- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е
Слушам музика и си поплаквам.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Ми първо разказвам на някого, не мога да го държа така в себе си. После се наревавам хубаво. След това се усещам, че това е тъпо и няма смисъл. Казвам си, че не заслужава и че не ми пука. Пускам си хубава музика и излизам с приятели.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Ти си просто уникална.. браво, че приемаш нещата от добрата им страна и не се затвавяш в себе си! Дано да има все повече хора като теб.. тогава и светът ще стане по-добърПървоначално написано от NaNa_SladuRana
Иначе аз никога не споделям проблемите си с никого..дори и с приятеля си (това е голяма грешка, не го праветезащото следват само караници.. ) Просто защото съм свикнала да се оправям сама с всичко. Понякога изпадам в голяма депресия заради някакви глупости.. и рева по цели дни, викам на всеки, ям постоянно и след време ми минава.. времето лекува всичко..
![]()
[quote="jghgh"]+1 slu6am nekvi salzlivi 4algiiki kvito namerq iz vbox-a ili Linkin park pomaga probvai i ti + golqma kupa sladoled pukanki ili edin golqm 6okolad +lubimata plu6ena igra4ka i + mnogo salzi tova e moqta recepta ulekva miПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Ми напивам се по възпожност даже са напушвам и спа някъде навънка под звездите!![]()
Пускам си любимите балади и плача![]()
Суетата.Моят любим грях.
чупя чаши,отивам някъде и стрелям с въздушната пушка на баща ми,удрям по някоя плюшена играчка и такива простотий докато не ми мине яда.Като ми олекне,почвам да си занимавам мислите с нещо друго![]()
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
Maybe I'm addicted, I'm out of control,but you're the drug,that keeps me from dying...
all I really know is,you're the only reason I'm trying...
Намирам си занимания, понякога с приятели понякога сама...Важното е да не се оставяш мъката да те победи![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Рева ...![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Момиче ли си?Тогава единствето,което ти остава е да си легнеш на леглото,да ядеш сладко до побъркване и да плачеш за проблемите си,докато слушаш депресарска музика.Готино,нали?Но не може да няма на кой да споделиш.Винаги има човек,на който можеш да кажеш и от който да потърсиш помощ.Но първият вариант си остава класика.![]()
Няма смисъл да задържаш проблема в себе си...
Ако намаш на кой да го споделиш, напиши го, изкрещи го, нарисувай го...
Просто го изкарай от себе си![]()
Крия се от всичко и отивам някъде...без хора...без музика...без нищо.Просто сама със себе си.
Ами слушам музика и си поплаквам..![]()
![]()
Напълно съм съгласен и аз винаги съм се старал да се радвам на живота,колкото и гаден да е,защото след всеки неуспех или провал идва нещо друго и то може да е по хубаво.Слушам някоя ободряваща песен,защото адски обичам музиката и се усмихвам.За мен важното е човек да бъде положително настроен,рано или късно всичко ще се нареди.Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Пия бира!Първоначално написано от ping
![]()
Животът е адът описан в Библията!
+1 същата историяя съмПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Първоначално написано от Kaos_Urbano
уау, ти доказа че си пънк.
или деда те знам.
поне така изглежда по написаното, колкото да изтъкнеш къв си голЕм, и ако трябва да взимам пристрастия от аватара..
сори, хейтър съм, правежи ме дразнят дето се изтъкват..
ама нищо няма да казвам, възможно е да греша![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Ако е толкова гадно че не мога да го споделя с никого и знам че никои няма да ме разбере, си вземам бирата почвам бано да пия , усещам след това как очите ми се насълзяват.. гледам да съм усамотена да няма никой около мен и си плача без глас... понеже вече нямам глас да плача... и така докато не си полегна и не заспя.. поне когато заспя на другата сутрин квото и да е, се чуствам малко по-добре ....
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
Седя на терасата, гледам в една точка, слушам музика, сдухвам се още повече и в крайна сметка в един момент ми минава и то се оказало, че вече е сутрин и лягам да спя или седя на компа.
И аз така правя,но и си взимам с мен много шоколад или сладоледПървоначално написано от From Hell
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Дам,както повечето слушам тъжни песни,пиша си в дневника или се заровям под завивките и плача,много,много плачааа и си представям,че човека заради който плача е до мен и му казвам всичко,а той ме прегръща и утешава.След това се събуждам и всичко ми е минало![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
плача и удрям стената... трябва да си го изкарам все пак на нещо
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
и при мен е така от днесПървоначално написано от lost_in_candyland
![]()