Чудя се откъде да започна.
Преди година срещнах едно момче.Той беше част от компанията,с която излизах тогава.Беше гадже на моя приятелка.След като скъсаха той беше отчаян.Тогава аз го опознах по-добре и хлътнах по него.С времето започнах да го обичам истински,не ми излизаше от главата...За жалост той не разбираше чувствата ми.Закачаше се с мен,флиртуваше,но мисля,че не ме харесваше и оценяваше по начина,по който аз него.Хиляди пъти ме нараняваше.Изплаках безброй сълзи за него,но той така и не разбра колко съм отчаяна и колко много искам обичта му...
След време съдбата ни раздели...Не знам дали беше за хубаво или за лошо,но аз започнах постепенно да го забравям,доколкото може да се каже това за някого,когото истински обичаш и желаеш.Бяхме само приятели и се бях примирила с мисълта,че няма да бъде мой никога.Въпреки това,когато го виждах,потръпвах...
По-късно,може би след няколко месеца,се видяхме и решихме да отидем на кафе.Разменихме си скайповете и вечерта си писахме.Тогава аз събрах смелост и му разкрих чувствата си.Той ми каза,че съм сгрешила много,като не съм му казала по-рано за това,защото е можело да стане нещо между нас.Дори заяви,че все още е възможно...
Отново си дадох напразни надежди,припомних си старите трепети и се влюбих в него. Събрахме се пак в една компания,бяхме заедно навсякъде,излизахме често на кафе...Старите закачки и флиртове се завърнаха.Според останалите хора,с които излизахме и дори според мен всичко беше ясно-той най-сетне щеше да бъде мой.
Но явно той не беше наясно с чувствата си,или поне така си обяснявам отдръпването му от мен...Стана студен внезапно и всичко в живота ми изгуби смисъл...
Сега доре не разговаря с мен,флиртува с всички останали момичета и не ми обръща никакво внимание.От това много ме боли,опитвам се да се правя на безразлична поне пред него,но не ми се отдава...
Най-лошото е,че давам всичко за него.Въпреки това,което ми причини,аз съм готова да му простя и да му дам отново обичта си...
Съжалявам за дългата тема,но имах нужда да споделя с някого всичко,което се е насъбрало в мен през тази година на радости и разочарования...
Кажете ми какво мислите?Как да го забравя,да го накарам да ме обикне поне малко и да бъда отново онова слънчево момиче,което бях преди...