- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какво правите през лятната ваканция?
Ето дойде така дъъъъъъъъъългоочакваната лятна ваканция.
Какво правите по цял ден(без когато сте на море) , забавлява ли ви и така нататък?
Правя ги всичките?
секс
от сутрин до вечер
секс
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Дам, и аз работя...
а сега и уча, май няма да ходя дори във Варна тая година...![]()
Give me your best shot motherfucker!
Ъхъ...Първоначално написано от Lake_bodom
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от Fuckin'Hostile
Работа, приятели абе всичко !
за мен лятото е най якото време... всичко е![]()
Raise your fist!
По малко от всичко, но ако трябва да избера само един отговор, той ще е "по цял ден съм на компа"![]()
Хм, тая "ваканция" ще е сложна. Като минат изпитите, класирането и записванията, ще е вече ваканция... Иначе имам четири предложения за море - кое от кое по-примамливо и не знам как ще избера, да не говорим, че ще има сърдити, когато избера. Отделно с приятели обмисляме вариантиа да направим и една планина.. но да минат първо гадните изпити.
После ще си баровейкам.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Края на месеца заминавам на море с приятелките ми...
след това ще чакам класиранията и .... не знамще правя едно и също сигурно...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
24/7 викаш?Първоначално написано от Alcohooligan
![]()
Всичките ги правя.
London Tipton
натиснах Спортуване щото на работа долу-горе тва правим..![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Приятели, пиене, ала-бала, купони, мома....абре пълна програма.
Уча, мотая се с майка ми из града, занимавам се със сестричката ми... Нищо чак толкова интересно но съм доволна. За съжаление няма да си идвам в България и до септември не се очертават напивяния и ходене по дискотеки но септември идва най-добрата ми приятелка в Германия и ще си наваксаме![]()
Аз спя до обяд, после се занимавам нещо из къщи, чета книжка, сядам на компаили гледам тв, вечер излизам с френдовете и после пак на компа...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
уча,излизам с приятели почти всеки ден и спортувам
офф седя на компа, спя излизам, уча и тва е ...другия месец се надявам да ида на море .... и тва е нищо смислено не праа..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
i az rabotq (+u4a za izpiti...)Първоначално написано от Lake_bodom
супер тъпо ми е![]()
ем аз си4кото прая ма без да у4а![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?
Това от подписа на коя стена е ?Първоначално написано от _SL_
То само това ли може да се прави цяло лято, защото аз се сещам за още маса работи?
Иначе в момента...
нищо специално не правя. Просто чакам.Чакам да видя дали ще си вляза в училището, в което исках. Мотая се с приятели из града, слушам си музика, кисна на компютъра, чета книжки, забавлявам се.