- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти 15г самотен
Хора вече съм почти на 15г а не съм имал нито едно гадже...Проблема не мисля че е в мен.Винаги съм бил любезен към момичетата държа се добре с тях но няма резултат...Дайте съвет как да си хвана гадже че мн хора се учудват че съм бил самотен а и искам да имам някой до себе си освен семейството с когото до споделям и т.н.
10х предварително на всички
Първоначално написано от Red-Bull132
не ме бърка
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Обрежи се.
Ne burzai kogato mu doide vremeto 6te se naredqt ne6tata ... I az bqh taka a sega sujalqvam ... 4estno kazano ima takiva periodi 6te vidi6 4e kogato nai malko o4akva6 tq 6te se poqvi i 6te bude ot 4ovek ot koito ni6to nqma malko oa4kva6... Spokoino 6te si nameri6 4oveka tva 4e nqma6 gadje ne e nai vajnoto :P ... Aide uspeh i spokoino az ve4e 7 meseca sum sami4ka i se sduhvam za drugite vlubeni puk kogat ba6ta mi po4ina razbrah 4e mom4etata i gadjeto ne sa nai vajnoto
... Uspeh
:P
![]()
Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет
Чувстваш се САМОТЕН ,эащото нямаш гадже?Ахахахахаха.Самотата не е само липса на гадже,а нещо доста по-раэлично.Пък и кат гледам как раэсъждаваш и ми става ясно що си на тва дередже :Д
[size=7][b][u]fosse cos
Kogato ti doide vremeto shte si imash priqtelka, lubovta ne se tarsi, tq sama idva pri tebNe se shashkai i ne se otchaivai, za vseki vlak si ima patnici
![]()
ами не е важно само да си любезен, а и да заеш как да им привлечеш и задържиш вниманието. като си харесаш някое момиче, се шегувай, общувай с нея и гледай да й е забавно в компанията ти-това винаги помага. има време, ще си намериш
OMG .... zna4i az po taq logika da vurvq da se hvurlq ot nqkoi most taka li????????? bahti tupoto lape..Първоначално написано от Red-Bull132
sprete da puskate takiva temi... molq viiiiiiiiiii 4e ne draznite 4ak....
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
vzemam teeeeeeee {} dai skype xax :PПървоначално написано от Red-Bull132
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уреден си вечеПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
antei ai zaklu4vaite temata :}}}![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това се нарича некурвенско поведение.Първоначално написано от kuklichka_bg
kuklichka_bg,що си промени мнението бе?
[size=7][b][u]fosse cos
Оф голяма тъпотия става с тез хора...
Ако искаш да споделяш с някой, има приятели...
По-добре сам... Ще харесаш някое момиче, ще ти "разбие сърчицето", след това ще има да ни ревеш - "Fuck love..."
Не мога да ви разбера хора... Като нямате гаджета - ревете, като имате - пак ревете![]()
...
Madness is the gift, that has been given to me.
Лятото е жега,эимата е студ-мъкаааа :ДПървоначално написано от Chess
[size=7][b][u]fosse cos
Де*ба и лигльото дето си ! ! !То коя ще е толкова пропаднала да ти се върже ?! По цял ден и цяла нощ да ти слуша самосъжаленията.Сега ревеш за гадже,после като си хванеш някоя девойка ще й мрънкаш как не ти обръща внимание,как не ти казва колко те обича... Ти искаш да си хванеш гадже,щото другите ти се чудят що нямаш,понеже си супер мил и добър с момичетата.Т.е,ти проявяваш огромна доза егоизъм и самолюбие.Ти искаш да си хванеш гадже,защото искаш и друг да ти казва колко велик си ти.Самотата не идва от това,че нямаш гадже.Ти почти 15 г. без гадже,баба ми е била 18 години сама преди да срещне дядо ми.Не си е рязала вените,не си е блъскала главата в стената и не се е излагала по форумите,'щото е нямало....обяви също не е лепила из целия град.Ти някакъв мамин лигльо,заобграден от сума ти и роднини и богати приятелчета,които ти четкат самочувствието,си ми тръгнал да ми обясняваш каква ужааааааасна самота те е налегнала и колко е кошмарно 15 години без гадже.А,стани на 25-тогава ще се оплакваш,че някакви мадами ти чупят телефона от звънене.Вземи се в ръце..и ти,и другите разглезени дечица,дето родителите им се трепят,за да им осигурят всичко,което поискат,и спрете да заривате тоя форум с безмислени теми,понеже нямате какво да правите ! Аман !
