- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е
+ 1 oshte poi4e se deprsirvam i nakraq v reva si zaspivam .. no obi4am lafa utroto e po madro ot ve4erta..ve4er si dosta po 4ystvitelen .. sutrinta moje pone si malko po na kef..ama kaf kef ako si naistina mn sad zna4iii zapo4va nov kofti den ama se neshty trqq se opraq izlezesh s nqkoi kafence a y se poligavish ..Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
ами ест плача (дори и да не искам,сълзите сами напират :\ ) ям солидни количества шоколад,слушам любимата си песен,гледам в една точка,говоря с най-добрата си приятелка,излизам
п.с. ако ви е гадно,чуйте песента Lifehouse-Everything![]()
zAbravI mOitE cElufkI,mOitE uSmifkI,oStanI s nEq tI..bEz lIubOftA ti nE iSkAm dA jivEq,sHtom tQ si trgvA,tr1gvAm aZ s nEq...
Първоначално написано от MrS.bEpS
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Еми аз излизам до парка със блокче и моливче и отивам да си рисувам нещо.Ако ли не си зимам една тетрадка и си пиша нещо.Не мога да слушам тъжна музика,защото още повече се сдухвам.Обичам тишината,когато съм самотен.
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Напротив, по - добре да си излее всичко ( но не да оревеш света на хората, а когато си сама... ) да си поплаче и поне малко да и олекне, няма да и мине, няма да промени нищо, но е по-добре отколкото да задържа всичко в себе си...Първоначално написано от dimanushka
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
xm..ми.. взимам телефона.... 2-3 б1рзи разговора... долитат с колите.. зимат ме.. у кр1чмата......... на куче... пребирам се... на 4 крака.. заспивам.. на сутринта... кукуряк !!!
Без никакви проблеми...
Еми аз знаеш ли какво правя... сядам мисля за нещата, които са се случили .. премислям... казвам си на глас някои неща, ако ми се плаче си плача, защотото малко или много ми олеква и след това си казвам пак някои неща на глас задължително (не знам защо) и после сеи продължавам напред и се боря
, защотото живота е един няма време за кога да изпадам в депресия. Гледай да минеш бързо през този период
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
+1 ..много много шоколад..Това му е майкатаПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Излизам някъде и се разцепвам или от пиене или от купон ...![]()
4атя .. и слушам музика![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
никога не съм се спирала от излизане... мотая се с фр и така забравям проблемите... чатя, слушам музика и са тъпча се с нещо![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Най-глупавото което можеш да направиш е да седнеш да се самосъжаляваш и да плачеш..Помисли си че просто така е било писано да се случи..ти нямаш вина но тфа е съдбата ти...
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Бия си шамари.![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
музика
сълзи
спомени
живота на лента
приятели
мечти
...
Ами гледам филмчета .Има едно което обожавам и никога не ми омръзва.![]()
![]()
![]()
Ако е през деня излизам с фр: ако съм ядосана,понякога, си го искарвам на тях,а ако съм тъжна,те ме развеселяват.А ако е вечер си пускам тъжни песни и рева![]()
Само едно нещо прави мечтата невъзможна: страхът от провал![]()
По принцип се затварям в себе си за известно време,не ми се излиза никъде и с никого...общо взето предпочитам да си стоя у дома,да слушам тъжни песни и да плача.Понякога и пиша стихотворенияЭависи колко е тежка ситуацията
![]()
Който обича,той не забравя!Който забравя,той не обича!Който обича,a после забравя,той е забравил как се обича!!! ;]
ами попринцип плача но не ти препоръчвам щото после не мога да спраbtw мн як0 заглавие тва беша от една песен ма коя ? ако някои знае да пише как се казва pls
ЖиВоТа сИ тФоЙ , н0 мЪжЪ тИ кУчКо МоЙ !!! :dDdD
ми седя си и си плача,слушам музика и мисля,спя нз..мразя депресиите и кофтите периоди ама ди има![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
на правилното място сиПървоначално написано от ping
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?