- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Почти 15г самотен
Аве какви време бяха когато аз бях на 15 кой ти мислеше за приятелки![]()
тогава имаше само спорт със момчета и най вече футбол.Без кафета крачми,барове.Сега направо ви се чудя какво правите освен да се напивате и да кисните по кафетата със цигара в ръка.За всичко си идва времето споко и приятелка ще си хванеш и ще си я кълцаш после ДА ТИ ИМАМ И ПРОБЛЕМА на 15 без приятелка аре бегай
благодаря ви на всичките дето ми дадохте съвети и ще помоля тея дето критикуват да си запазят мнението за себе си
може да заключите темата![]()
леле,пич...закъснял си...Всички вече праат секс на 9-10 години,а ти на 15 без гадже....аууу срам..Първоначално написано от Red-Bull132
С 2 думи не бързай..Тъпата поговорка-за всеки влак има пътници е вярна,колкото и странно да звучи
![]()
Един съвет от мен- Не се прави на интересен и не се хвали и изхвърляй пред някое момиче. Това лично мен най-много ме дразни в момчетата.
Нали знаеш, че "селянин" е човек, който живее на село. Човек със малък манталитет се нарича "селяндур" има разлика, ама какво да ти обеснявам... да ти имам(твойта) българската култура...Първоначално написано от Mr.Shorty
The Spark
samo edno 6te kaja... sled vreme 6te 4etem temi sys zaglavie : "10 godini bez gadje..pomo6t"![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
Недей да б1рзаш да порастваш... само това ще те пос1ветвам..
Ако продължаваш да се самосъжеляваш никоя няма да те хареса.Бъди общителен любезен и забавен![]()
...а и да добавя.. това че си мил с тях ти е в минус... днешните момичета като че ли харесват по грубото д1ржание... мнезнам..с такова впечатление с1м останал..
Не мога точно да се съглася.Не всички момичета обичат да се държат грубо с тях.Е,да,може и да им харесва момчетата да са по-настоятелни,но чак груби...Все още има момичета,които харесват галантни момчета.Мисля,че ако продължаваш така,резулата няма да закъснее.
Успех! \/
Пф..спокойно уе човек..за такова нещо никога не е късно..Когато стане-стане..не се тормози..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Не търси любовта,тя сама ще те намери.А докато това стане обръщай повече внимание на приятелите,уроците,...
Не те харесват ,защото си различен(в добрия смисъл на думата).Повечето момичета си падат по набедените за супер готини ,по разни футболисти и по по-глупавичките момчета, които вършат само разни кретении.Бе с една дума по идиоти, чието държание далеч не може да се определи като добро и компанията им като приятна.Ще си намериш някоя , която да те харесва заради това , което си.Споко!
Защо когато нямате приятели и се учвствате самотни? Това не е единственото нещо... сега си сам , след време може да не можеш да се оттървеш от мацкитака че ся си жевей, а тя любовта и на твоето рамо ще кацне \
/
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Еми виж сега не се оплаквай, щото ей сега ще се намери някоя да те хареса, ама ти няма пък да я искаш и айдее ся "самотен съм".
Оф стига, гадже искал. Толкова сте повърхностни направо вече много взех да се дразня. Даже не осъзнавате какво е да имаш приятелка, емии ааа ей там няква да я праскам, че да не остана назад от другите ииииииииии оф моля ти се "ДА НЕ СЪМ САМОТЕН"
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !