.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Вие как бихте го разбрали ?

Ммм така от къде да започна ... Добре нека започна от самото начало .. Така значи с една приятелка се познаваме от има няма вече 8 години , адски добри фр сме , обаче тя като , че ли се промени ... Казваме си всичко и от няколко дни на сам тя ми праща целувки аз пък не се сдържам и и отвръщам със същото ... Днес случайно нещо се сдърпахме и тя ми се извини , започна да ме нарича слънчо съкровище и разни такива милички думички дори , когато излизаше думите и бяха " обичкам те (h) " ... Чудех се доста време , но за нея не беше присъщо се пак преди една седмица скъса с гаджето си ... Ииии просто се чудех какво е това нейно поведение ... И примерно като и кажа нещо или и помогна в накъкъв проблем , и веднага следват (hug) и :* ... Аз немога да си го обясня Просто се Чудех имате ли някакви идеи , защото тя , когато е влюбена всичко ми казва , ама сега това как да го приемам ... Мерси предватително за обърнатото внимание

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Опитва се да ти признае, че е влюбена в теб.

mislq 4e prosto si vaobrazqvash.moite otnosheniq s mnogo dobrite mi priqtelki sa takiva,taka 4e za men ne e nenormalno...nz ne bih go razbrala po nikakuv stranen na4in normalno e za mene
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Попринцип е директен човек , би си го казала направо , а и при положение , че сме доста близки не мисля , че би ми го казала така

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    може просто да са приятелски прегръдки все пак това е голямата простотия Скайп така че не ги приемай буквално...може да е на мода да се държиш така към приятелките си
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Shumen
    Prosto ti pokazva simpatii.Nali znaesh che priqtelstva m/y momiche i momche ....Ponqkoga prerastvat v poveche i ediniq se vlubva v drugiq.Spored men si pada mnogo po teb i sled kato si skysal s gadjeto si e reshila da ti pokaje po nqkakyv nachin.
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Мега фен Аватара на babity
    1во: кажи ми, че си момче, моля те!
    2ро: не прочетох темата от "съкровище обичам те" нататък, ама това, че ти казва, че те обича не е непременно обяснение...

Супер фен Аватара на Al3ksandra

Re: Вие как бихте го разбрали ?

Цитирай Първоначално написано от sluncho_sun
    Ммм така от къде да започна ... Добре нека започна от самото начало .. Така значи с една приятелка се познаваме от има няма вече 8 години , адски добри фр сме , обаче тя като , че ли се промени ... Казваме си всичко и от няколко дни на сам тя ми праща целувки аз пък не се сдържам и и отвръщам със същото ... Днес случайно нещо се сдърпахме и тя ми се извини , започна да ме нарича слънчо съкровище и разни такива милички думички дори , когато излизаше думите и бяха " обичкам те (h) " ... Чудех се доста време , но за нея не беше присъщо се пак преди една седмица скъса с гаджето си ... Ииии просто се чудех какво е това нейно поведение ... И примерно като и кажа нещо или и помогна в накъкъв проблем , и веднага следват (hug) и :* ... Аз немога да си го обясня Просто се Чудех имате ли някакви идеи , защото тя , когато е влюбена всичко ми казва , ама сега това как да го приемам ... Мерси предватително за обърнатото внимание

Ами.. може би се опитва да ти намекне че те харесва, а може и повече незная о.О Може пък да й е трудно да си каже всичко... за да не я отхвърлиш.. може да е осъзнала че те харесва като нещо повече от приятел
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

А и ,когато едни мои приятели решиха ,да ме сватосват с някакво момиче ,и аз и казах и стана неприятно, и веднага поиска, да се видим ... Хубаво видяхме се и тогава стана големия проблем ЦЕЛУВКАТА не не не си мислете ,че това ми е проблема ,но просто до толкова близки отношения вече мнз ,аз също я харесвам като характер и външност ,а и се виждаме почти веднъж на всеки два дни ,и сега като се видим знам ли ... да имате идеи ,как да реагирам ,че моя мъжки акъл нищо не успя да измисли ,а и аз бих се радвал ,ако тръгна с нея и ми се искам и да я изненадам някак ... е слушам идеи

Град
    Shumen
    Buket cvetq i predlojenie....da trugnete Uspehche !!!
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Мерси , а ако просто ме резне

