.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 107
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Ровя се из нета, слушам сдухваща музика, ям нещо сладко и ... рева
    + 1 oshte poi4e se deprsirvam i nakraq v reva si zaspivam .. no obi4am lafa utroto e po madro ot ve4erta..ve4er si dosta po 4ystvitelen .. sutrinta moje pone si malko po na kef..ama kaf kef ako si naistina mn sad zna4iii zapo4va nov kofti den ama se neshty trqq se opraq izlezesh s nqkoi kafence a y se poligavish ..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

ами ест плача (дори и да не искам,сълзите сами напират :\ ) ям солидни количества шоколад,слушам любимата си песен,гледам в една точка,говоря с най-добрата си приятелка,излизам
    п.с. ако ви е гадно,чуйте песента Lifehouse-Everything
    zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Еми аз излизам до парка със блокче и моливче и отивам да си рисувам нещо.Ако ли не си зимам една тетрадка и си пиша нещо.Не мога да слушам тъжна музика,защото още повече се сдухвам.Обичам тишината,когато съм самотен.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Град
    чужбина хахахах
    слушам музика и си лафя по скупа

Град
    Там, където е сърцето...
    Цитирай Първоначално написано от dimanushka
    moje bi ne trqbva da te posuvetvam tova.. no az placha...
    oba4e ti budi silna i nedei da pla4e6... az ne stavam za podrajanie
    samo gore glavata
    Напротив, по - добре да си излее всичко ( но не да оревеш света на хората, а когато си сама... ) да си поплаче и поне малко да и олекне, няма да и мине, няма да промени нищо, но е по-добре отколкото да задържа всичко в себе си...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    РЮАР

Re: ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е

xm..ми.. взимам телефона.... 2-3 б1рзи разговора... долитат с колите.. зимат ме.. у кр1чмата......... на куче... пребирам се... на 4 крака.. заспивам.. на сутринта... кукуряк !!!
    Без никакви проблеми...

Еми аз знаеш ли какво правя... сядам мисля за нещата, които са се случили .. премислям... казвам си на глас някои неща, ако ми се плаче си плача, защотото малко или много ми олеква и след това си казвам пак някои неща на глас задължително (не знам защо) и после се и продължавам напред и се боря , защотото живота е един няма време за кога да изпадам в депресия. Гледай да минеш бързо през този период
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    +1 ..много много шоколад..Това му е майката

Град
    В АдА
    Излизам някъде и се разцепвам или от пиене или от купон ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    4атя .. и слушам музика
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

никога не съм се спирала от излизане... мотая се с фр и така забравям проблемите... чатя, слушам музика и са тъпча се с нещо
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Най-глупавото което можеш да направиш е да седнеш да се самосъжаляваш и да плачеш..Помисли си че просто така е било писано да се случи..ти нямаш вина но тфа е съдбата ти...
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Град
    Видин
    Бия си шамари.
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

музика
    сълзи
    спомени
    живота на лента
    приятели
    мечти
    ...

Ами гледам филмчета .Има едно което обожавам и никога не ми омръзва.

пускам си да слушам колекцията ми от метъл балади,сядам си в някое ъгълче ,пия си биричка и се опитвам да се спомня за всички хубави моменти в живота ми
    БИРА,СЕКС И РОКЕНДРОЛ!!!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Gledam da izbqgam ot makata kato se zanimavam s drugi ne6ta no obiknovenno tova ne stava

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Бия по една ръчна в кенефа

Град
    Париж
    Ако е през деня излизам с фр: ако съм ядосана,понякога, си го искарвам на тях,а ако съм тъжна,те ме развеселяват.А ако е вечер си пускам тъжни песни и рева
    Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал

По принцип се затварям в себе си за известно време,не ми се излиза никъде и с никого...общо взето предпочитам да си стоя у дома,да слушам тъжни песни и да плача.Понякога и пиша стихотворения Эависи колко е тежка ситуацията
    Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]

ами попринцип плача но не ти препоръчвам щото после не мога да спра btw мн як0 заглавие тва беша от една песен ма коя ? ако някои знае да пише как се казва pls
    ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD

Повече от фен Аватара на Forester
    Ем рева..

ми седя си и си плача,слушам музика и мисля,спя нз..мразя депресиите и кофтите периоди ама ди има
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Голям фен Аватара на dantro

Re: ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е

Цитирай Първоначално написано от ping
    Какво правите когато ви е адски тежко ,когато не можете да кажете за проблема си,когато са ви наранили ?
    на правилното място си
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си