.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 107
    Плача ,удрям ,слушам музика и когато някой дойде и види в какво състояние съм и ме пита,ако не ми се иска да му казвам казвам да ме остави и да излезе и той ако продължава да пита се ядосвам още повече и започвам да му крякам да излезе и така излиза!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Слушам музика и си поплаквам.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Ми първо разказвам на някого, не мога да го държа така в себе си. После се наревавам хубаво. След това се усещам, че това е тъпо и няма смисъл. Казвам си, че не заслужава и че не ми пука. Пускам си хубава музика и излизам с приятели.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Преди дни скъсах с човека,който имаше и продължава да има място в сърцето ми...

Слушам весела музичка,гледам наши снимки,излизам с приятели и се старая усмивката да не слиза от лицето ми.Все пак той не е умрял,не е излязъл от живота ми,просто сме в различни отношения,но знам,че във всеки 1 момент мога да разчитам на него,както и той на мене...

Гледам положително на тези неща!Не съм тъжна,че е свършило,а съм радостна,че въобще го е имало.Тези спомени остават в сърцето ми и мога само да съм благодарна на Господ,че срещнах такъв човек
    Ти си просто уникална.. браво, че приемаш нещата от добрата им страна и не се затвавяш в себе си! Дано да има все повече хора като теб.. тогава и светът ще стане по-добър

Иначе аз никога не споделям проблемите си с никого..дори и с приятеля си (това е голяма грешка, не го правете защото следват само караници.. ) Просто защото съм свикнала да се оправям сама с всичко. Понякога изпадам в голяма депресия заради някакви глупости.. и рева по цели дни, викам на всеки, ям постоянно и след време ми минава.. времето лекува всичко..

[quote="jghgh"]
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ровя се из нета, слушам сдухваща музика, ям нещо сладко и ... рева
    +1 slu6am nekvi salzlivi 4algiiki kvito namerq iz vbox-a ili Linkin park pomaga probvai i ti + golqma kupa sladoled pukanki ili edin golqm 6okolad +lubimata plu6ena igra4ka i + mnogo salzi tova e moqta recepta ulekva mi

Град
    някъде...
    Ми напивам се по възпожност даже са напушвам и спа някъде навънка под звездите!

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Пускам си любимите балади и плача
    Суетата.Моят любим грях.

Голям фен
    чупя чаши,отивам някъде и стрелям с въздушната пушка на баща ми,удрям по някоя плюшена играчка и такива простотий докато не ми мине яда.Като ми олекне,почвам да си занимавам мислите с нещо друго
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
    Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
    all I really know is,you're the only reason I'm trying...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Намирам си занимания, понякога с приятели понякога сама...Важното е да не се оставяш мъката да те победи
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Рева ...
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Момиче ли си?Тогава единствето,което ти остава е да си легнеш на леглото,да ядеш сладко до побъркване и да плачеш за проблемите си,докато слушаш депресарска музика.Готино,нали?Но не може да няма на кой да споделиш.Винаги има човек,на който можеш да кажеш и от който да потърсиш помощ.Но първият вариант си остава класика.

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Няма смисъл да задържаш проблема в себе си...
    Ако намаш на кой да го споделиш, напиши го, изкрещи го, нарисувай го...
    Просто го изкарай от себе си

Крия се от всичко и отивам някъде...без хора...без музика...без нищо.Просто сама със себе си.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами слушам музика и си поплаквам..

Цитирай Първоначално написано от NaNa_SladuRana
    Преди дни скъсах с човека,който имаше и продължава да има място в сърцето ми...

Слушам весела музичка,гледам наши снимки,излизам с приятели и се старая усмивката да не слиза от лицето ми.Все пак той не е умрял,не е излязъл от живота ми,просто сме в различни отношения,но знам,че във всеки 1 момент мога да разчитам на него,както и той на мене...

Гледам положително на тези неща!Не съм тъжна,че е свършило,а съм радостна,че въобще го е имало.Тези спомени остават в сърцето ми и мога само да съм благодарна на Господ,че срещнах такъв човек
    Напълно съм съгласен и аз винаги съм се старал да се радвам на живота,колкото и гаден да е,защото след всеки неуспех или провал идва нещо друго и то може да е по хубаво.Слушам някоя ободряваща песен,защото адски обичам музиката и се усмихвам.За мен важното е човек да бъде положително настроен,рано или късно всичко ще се нареди.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там

Re: ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е

Цитирай Първоначално написано от ping
    Какво правите когато ви е адски тежко ,когато не можете да кажете за проблема си,когато са ви наранили ?
    Пия бира!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ровя се из нета, слушам сдухваща музика, ям нещо сладко и ... рева
    +1 същата историяя съм

Цитирай Първоначално написано от Kaos_Urbano
    Ми напивам се по възпожност даже са напушвам и спа някъде навънка под звездите!

уау, ти доказа че си пънк.
    или деда те знам.
    поне така изглежда по написаното, колкото да изтъкнеш къв си голЕм, и ако трябва да взимам пристрастия от аватара..
    сори, хейтър съм, правежи ме дразнят дето се изтъкват..
    ама нищо няма да казвам, възможно е да греша
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен Аватара на Al3ksandra
    Ако е толкова гадно че не мога да го споделя с никого и знам че никои няма да ме разбере, си вземам бирата почвам бано да пия , усещам след това как очите ми се насълзяват.. гледам да съм усамотена да няма никой около мен и си плача без глас... понеже вече нямам глас да плача... и така докато не си полегна и не заспя.. поне когато заспя на другата сутрин квото и да е, се чуствам малко по-добре ....
    Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00

Град
    The Land Of The Doomed
    Седя на терасата, гледам в една точка, слушам музика, сдухвам се още повече и в крайна сметка в един момент ми минава и то се оказало, че вече е сутрин и лягам да спя или седя на компа.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Крия се от всичко и отивам някъде...без хора...без музика...без нищо.Просто сама със себе си.
    И аз така правя,но и си взимам с мен много шоколад или сладолед
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Дам,както повечето слушам тъжни песни,пиша си в дневника или се заровям под завивките и плача,много,много плачааа и си представям,че човека заради който плача е до мен и му казвам всичко,а той ме прегръща и утешава.След това се събуждам и всичко ми е минало

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Голям фен Аватара на Iviqna
    Град
    Stranata na 4udesata :Pp
    плача и удрям стената... трябва да си го изкарам все пак на нещо
    http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!

Град
    чужбина хахахах
    Цитирай Първоначално написано от lost_in_candyland
    Оффф аз сега точно така се чувствам и незнам какво да правя. Сякаш на никого не съм нужна. От много отдавна не се бях чувствала така, да не кажа никога. Н последък всичко върви надолу..
    и при мен е така от днес

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си