.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Мога да ти кажа, 4е 4есто се слу4ват такива работи. Мацката си хваща приятел и решава, 4е е голямата работа. Може и ти да си виновен, понеже си я оставял да ти се ка4ва много по главата и си я разглезил. Нали знаеш - хората лесно свикват на хубавото.
    Ако искаш все още да си с нея, вземи да се държиш пове4е като мъж. Не я оставяй да те командва и да те води за носа. Ако не ти се ходи някъде, не се съгласявай. Ако прецениш, 4е се държи неприемливо и флиртува с други хора, вдигни й скандал. Покажи й, 4е нямаш намерение да си й като кукла в ръцете и я накарай да запо4не да те уважава. В момента ми се струва, 4е мацката изобщо не те има за мъж, а за лигльо, който може да си разиграва както й е кеф.
    А ако мислиш, 4е нещата са прекалено зле - остави я. Казвам ти, в една връзка не е никак хубаво, когато мъжът не се 4увства мъж. Намери си мацка, която да ти дава, а не само да иска разни неща от теб. Самият ти ще видиш колко по-добре ще ти е с такова моми4е
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Написал си"тя ми отказва какво ли не!"....а какво по-точно ти отказва???

Град
    РЮАР
    Love = Hate

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако още веднъж прочета думите "братле" "копеле" "пич" и производните ще отприщя апокалипсис върху цялото човечество.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ъъ аз съм момиче.ама зарежия тая пача
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от spiderka
    тия,дето казват,че момчетата били копелета,грешат много понякога...и ние сме си такива...
    ai ne slagai pod obsht znamenatel pFff
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мисля,че си страхотно момче ..Ммм не знам,за пръв път да ми харесва нещо,сигурно защото това момче е потърпевшо ииии .Та по темата - Тегли й майната и ти.Остави я сама 2-3дена,кажи,че си болен,че не ти се излиза и да видим какво ще прави,дали ще става и първата й мисъл,ще бъде"Оо каква рокличка да си облека и дали розов грим,ще ми отива.." Нека да й стане и на нея малко гадно,пък след тези дни ни кажи какъв е резултата

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Оооо мойто момче я и покажи кой командва Вземи я хвани да си поговорите кажи и че двамата трябва да решавате какво да правите, не тя да те води за нослето, кажи й че преди си я харесвал повече и всичко, което имаш да й казваш просто, ако не те разбере я остави Успех
    ... да загубиш своя път през пътешествието е лош късмет, но да загубиш своята причина за пътуване, е къде - къде по - жестоко ...

Голям фен
    Град
    Тук,там-ама къде и аз незнам
    Защо не й ги кажеш тея неща, попитай я защо се държи така ?
    И вместо да страдаш и да се затормозяваш или я накарай да се промени или скъсай с нея

Ами спри да контактуваш с нея и ,ако те обича наистина ще разбере какво е имала и ще се опита да си го върне А ако не и направи впечатление,че вече не контактуваш с нея-тя не е за теб

Град
    Quelque part dans la ville pluvieuse
    Както се казва...Разгеле!То имало и свестни момчета,бе!Не мислех,че по земята още са останали такива,но явно съм ги подценила-както много често правят с нас,момичетата.Да казват,че всички сме като втория тип,който описа.Но не е така и много се радвам.А сега на въпроса.Не мога да ти обясня защо се е променила,защото и аз не знам.Явно е попаднала в лоша компания,която както и сам виждаш,не й е повлияла добре.За мен това е единственото обясение.Аз лично съм по-голяма привърженичка на първия тип,защото и аз от много големи части съм такава,но както и да е. А на теб мога само едно да ти кажа.Ако не се чувстваш добре с нея,в което съм убедена,просто я остави.В крайна сметка,ти не харесваш този неин нов образ,а старото мило и разбиращо момиче,нали?Иска постоянно да си с нея,за да те покава на приятелите си.Може да се гордее с теб,но не те обича.Съжалявам,ако те наранявам по някакъв начин,не това е целта ми. Просто се опитвам да ти кажа,че не е нужно да бъдеш с човек,с който не се чувстваш добре.
    Успех! \/

благодаря ви на всички..Кофти ми е.. нормално е..именно задари този образ в началото не искам да я оставям, немога да разбера що не се получава с момичетата, или нестават нещата, или ходим по няколко седмици или започна добре и се променят нещата...просто пълен ташак..бахти

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си