- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелят или гаджето..?
ne znam no moje i da se povtarqm,no misulta mi e na kogo po durjite i raz4itate {are pi6ete}
![]()
![]()
i ne SKU4AITEEEE
H!LfT M!R Fl!eGeN
est 4e na priqtelite...
" Friends are forever, boys are whatever ! ! ! "
когато ходя с някого насочвам цялата си любов и внимание към него...зарязвам приятелите си, но...после всичко пак си е по старому![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Ми то са много фактори...Ако обичаш гаджето си повече и си по-привързан към него,логично е да избереш гаджето си..Аз лично съм за приятелитеНо понякога нещата се обръщат
![]()
Приятелите : ) С гаджето късате след месец - два, докато приятелят си остава и те подкрепя.
Най-обичам да казвам на някого д го духа,щом не харесва приятелите ми.
Евала! Трябва и аз да се науча !Първоначално написано от Jamalska
Първоначално написано от ™G-Baby™
Приятелят е всичко, отколкото един от 'многото' и където само ходиш да му задоволяваш капризите.
Reality is wrong. Dreams are for real
е тва най-го мразя!!! Ебаси приятелката дет тряя си да зарежеш хората,на които рси разчитала до сега заради някакъв си пикльос когото ще скъсате след 2 седмици.Хипер тъпо е и много мразя така.Ок ако беше лбов в зряла възраст,а не тинейджърско увлечение-може.Но при положение,че в тази възраст всичко е толкова преходно и можеш да разчиташ най-много на родителите и на прителите си е,пак повтарям,страшно глупаво.Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
Ако не можеш да си разделиш времето ,така че да отделяш време и на прителите и на гаджето...тряя избираш...,но повярвай ми ако избереш гаджето...ще останеш сама..
И извинявай ако нещо съм те обидила,това не го казвам само на теб,но и на др с твоето мнение!!
![]()
ве4е на нито едно![]()
![]()
За различните неща различно на някои неща повече на гаджето за други на френдовте повече..![]()
mn si pravaПървоначално написано от DeAd_LooSeR
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
На приятелите си държа много повече естествено.С гаджето може да се скараме,до като приятелите си остават завинаги.![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Много пъти съм повтаряла,че аз приятелите си не ги зарязвам заради момче...защото с момчето си месец,два..година,две и всичко свършва,докато приятелите ти са за цял живот...или пък когато се скарате с гаджето ти,когато нямаш приятели при кого ще отидеш да споделиш какво е станало,при кого ще отидеш да си поплачеш???...![]()
![]()
приятелите!![]()
Аз искам да задам един леко тъп въпрос -има ли някой, който да е приятел с гаджето си? Имам предвид да не сте заедно само за пред хората, чукането и натискането. Иначе и аз избирам приятелите, може би просто защото нямам гадже ...![]()
ПП поздрави за Whisskas. За пръв път попадам на някого, който пише запейки и на края на подчиненото изречение.
Don't worry, be happy!
li4i si4e e obrazovan 4ovekaПървоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
![]()
H!LfT M!R Fl!eGeN
И на двете по равно..
Приятелите никога не бих ги заменила за каквото и да е. А пък гаджето... си е гадже..! Не мога да избирам между двете..
Когато мога ще съм с приятелите, когато мога с него, но въпреки всичко мисля, че маааалко повечко внимание ще отделям на гаджето.
+1Първоначално написано от Uga-Buga
H!LfT M!R Fl!eGeN
хахах еми за мен и двете са по равно .. никога ама никога не бих си зарязала приятелите заради гадже а пък те ако наистина са ти приятели биха те разбрали когато си с негои когато казвате за един два месеца ами представете си че ходите с тоя човек година две и кво зарди приятели ще го зарежете ли
![]()
![]()
за мен приятели и гадже са на едно ниво не мога да ги деля и без двете неможе няма спор !
![]()
![]()
Приятелството е най-силното нещо на света.
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
и аз така.Никога не се знае......Първоначално написано от karitooy
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...