- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е
such a lonely day..and its mine...the most loneliest day of my lifee....![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
bez sladkoto
изревавам си живота общо зето!!!![]()
![]()
![]()
Слушам сдухваща музика,рева ... ии пия ... тъпо,ама кво да се прави-всеки човек ги има тея периоди...
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
да .. слушам музика , ям .. за реването .. то е ясно
VinAgi S1m iSkAlA tOvA koeTo iMaT dRugIte...SEgA iSkAm tEb, zA6tOtO dRugA tE iMa...
Тъкмо и аз това щях да питам..защото аз напоследък се чувствам адски ненужна и самотна, и се мъча пред други хора да не го показвам, но когато съм сама постоянно плача, слушам музика и се тормозя с разни мисли...![]()
Хубаво е да се споделя - споделената мъка е половин мъка.
Но когато няма подходящ човек, с когото да споделя - слушам кофти музика, плача си...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Да живеят шоколадите, шоколадовите бонбони и шоколадовите рула!
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
...+1...Първоначално написано от what3ver
ии...рева,гушкам си меченцето и ям ужасно много сладко...![]()
![]()
![]()
И да знам, че не трябва аз пак рева... рева... рева... рева... и пак рева, и накрая си кажа- кво ми пука, има и др. и след 5мин пак ревв.. песни..шоколади,амфети мимфети хахаа...абе...;x![]()
white sensation![]()
Шоколад,балади,шоколад,бал ди,шоколад,балади...балади, околад,балади,шоколад...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Де да знам.Просто не мисля и лягам да спя.![]()
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
отивам на тренировка .. или правя .. нещо с което да избягам от проблема .. ( не е редно ! ) но поне временно да закърпя .. или излизам някъде в някоя гора .. на спокойствие .. да помисля .. и да измисля решение ..
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
+ И винаги казвам на някого!Първоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Няма само те да ми се оплакват!![]()
Първоначално написано от ScionOfStorm
Живота е суров,но живота продължава...Хеви метъл и само тряя да трошиш нещодейства 100% доказано
I can,t eat
I can,t sleep
I can,t think at all
...honestly it feels like I ain't living no more...
UnaBletoLoVeU написа :
Ровя се из нета, слушам сдухваща музика, ям нещо сладко и ... рева
и аз така .. или пък говоря с някой по тела 1-2 часа .. ;dd
Падна лii aз.. падаш ii тi .. Frends Forever ;dd (*)
City of Angels - Iris
+1 ili lqgam na legloto gushkam si pliushenite igrachki placha i slusham tajna muzika ili se otdavam na pisane na stihotvoreniq kogato sam nnaranena pisha strahotni neshtaПървоначално написано от UnaBletoLoVeU
![]()
Затварям се в стаята си , слушам тъжни песни , рева около 2-3 часа .. след това ВИНАГИ си казвам : "Абе ти нормална ли си ?! За кво ревеш ся ?" обаждам се на мойте момиченца и излизам по магазините
![]()
Човекът не е направен, за да разбира живота, а за да го живее.
Среден пръст за ВАС , за да стане интереснооо ; )))
слушам нешо позитивно,пробвай с бг раггае ;}
ям нещо драскам..пиша си некви текстове..вися пред компа и почето време плача,но ти не го прави ..Прави нешо което ще те отвлече от гадните мисли,който те разтройват.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Eми....плача...в зависимост от проблема правя различни неща...понякога блъскам по боксовата клуша или тренирам извънредно ,за да си искарам яда на трен [карате тренирам] ,понякога се тъпча с шоколади и бонбони...гледам драми...,но музиката най-много ми помага...намирам решения в текстовете на песните...
и аз тей- или на фитнес си изливам енергията(ако ми се ходи чаак до там),ако ми се излиза- наконтвам се хубавичко или гледам някое тъжно филмче и ям шоколад :P
и за музиката съм съгласна-тряа да е сдухана![]()