- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Нещастно влюбена... ;(
Чудя се откъде да започна.
Преди година срещнах едно момче.Той беше част от компанията,с която излизах тогава.Беше гадже на моя приятелка.След като скъсаха той беше отчаян.Тогава аз го опознах по-добре и хлътнах по него.С времето започнах да го обичам истински,не ми излизаше от главата...За жалост той не разбираше чувствата ми.Закачаше се с мен,флиртуваше,но мисля,че не ме харесваше и оценяваше по начина,по който аз него.Хиляди пъти ме нараняваше.Изплаках безброй сълзи за него,но той така и не разбра колко съм отчаяна и колко много искам обичта му...![]()
След време съдбата ни раздели...Не знам дали беше за хубаво или за лошо,но аз започнах постепенно да го забравям,доколкото може да се каже това за някого,когото истински обичаш и желаеш.Бяхме само приятели и се бях примирила с мисълта,че няма да бъде мой никога.Въпреки това,когато го виждах,потръпвах...
По-късно,може би след няколко месеца,се видяхме и решихме да отидем на кафе.Разменихме си скайповете и вечерта си писахме.Тогава аз събрах смелост и му разкрих чувствата си.Той ми каза,че съм сгрешила много,като не съм му казала по-рано за това,защото е можело да стане нещо между нас.Дори заяви,че все още е възможно...
Отново си дадох напразни надежди,припомних си старите трепети и се влюбих в него. Събрахме се пак в една компания,бяхме заедно навсякъде,излизахме често на кафе...Старите закачки и флиртове се завърнаха.Според останалите хора,с които излизахме и дори според мен всичко беше ясно-той най-сетне щеше да бъде мой.
Но явно той не беше наясно с чувствата си,или поне така си обяснявам отдръпването му от мен...Стана студен внезапно и всичко в живота ми изгуби смисъл...
Сега доре не разговаря с мен,флиртува с всички останали момичета и не ми обръща никакво внимание.От това много ме боли,опитвам се да се правя на безразлична поне пред него,но не ми се отдава...
Най-лошото е,че давам всичко за него.Въпреки това,което ми причини,аз съм готова да му простя и да му дам отново обичта си...
Съжалявам за дългата тема,но имах нужда да споделя с някого всичко,което се е насъбрало в мен през тази година на радости и разочарования...
Кажете ми какво мислите?Как да го забравя,да го накарам да ме обикне поне малко и да бъда отново онова слънчево момиче,което бях преди...
![]()
![]()
![]()
Няма начин
[size=7][b][u]fosse cos
Намери си човек който може да те накара да си старото момиче и да забравиш пича тва е 1 от решемията![]()
q si jivei jivota
евала за кирилицата![]()
по темата: зарязвай го тоя лигльо!!![]()
no doubt-don't speak
ох..моята история беше нещо подобно .. само дето накрая му дойде акъла в главата и сега той е по - влюбен и от мен ....
Само 1 не можах да разбера .. защо ти е дал онези напразни надежди.. понякога хората действат и 4ак след това осъзнават грешките си .. може би това е един от тези слу4аи
Опитай се да го забравиш и продължи напредУспех !
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Лоша работа но какво да се прави такъв е живота по някога.За това горе главата рано или късно ще намериш момчето което ще те обича истински
Успех
[i]Единствения начин отново да бъдеш онова слънчево момиче е да го забравиш и да си хванеш друг..недей да го искаш отново и да се самонараняваш..някои неща в живота не могат да бъдат както искаме и по един или друг начин трябва да се примирим с това..би трябвало да си разбрала,че не те заслужава след като не е оценил нищо от това,което си направила..просто той ти го е показал..не ти говори,не ти обръща никво внимание..се 1 не си там според мен си му безразлична..направи същото ..и постепенно ще станезабрави го и не мисли за него..като го видиш си кажи..-Аз тоя не го харесвам..я да се маха..или просто се обърни на другата страна..аве ще стане ..
Айде успех..
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Колкото и да ти е гадно отвътре,пред него се дръж на ниво,не показвай че ти е гадно,напротив,прави се че не ти пука,а пък акто се прибереш в вас реви колкото искаш,защото когато показваш пред него,че те боли,му доставяш удоволствие,което той не заслужава....И най-вече намери човек,който да те направи щастлива...![]()
Nikoga ne se zaxvashtai s chovek, koito ne e naqsno s chuvstvata si i koito e postoqnno obarkan i neznae koq iska...Molq ti se, nedei!!!! Imah sashtiq problem i ako stane neshto m/u vas tazi negova nesigurnost i neznanie otnosno sebe si, shte vi razdeli. Po-dobre se otdalechi ot nego, ne si pishete v skype i sashto ne izlizai, kogato toi e tamUspex
![]()
Напълно съм съгласен с всички тук. Остави го, живота продължава!Няма как да не си намериш някой, който наистина да те заслужава. И ти гарантирам, че ще си по-добре и от преди
И на мен ми се случи това (разликата е, че аз сум момче). Така че те разбирам напълно и както казах по-рано - ЖИВОТА ПРОДЪЛЖАВА
и той няма да е последния
![]()
ами дал й е празни надежди,за да си остави вратичка .... и е прав предполагам си е помисли нещо от сорта на "тази вече е изгоряла,мога да е имам когато си поискам" затова спира да флиртува с нея и се пробва с другите момичете,които може би са му по-симпатични и ако не стане работата ще се върне на нея и ще е прав..... колко пъти в поста си споменава момичето,че въпреки всичко иска да е с ного.... бляяяя усещаите се бе момичета правят ви на най-големите глупачки и пак им вярвате на този тип момчета бива ли такива работиПървоначално написано от -4arovnata-
Пф.. този си мисли че си му в кърпа вързана, но по-добре е да го зарежеш... Не си струва да се мъчиш, заради него а той да се кефи на живота си и да си прави флиртчета и свалки с други, и така да те наранява! Лиглио! ... Винаги има нещо по-добро и от най-добротоТака че не се отчайвай, след време ще намериш някой когото да те обича много много повече от тоя лиглио ...
![]()
Попитай ме http://ask.fm/alekscheto00
оф,мн кофти.от това което про4етох разбирам 4е на него не му пука особено мн за теб![]()
трябва да го забравиш...като не се срещаш 4есто с него,излизаш с др мом4ета и дано срещнеш някой в който да се влюбиш и да отговори на 4увствата ти
![]()
Знам,че постепенно ше го забравиш.от анэто
Ами..трябва да се опиташ да не свързваш всичко с него..и да не бъдеш зависима от чувстфата си..просто не трябва да си го позволяваш..така ще си спестиш много болка..
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Според мен това, което е направил ( изведнъж да се отдръпне и да се закача с другите пред теб) е било израз на страх и е искал може би да те отблъсне, да те накара да не мислиш за него. Понякога така правят момчетата, ти може единствено да поговориш с него за последно на тази тема и ако няма да има нищо просто продължи напред с умисвка и ще те срещне друга любов или ако говоришс него и ти каже нещо.... аз не бих му повярвала![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...