Де*ба и лигльото дето си ! ! ! То коя ще е толкова пропаднала да ти се върже ?! По цял ден и цяла нощ да ти слуша самосъжаленията.Сега ревеш за гадже,после като си хванеш някоя девойка ще й мрънкаш как не ти обръща внимание,как не ти казва колко те обича... Ти искаш да си хванеш гадже,щото другите ти се чудят що нямаш,понеже си супер мил и добър с момичетата.Т.е,ти проявяваш огромна доза егоизъм и самолюбие.Ти искаш да си хванеш гадже,защото искаш и друг да ти казва колко велик си ти.Самотата не идва от това,че нямаш гадже.Ти почти 15 г. без гадже,баба ми е била 18 години сама преди да срещне дядо ми.Не си е рязала вените,не си е блъскала главата в стената и не се е излагала по форумите,'щото е нямало....обяви също не е лепила из целия град.Ти някакъв мамин лигльо,заобграден от сума ти и роднини и богати приятелчета,които ти четкат самочувствието,си ми тръгнал да ми обясняваш каква ужааааааасна самота те е налегнала и колко е кошмарно 15 години без гадже.А,стани на 25-тогава ще се оплакваш,че някакви мадами ти чупят телефона от звънене.Вземи се в ръце..и ти,и другите разглезени дечица,дето родителите им се трепят,за да им осигурят всичко,което поискат,и спрете да заривате тоя форум с безмислени теми,понеже нямате какво да правите ! Аман !