.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Приятелят или гаджето..?

ne znam no moje i da se povtarqm,no misulta mi e na kogo po durjite i raz4itate {are pi6ete } i ne SKU4AITEEEE
    H!LfT M!R Fl!eGeN

est 4e na priqtelite...

" Friends are forever, boys are whatever ! ! ! "

когато ходя с някого насочвам цялата си любов и внимание към него...зарязвам приятелите си, но...после всичко пак си е по старому
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Град
    Montreal, CA
    Ми то са много фактори...Ако обичаш гаджето си повече и си по-привързан към него,логично е да избереш гаджето си..Аз лично съм за приятелите Но понякога нещата се обръщат

Приятелите : ) С гаджето късате след месец - два, докато приятелят си остава и те подкрепя.

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Най-обичам да казвам на някого д го духа,щом не харесва приятелите ми.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Най-обичам да казвам на някого д го духа,щом не харесва приятелите ми.
    Евала! Трябва и аз да се науча !
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Vegas, New York-Manhattan
    Приятелят е всичко, отколкото един от 'многото' и където само ходиш да му задоволяваш капризите.
    Reality is wrong. Dreams are for real

Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    когато ходя с някого насочвам цялата си любов и внимание към него...зарязвам приятелите си, но...после всичко пак си е по старому
    е тва най-го мразя!!! Ебаси приятелката дет тряя си да зарежеш хората,на които рси разчитала до сега заради някакъв си пикльос когото ще скъсате след 2 седмици.Хипер тъпо е и много мразя така.Ок ако беше лбов в зряла възраст,а не тинейджърско увлечение-може.Но при положение,че в тази възраст всичко е толкова преходно и можеш да разчиташ най-много на родителите и на прителите си е,пак повтарям,страшно глупаво. Ако не можеш да си разделиш времето ,така че да отделяш време и на прителите и на гаджето...тряя избираш...,но повярвай ми ако избереш гаджето...ще останеш сама..
    И извинявай ако нещо съм те обидила,това не го казвам само на теб,но и на др с твоето мнение!!

На дедо ми най-много държа !

ве4е на нито едно

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За различните неща различно на някои неща повече на гаджето за други на френдовте повече..

Цитирай Първоначално написано от DeAd_LooSeR
    Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    е тва най-го мразя!!! Ебаси приятелката дет тряя си да зарежеш хората,на които рси разчитала до сега заради някакъв си пикльос когото ще скъсате след 2 седмици.Хипер тъпо е и много мразя така.Ок ако беше лбов в зряла възраст,а не тинейджърско увлечение-може.Но при положение,че в тази възраст всичко е толкова преходно и можеш да разчиташ най-много на родителите и на прителите си е,пак повтарям,страшно глупаво. Ако не можеш да си разделиш времето ,така че да отделяш време и на прителите и на гаджето...тряя избираш...,но повярвай ми ако избереш гаджето...ще останеш сама..
    И извинявай ако нещо съм те обидила,това не го казвам само на теб,но и на др с твоето мнение!!
    mn si prava
    H!LfT M!R Fl!eGeN

На приятелите си държа много повече естествено.С гаджето може да се скараме,до като приятелите си остават завинаги.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Град
    Sofia
    Много пъти съм повтаряла,че аз приятелите си не ги зарязвам заради момче...защото с момчето си месец,два..година,две и всичко свършва,докато приятелите ти са за цял живот...или пък когато се скарате с гаджето ти,когато нямаш приятели при кого ще отидеш да споделиш какво е станало,при кого ще отидеш да си поплачеш???...

приятелите!

Голям фен
    Аз искам да задам един леко тъп въпрос -има ли някой, който да е приятел с гаджето си? Имам предвид да не сте заедно само за пред хората, чукането и натискането. Иначе и аз избирам приятелите, може би просто защото нямам гадже ...
    ПП поздрави за Whisskas. За пръв път попадам на някого, който пише запейки и на края на подчиненото изречение.
    Don't worry, be happy!

Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Аз искам да задам един леко тъп въпрос -има ли някой, който да е приятел с гаджето си? Имам предвид да не сте заедно само за пред хората, чукането и натискането. Иначе и аз избирам приятелите, може би просто защото нямам гадже ...
    ПП поздрави за Whisskas. За пръв път попадам на някого, който пише запейки и на края на подчиненото изречение.
    li4i si4e e obrazovan 4oveka
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    И на двете по равно..
    Приятелите никога не бих ги заменила за каквото и да е. А пък гаджето... си е гадже.. ! Не мога да избирам между двете..
    Когато мога ще съм с приятелите, когато мога с него, но въпреки всичко мисля, че маааалко повечко внимание ще отделям на гаджето.

Цитирай Първоначално написано от Uga-Buga
    Приятелите : ) С гаджето късате след месец - два, докато приятелят си остава и те подкрепя.
    +1
    H!LfT M!R Fl!eGeN

Град
    София
    Приятелите ест.

хахах еми за мен и двете са по равно .. никога ама никога не бих си зарязала приятелите заради гадже а пък те ако наистина са ти приятели биха те разбрали когато си с него и когато казвате за един два месеца ами представете си че ходите с тоя човек година две и кво зарди приятели ще го зарежете ли за мен приятели и гадже са на едно ниво не мога да ги деля и без двете неможе няма спор !

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    Приятелството е най-силното нещо на света.
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от karitooy
    Ми то са много фактори...Ако обичаш гаджето си повече и си по-привързан към него,логично е да избереш гаджето си..Аз лично съм за приятелите Но понякога нещата се обръщат
    и аз така.Никога не се знае......
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    in your sweet dreams
    ПРИЯТЕЛИТЕ ПРЕДИ ВСИЧКО ;]
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си