- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Намразвам приятелката си
Първоначално написано от SINDEL
![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Написал си"тя ми отказва какво ли не!"....а какво по-точно ти отказва???![]()
Ако още веднъж прочета думите "братле" "копеле" "пич" и производните ще отприщя апокалипсис върху цялото човечество.
ъъ аз съм момиче.ама зарежия тая пача![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
ai ne slagai pod obsht znamenatel pFffПървоначално написано от spiderka
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Мисля,че си страхотно момче..Ммм не знам,за пръв път да ми харесва нещо,сигурно защото това момче е потърпевшо ииии .Та по темата
- Тегли й майната и ти.Остави я сама 2-3дена,кажи,че си болен,че не ти се излиза и да видим какво ще прави,дали ще става и първата й мисъл,ще бъде"Оо каква рокличка да си облека и дали розов грим,ще ми отива.."
Нека да й стане и на нея малко гадно,пък след тези дни ни кажи какъв е резултата
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Оооо мойто момче я и покажи кой командваВземи я хвани да си поговорите кажи и че двамата трябва да решавате какво да правите, не тя да те води за нослето, кажи й че преди си я харесвал повече и всичко, което имаш да й казваш просто, ако не те разбере я остави
Успех
![]()
... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...
Защо не й ги кажеш тея неща, попитай я защо се държи така ?
И вместо да страдаш и да се затормозяваш или я накарай да се промени или скъсай с нея![]()
Ами спри да контактуваш с нея и ,ако те обича наистина ще разбере какво е имала и ще се опита да си го върнеА ако не и направи впечатление,че вече не контактуваш с нея-тя не е за теб
![]()
Както се казва...Разгеле!То имало и свестни момчета,бе!Не мислех,че по земята още са останали такива,но явно съм ги подценила-както много често правят с нас,момичетата.Да казват,че всички сме като втория тип,който описа.Но не е така и много се радвам.А сега на въпроса.Не мога да ти обясня защо се е променила,защото и аз не знам.Явно е попаднала в лоша компания,която както и сам виждаш,не й е повлияла добре.За мен това е единственото обясение.Аз лично съм по-голяма привърженичка на първия тип,защото и аз от много големи части съм такава,но както и да е.А на теб мога само едно да ти кажа.Ако не се чувстваш добре с нея,в което съм убедена,просто я остави.В крайна сметка,ти не харесваш този неин нов образ,а старото мило и разбиращо момиче,нали?Иска постоянно да си с нея,за да те покава на приятелите си.Може да се гордее с теб,но не те обича.Съжалявам,ако те наранявам по някакъв начин,не това е целта ми.
Просто се опитвам да ти кажа,че не е нужно да бъдеш с човек,с който не се чувстваш добре.
Успех! \/
благодаря ви на всички..Кофти ми е.. нормално е..именно задари този образ в началото не искам да я оставям, немога да разбера що не се получава с момичетата, или нестават нещата, или ходим по няколко седмици или започна добре и се променят нещата...просто пълен ташак..бахти