Град
    Shumen
    Nevyzmojno sled vsichko koeto kaza che e pravila mislq che shte prieme i bi bila shtastliva ot tova.Ima i druga alternativa...da e gadna kuchka s izvinenie i da ti e napravila nomer.Ama ako pitash men te haresva mnogo.Probvai struva si.
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,

Мега фен Аватара на Chacho
    На твое място ще я целуна и ще видя как ще реагира ^^ Ако се уплаши, ядоса или нещо подобно, ще и обясня, че тя ме е накарала да си мисля така и съм решил, че го иска

Е, това все пак съм аз, ти ако искаш си стой в черупката
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от ^Game_Master_F^
    Buket cvetq i predlojenie....da trugnete Uspehche !!!
    букет?!
    цветя?!

Мерси ... Ще пробвам утре като се видим и ще кажа какво е станало ... Дано има късмет :P И пак МНОГО мерси за съветите и предположенията

Град
    в съня на елфите
    Мерси , а ако просто ме резне
    ами ако те резне, преживяваш я и си карате по старому. казваш и, че си осъзнал, че е било моментно объркване и искаш да си запазите приятелството.

Ti kazvash, che samo predi sedmica e skasala s priqtelq si, a ako prosto se zablujdava, che te xaresva, zashtoto razdqlata i teji Ne barzai da si pravish izvodi ot sorta :"Tq e ludo vlubena v men!" neka mine izvestno vreme i ako prodaljava da se darji taka, moje bi naistina te vazpriema kato neshto poveche ot priqtel

Град
    Dreamland
    според мен има чувства към теб. Или понеже е скъсала с гаджето си и търси някъкво внимание... утеха.... незнам.
    БисквитенотоЧудовище

mi az vijdam 3 varianta...
    ----> vsi4ko e na priqtelska osnova
    ----> s vremeto e vidqla ne6to pove4e ot prqtel v teb i kakto kazva6 4e skoro e skusala s biv6iq si.. ako ti si bil nasre6ta v tozi moment tq e osuznala 4e za neq si ne6to pove4e ot prqtel
    ----> polzva te kato otdu6nik i se misli 4e kato po4ne da se svalq s nqkoi 6te i mine mukata po biv6iq

nqma kak da znam koe e ama ti moje6 da razbere6 ako pogovorite moje bi... vupreki ako az se bqh supostavila na toeto mqsto nqma6e da imam kuraj da govorq s neq za tova.. ama mene po princip me e 6ube..
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Мерси ... Ще пробвам утре като се видим и ще кажа какво е станало ... Дано има късмет :P И пак МНОГО мерси за съветите и предположенията

Ама ти верно ли ще и предложиш ?!
    Madness is the gift, that has been given to me.

I az sum v su6tite otno6eniq s edin moi priqtel samo deto az sum momi4eto i suvet ami poiz4akai malko a i pod sdurpvane v smis seriozno karanica ili prosto leko razminavane na mnenie ... za6toto nie s moq fr kat se skarame vinagi toi e vinoven i izvinenieto me radva (nqkoe stihotvorenie) ama se pak purvo poiz4akai o6te malko puk togava i predlagai
    Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет

Цитирай Първоначално написано от patenceto_5533
    I az sum v su6tite otno6eniq s edin moi priqtel samo deto az sum momi4eto i suvet ami poiz4akai malko a i pod sdurpvane v smis seriozno karanica ili prosto leko razminavane na mnenie ... za6toto nie s moq fr kat se skarame vinagi toi e vinoven i izvinenieto me radva (nqkoe stihotvorenie) ama se pak purvo poiz4akai o6te malko puk togava i predlagai

Аз до колкото разбрах са 2 момичета, или много лошо греша ?

Е от главата за краката няма да се хващам ще поизчакам още малко туко виж пък 1. Продължила да доказва нещо
    2. Се откаже
    Ама каквото и да стане важното за мен да е да бъде щастлива :P

Е от главата за краката няма да се хващам ще поизчакам още малко туко виж пък 1. Продължила да доказва нещо
    2. Се откаже
    Ама каквото и да стане важното за мен да е да бъде щастлива :P

Момче или момиче си ?

Нашите отношения са МОМЧЕ и МОМИЧЕ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си