Не мислите ли, че е време да спрете? С всичките гаври, майтапи и други "забавни" игрички? Ония бил зубър, задръстеняк, не е като нас, значи заслужава бой. Тръгне един малоумник да го бие и всички седят като безгръбначни и не правят нищо - ама как ще застанат срещу "лидера си". А ако не са безгръбначни, ще са тъпи гъзолизци и ще тръгнат и те срещу "мишената". И защо? И те не знаят. Важното е, да се докажат. Пред кого? Пред шибаното хлапе, чиито родители са му отказали да му купят някоя дрешка и е решил да си го изкара на някой. Ама разбира се - кой друг е виновен,че онея скапани "родители" едно дете не могат да възпитат както трябва. Майната му. Нали друг обира боя, нали ние не сме днешните мишени. Ми, да - кой го е карал да е различен. Който се цепи от колектива, колектива му го нацепва колективно. А аз знаете ли кво мисля? Да го духа шибания колектив. Да го духат всички, които си мислят, че са повече от останалите. Да го духат и шибаните кретени с шибаните си комплекси, на които най-интересното им занимание е да се гаврят с хората. РАЗБЕРЕТЕ ГО, НАЙ-НАКРАЯ, ЧЕ НА НИКОЙ НЕ МУ Е СМЕШНО. Чета оная тема за дебелите хора и онова лайно, което разправя, че дебелите били втора ръка хора. Бахти нещастника. Сигурно преди т'ва някой педераст като него му е казал същото и той решил,че ако и той се държи така, ще го приемат като нормален човек. Ами, няма. Само че докато той си бие чикии, гледайки скапания си пост, някой дебел (или поне според него) човек решава, че е прав и какво получаваме? Анорексия, булемия или още един комплексиран тинейджър с проблем с/в обществото. Да ви имам скапания порочен кръг. Или пък няква вчерашна пикла се обяснява, че било нехигиенично да ходиш с едни и същи дънки всеки ден. О, да, ще ти окапят краката сигурно.
Тъпо шибано комплексирано общество. Да ви имам тъпите критерии.