- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Склад на Ейвън или нещо такова?
Трябва ми един продукт на тази фирма но сега не мога да намеря дистрибутор.Има ли някъде на място в Пловдив където мога да си поръчам?
в краен случай поръчай от сайта http://www.avon.bg/PRSuite/info/help...index=0&item=0
Така не важи ли само за представителитеПървоначално написано от mrs.smith
![]()
Ами ако знаеш къде е главния им офис можеш и там да отидеш и те ако го имат в наличност ще ти го продадат веднага...![]()
AVON продава продукти само чрез поръчка! В наличие ги има само като мостра и то не всички! Но ако намериш офиса им в града от там можеш да си поръчаш! Обикновенно в офиса ще намериш зонален мениджър, координатор или представител! При някой от тях можеш да си поръчаш каквото искашПървоначално написано от Dark~Illusion
![]()
От сайта НЕ може да се поръчва! Това е само за представители! От там се пуска цялата поръчка!Първоначално написано от Kras4eto_lp
![]()
И някой знае ли къде има офис?В Гугъл търсих,ама без резултат... :/
Ами отиваш на www.avon.bg после на Витрина и там пише "Нуждаете се от представител?" и оттам може да те свържат... друго не знам![]()
Ок, извинявам се тогава че съм дала грешна информация, но просто аз съм си купувала директно от офис на Орифлейм и си помислих че може и Ейвън да работят по същия начин. Но ако отидеш в главния им офис там няма как да няма представител или някой, който да ти вземе поръчката.Първоначално написано от `*`MaLkA SlAdUrKa`*`
![]()
Има някои магазини, които продават продукти на Ейвън. В Пловдив не съм виждала такива магазини, но в моя град има няколко.