![]()
![]()
![]()
Абе вие сте били големи селяни бе. Кво само го нападате.Да ви имам и българската култура.![]()
Първоначално написано от Mr.Shorty
Йеа... Давам негативно мнение и веднага съм селянин...
Вече само надежди ще давам на хората, които пишат тук.
Оп... Ти току що стана селянин (нападна мен и другите с негативно мнение).
Madness is the gift, that has been given to me.
Така е..половината форум явно е от селяниПървоначално написано от Chess
Уатевър !
Mr.Shorty,какво общо има тука българската култура ??? Аз само като ти видя препинателните знаци(или липсата на такива) и падам от стола
Je peux dire seulement ------> J MEN FOUS!
Аз пък го разбирам ... И аз бях така ама след някои обстоятелства разбрах че има и по важни неща ... Помисли реално има по важни неща това че нямаш гадже не трябва да те спира да живееш живота на МАХ ... А имам един въпрос към потребителите които те упрекват : На вас няма ли да ви е гадно да гледате всички други влюбени и шастливи а вие да сте самички ... Напълно те разбирам но погледни другите неща като тренировки ( ако тренираш нещо) , приятели , училище ... А до споделянето си прав но ако е до това просто си намери една по близка приятелка която да те изслушва и дава съвети ... А ако си мислиш че с гаджето ще ти остава много време да и споделяш от това да си "доказвате"любовта лъжеш се ... успех :P:P
Щастието се състои в доброто здраве и в късата памет
True True и до всички хейтари. Fuktish.Първоначално написано от patenceto_5533
+1 Браво zaraaa ! Аз пък бягам от любовта.Търся я ,за да не може тя да ме открие!Накратко не искам любов!Първоначално написано от zaraaa
По темата: Не я търси просто!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
мислиш си че това е някаква сила ...... нърдско мислене - Искам магическо хапче от различни източници което ще ме направи привлекателен . НИКОГА! Само от теб зависи какъв ще станеш. Никои няма да започне да контролира тялото и деиствията ти . Разбрах че си много мил с момичетата , повече от колкото с приятелите нали.СПИРАШ НА МОМЕНТА! момичетата не харесват "така" nice4овците . Трябва да имаш воля да започнеш с заговарянията с момичета . Най добрияначин за това е да отидеш на fast date course и ще ти стане по природа . BODY language трябва да имаш очен контакт - накарай момичето да се извърне първа , не ти (нивото на несигурност)
НЕ бъди гневен , отчаян и така нататък след отрязване (бързо отминаване след заговарянето ти и така нататък) ТЯ не отрязва теб а твоя подход . Трябва да бъдеш себе си , да я вкараш в твоята реалност в твоите неща. Опитай се да промениш настроението и а не мисленето и. И запомни ако имаш такова "стеснение": ако това стеснение не може да се премахне то ти нямаше да съществуваштова би казал Smart daterа
The wise man tales: Човек разбързал си се доста . Отдели време за други неща - спорт учене така нататък ще му доиде времето. Знаи че това си ти и изобщо да не ти пука кои какво ти казва относно гаджетата и тн. А и знай тази тийн - "любов" която искаш носи само лоши неща - 90% ще скъсате след време. Гледай като господ отстрани и се наслаждавай на това което имаш.
Остава ти важния въпрос : To play the game or not to play the game