- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Може ли момче да отиде на козметик?
Искам да попитам, дали в козметичните салони се прави обезкосмяване на интимната област при мъжете? Може би има специални салони за мъже? Пълен невежа съм по въпроса, така че който знае нещо, да казва!
Сигурно има
специални салони за мъже?тц май няма![]()
![]()
![]()
отиваш си в обикновен козметичен салон.Навсякъде правят,както на жените така и на мъжете'обезкосмяване на интимната област'
Love is not like anything.Especially a fucking knife!
дамз абсолютно е вярно тфа.Първоначално написано от naty
и няма кщаво да те е срам-влизаш в салона и питаш.
нито ще си първото нито последното омче минало оттам.![]()
Аха...за твое съжаление нямаНо погледни от добрата страна-там ще има повече момича,достатъчно разсъблечени да изплакнеш погледа
Един приятел ходи на козметик само за тва!
А ако имаш мерак може като станеш на 18 да отвоиш първия мъжки салон-мисля че ще има успех!
![]()
Е кфо толко има отиваш и питаш...
Няма козметични салони за мъже и такива за жениКозметичните салони са си за двата пола
Ала козметичката ще е жена
И все пак ако искаш да се обезкосмиш няма какво да се срамуваш, не си първия, нито последния
Желанието е най-важно
![]()
П.П. Леле, много съм завеяна!!!Ей тука чатя и въобще не гледам в коя тема какво пиша
![]()
![]()
![]()
ВИЖ ПРАВИЛАТА НА ФОРУМА!!!
Никога не оставяй страхът да удариш топката да те лиши от удоволствието от играта!
колко кинтара се набива за козметик.говоря за почистване на лице.и препоръчайте място ,кьдето ще е по дискретно ,че в квартала е здухващо.
Abi pi4 estestveno 4e ima!vse pak i vie ste xora
...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)
темата е доста стара вече.
![]()
Отиваш и питаш...![]()
Козметичните салони са ... унисекс. Отиваш, казваш си желанията, и те обезкосмяват както и дамите и така... Късмет![]()
Определено няма козметични салони за двата пола.. Просто това, че те са доста по-посещавани от жени, отколкото от мъже оставя впечатлението, че са само за нежния пол. Това, че козметичката най-вероятно ще е жена, не бива да те притеснява. А и те със сигурност са попадали на толкова луди клиенти със странни желания, че това дори няма да им направи впечатление
. Успех.
P.S.И поздравления, че си решил да отидеш на кола маска, а не да се бръснеш, както повечето.![]()
темата е от 12 Ноември![]()
12 Ноември ама 2005 а сега сме 2008![]()
о тфа не го бях забелязалаПървоначално написано от lia_k
![]()
хахаха...по-добре да възобновим някоя стара тема...отколкото след няколко седмици пак същата тема...
по темата..казаха ве4е
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да,ама той може още да се колебае дали да ходи или не12 Ноември ама 2005 а сега сме 2008![]()
![]()