми тръгни с момчето което ти допада и след време ще има и чувства знам го от личен опит.. по добре не си изпускаи шанса.. И аз не мисля че това за което пишеш е тъпо... Доста момичета имат този проблем споко
    Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ще се случи.
    Скоро.

Град
    Paramour Mansion
    Проблема е заради странното писане.

браво браво +10000 :P

Град
    София

]Ами може да ви прозвучи доста тъпо,но имам следния проблем.Никога не съм имала сериозно гадже,и то не защото липсват кандидати,а защото аз не мога да разбера кога съм ''влюбена'' и кога едно момче просто ми допада.А не искам да имам гадже,което не харесвам...просто се чувсвам ужасно.Вие смятате ли че трябва да дам шанс на някое момче,или да си продалжавам както преди?
    Миличка от мене имаш само едно "евала " А мнения достатъчно си имаш ... аз няма да ги повтарям
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

znachi ne si bila vlubena, shtom ne mojesh da go razberesh
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

O, da, problemyt, 4e nikoga ne si imala seriozno gadje i, 4e
    se dyrji6 s vsi4ki kato s nekfi kilimi, zashtoto si neorientirana i ne mojesh da si kontrolira6 4uvstvata, a samo zalita6 po razni lainari, naistina...
    Seriozni problemi.
    E, da ti kaja, na 14 da si bez gadje, samo zashtoto tFoqtAaaAa sEXy FuKlI4KaA` PriQtElKa e nqkakva myjemela4ka (do vreme e taq gavra na sydbata s neq samata) ne e NAI-seriozniq problem, koito moje da imash.

Kato trygnesh da se razbolqvash ot ne6to, eto ti seriozen problem.
    I ne ti go pojelavam.
    Aide prosto vsi4ki da se zamislqt KAKVI SA IM, vsy6tnost, problemite... 4e ste dosta jalki.
    I'm not gonna ever ever let you leave You're all I've got
    You're all I want
    And without you I don't know what I'd do
    I could never ever live a day without you
    Here with me do you see
    You're all I need... <3

Супер фен Аватара на pandelka
    Град
    Там ,където никой няма да ме намерии (:

]Ами може да ви прозвучи доста тъпо,но имам следния проблем.Никога не съм имала сериозно гадже,и то не защото липсват кандидати,а защото аз не мога да разбера кога съм ''влюбена'' и кога едно момче просто ми допада.А не искам да имам гадже,което не харесвам...просто се чувсвам ужасно.Вие смятате ли че трябва да дам шанс на някое момче,или да си продалжавам както преди?
    Трябва да дадеш шанс..на някое..трябва да усетиш кво е тва чувство любов ....
    Не искам този момент някога да свърши,
    където всичко е нищо без теб ( hh ) ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си