Цитирай Първоначално написано от [Валентина
]
Цитирай Първоначално написано от schhhhhhh
Честно казано прочетах само първите 3 изреченияна от поста на авторката.И веднага ми стана ясно каква е работата.Във всеки клас има надути,превзети,ученолюбив и,мързеливи,глупави,подмаз ачи и лицемери,а понякога повечето от тези " качества " са присъщи на един човек.Този човек се смята за лидера на класа ( ТОЙ смята СЕБЕ СИ за лидер,но само той мисли така ) и всички подмазвачи го следват по петите , за да имат възможността след това да се тупат по гърдите и да казват " Аз го познавам , той е в моята компания".Обаче , когато някой от "онези - задръстените " му скрие шапката и го накара да потъне в земята от срам,всички подмазвачи изоставят " лидера ".Тва е системата,кръгът се върти,всичко се повтаря и никой ( наистина никой ) не може да промени НИКОГО!И аз се дразня,не съм единствената,но нищо не мога да направя , за да променя нещата.

Приемете го вече и стига с тези теми.Възмущавате се от нещо,което не може да бъде променено.
Не съм съгласна. Първо, че лидерът не се мисли само той за такъв - просто има малко повече самочувствие и другите интуитивно го следват. Едва ли всички негови "слуги" го уважават или дори харесват - може би го следват от страх, защото ако си в неговата компания, няма опастност да станеш мишена. А как така "задръстения" ще се отвори достатъчно, за да "му скрие шапката" и да "го накара да потъне в земята от срам", не знам, аз поне такова нещо не съм виждала. Досега мишените винаги са били зубърите или хората с различни интереси, срамежливите или бедните.
Няма да го приема, защото това може да бъде променено. Не мисля, че всички хора са някакви маймуни или бавноразвиващи, за да не могат да разберат какво правят.
С някои неща съм съгласна,с други не.

А как така "задръстения" ще се отвори достатъчно, за да "му скрие шапката" и да "го накара да потъне в земята от срам", не знам, аз поне такова нещо не съм виждала.
Не си гледала достатъчно.

Всеки има право на лично мнение,аз изложих своето.Няма да споря.