Цитирай Първоначално написано от AFT
Majestic12,
А какво стана с "Първо сме хора, после сме различни"? И кой определя кой е силен и кой е слаб? Ти мислиш, че някой аутсайдър е ненужен и какво? Почваш да го тероризараш? А не се ли сещаш, че с тормоз нито на него, нито на човечеството няма да помогнеш. Само ще го направиш още по-слаб. Или "мисията" ще бъде успешна, ако се самоубие? Аз пък мисля, че ти си ненужен на човечеството. По твоята логика, досега всички да сме се избили.
Аbove all, a living thing wants to discharge its strength — life itself is will to power.
И да, подкрепям тази мисъл с всичките си крайници.
Писна ми, да ревете, че някой смотаняк, само го обиждат и той после реве, вместо да се вземе в ръце и да отвърне. "По умния отстъпва" е също толкова вярно колкото и "Наведена глава, сабя не я сече", неща измислени от хора, който са ги тъпкали цял живот. As long as we attack, we drive the action. The day and the night belongs to the agressor. Пацифистите и пасивните, нямат доминанта роля в обществото - ФАКТ. Също такава роля няма и cannon fodder-a , който сте вие, всички защитаващи по-слабите. В природата ни е да искаме да се наложим като АЛФА, както при жените , така и при мъжете. Писна ми, гадни религий , демократични режими и квото още се сетиш , да подтискат истинските човешки чувства и желания. Писна ми, от гадни филантропи като ТЕБ и останалите "подкрепящи" .
Изял си много подигравки? Подиграй и ти. Чувстваш ли, как от подигравания, ти ставаш алфата, лидера и ако си достатъчно умен съомяваш да си задържиш властта, ако ли не -> аутсайдера, подигравания ще те мачка после теб, а не ти него. Така е навсякъде в живота От децката градина и игрите пред блока (имам едно съседче, момиченце, като виждам как контролира децата в махалата ми се пълни душата) до гроба.
Истината се разжда в Конфлика. Човека еволюйра в КОНФЛИКТА. Хора неспособни да преживеят през трудните сутиаций, УМИРАТ, попринцип, но случай при нас е друг. Не можещите да преживеят през трудните сутиаций, просто започват да реват и разни такива, отклонения като теб се повличат с тях.
Помниш ли клането във Финландското училище? Пича си го беше написал 3% от хората са родени да се победилите, 97% са просто каннон фоддер (тоест ТИ).
Враждата и конфликтът , ще превърнат човека в нещо обратно, а не филантропията и мира.
Социален Дарвинизъм алл тхе лай баби.