Всичко започна преди 9 месеца, когато се запознахме, в началото нещата бяха вълшебни, толкова чувства и красова във връзката ни. Тя не е от момичетата сексбомба..но има страхотна усмивка, което ме грабна в нея. И така...в началото беше мило, добро, скромно момиче, с прилично добър външен вид(не се поддържаше много), оказа се че аз съм и пъртия приятел (тя беше на 17) и нещата лека полека си започнаха...да се опознаваме, да си говорим и се влюбих в нея страшно много. Тя винаги ме разбираше, винаги ме подкрепяше, аз и отговарях със същото...минаха 2-3 месеца и ясно тя започна да се отпуска пред мен или съм и омръзнал и аз незнам точно какво. и настъпиха някакви промени във връзката ни, тя започна да си показва "магариите" да ми отказва много неща, да ме обижда, и някой път дори и понича да ме удари..Незнам това някакав тип закачки ли са? или просто незнам. коренно се промени, от скромното момиче, стана разглезена тъпанарка. Тя ми отказва какво ли не, но път за сметка на това иска постоянно да е с мен, да ме води пред нейни приятелки, и да решава какво да правим...Това немога да разбера, не ми позволява да водя във връзката, отказва ми почти всичко каквото я помоля, а и постоянно иска да е с мен - постоянно!!! Както споменах по горе, има огромна промяна в нея, от скромно момиче се прояви някакво лигаво държание, от едно чаровно негримиращо се момиче, в момента е постоянно гримирана (..как да нарека вече?) "шафрантия?". От неприказливо момиче, във флиртуваща с приятелите ми..По-рано я беше страх да се вози при мен, а сега иска и бързи скоростти да развивам и се вози при други хора...Явно иска да се чувства като типичната селска путка, а аз да съм един тип "лошия" обръснат тъпак...незнам просто... всичко това ме отблъсква, немога вече така. Исках да споделя с някой, затова написах това тук. Незнам и съвети дали ще ми помогнат, само искам да видя какво мислите..