- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ОСТАВИ МЕ ...ТАЯ МЪКА САМО МОЯ Е
Музиката е на първо място - без нея не минава!Също така плача... понякога мнооого плача...
Може да се обадя на някой фр или да пиша в скайп... зависи, но не е задължително. Ако наистина ми е много тежко, отивам при мамчето и и надувам главата с някакви простотии, но пък поне ми минава...
![]()
![]()
![]()
I am myself, and I make my own ways!!! =)))
ми преди като съм бил нараняван и ми е било гадно излизах и си изкарвах негативната енергия върху мотора а пък и се разсейвах по тоя начин,сега мотор няма и кат ми е гадно си седя в нас иии.. познатото на всички ред сълзи ред сополи,като свършат сълзите и сополите пускам някаква музика и така...
Pla4a.. ama ne za6toto mi e tejko, a za6toto sum mn qdosana...![]()
Impossible is a dare.
Винаги ще се намери на кой да споделяАаа, да... имало е кофти моменти, в които съм се чувствала зле и бях далеч от приятелите ми в България, но просто пишех в една тетрадка тва, което ме измъчва... лежах си и си четях книжки... не се впрягах толкова
))
еlsy![]()
ям сладко рева и слушам некфи яко сдухващите балади
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
ами..на мен като ми е тъжно е заради моето момче..заради тва колко ми липсва..ии тейй като съм в такова..шибано настроение...угасям си лампата..заключвам се в стаята си..слагам пепелника на бюрото...почвам да пуша..пускам си балади..не пиша с никой...просто му гледам снимките на компа..и рева..и рева..докато не почна да се задавям..и пак пуша..и рева..то не е смешно ама..ии после му поглеждам пак снимката (която е на вратата ми) ии някоя още по отвратителна балада..която да ми напомня за моя случай..ии така..и по едно време спирам..ама не ми олеква..
![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!