- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Кво става
Аве живея в София квартал Слатина и се събудих от някакви ужасни гърмежи http://www.dnes.bg/article.php?id=53699 ето и статията, ужас направо
В 6.00 се събудих.
Реших, че е буря, преди да започнат да се тресат прозорците ми.
Интересно ми е защо по телевизията ни информират(силно казано "информират", те нищо не казват) едва час по-късно... и твърдят, че е минал половин час от началото...
Хмм... хмм...
Етем не си вдигала телефона...
Дам и аз си помислих, че е буря, ам виждайки ясно небе ми се стори някак страннои ест никой нищо не казва
Какво очакваш да ти кажат, те спят.
Тези ми твърдят, че първият "тътен" е бил в и половина?
Чу ли Борисов![]()
Линейките и пожарните чакали да спре да гърми.![]()
Хаха затва ли било всичко лелелееееееА аз вече шях да откача
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Аве ако гори нещо отровно и опасно, мисля че си е баш за откачане
Леле стига .. дано не .. както ти казах и там .. ще видим но дано не е нещо опасно и отровно
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Идва от ЧЕЛОПЕЧАНЕ ТИЯ ВЗРИВОВЕ , А аз съм в ГЕРЕНА![]()
![]()
СВЪРШЕНИ СМЕ ЕЗНА ПРИЯТЕЛКА СЕ СЪБУДИЛА,И КЪЩАТА И СЕ ТРЕСЯЛА
![]()
![]()
МАЛЕЕЕ СТРАХ МЕ Е
![]()
2 КВАРТАЛА ВЕЧЕ СА САСИПАНИ ДО ОСНОВИ СЛУШАЙТЕ БТВ ПОНЕ НЯМА ОБГАЗЯВАНЕ
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Ох милата ти си верно доста близко, ама май минаха големите гърмежи
кво ли още ще стане в тая България ...
abe nz ama az bqh i na prozoreca pri vtoriq gram i ima6e i gaba i naoravo si me iztlaska ot prozoreca.... ujas be ujas....
При някъв военен склад нещо става..
Преди малко баща ми ми се обади и ми каза, че има още близо 40 тона невзривен тротил, което си е бая ОГРОМНО количество и дано да не гръмне и той, че ше стане доста тегава ситуация...
По последни новини очаква се много голям и силен гърмеж!!!
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не гледам в момента нз какво казват за хората,но се очаква по-силен гърмеж и от този сутринта,защото склада с тротил не е гърмял още,ТОи е наред!
Кофти..Първоначално написано от DjBaloon
Аз са се приготвих тука малко покрих прозорците с два слоя завеси да не се пръснат много, ако гръмне..
Айде, отивам да гледам новините..
Едит: То па оня готви са..![]()
от кой квартал си??Първоначално написано от lizzard_92
Които и да питам сички са го усетили като земетресение(лично и аз така)
Младост 3.Първоначално написано от DjBaloon
Мамицата му, всички наши прозорци сочат май натам и няма други блокове пред нас, които евентуално да оберат от силата, а само едно поле..
Най зле е било в Дружба че те са баш до летището хорицата
Преди малко слушах новините ... "Не трябва хората да се безпокоят.Нивото на праха е само 7-8 ПЪТИ над нормата.Преди около час беше 2-3,сега е 7-8." тази журналистката я пита дали няма някаква опастност за хората с астма и алергии към прах...Отговорът беше изключително тъп..."Аз нищо не мога да кажа.Но няма нищо сериозно.Това е прах." е*и му мамата...бати тъпите хора....Тъпа България...А малко преди това интервю казаха "Ако ви се наложи да излизате,носете си мокра кърпа или нещо,с което да се предпазите" ии секунди след онази пача дето каза,че няма абсолютно никаква опастност казаха,че във Военно-мед.академия очаквали хора с обгазяване.
дано ти гръмне кофата...няма гърми поече!поне да се надяваме.т.е на мен ми е все едно,щото съм далече,ма...а и ако гръмне ти ше се тресеш,не аз...Първоначално написано от lizzard_92
В каква държава живеем само..![]()
![]()
аз съм в надежда 2 и доста силничко се чу.като изгърмя, се обърнах веднага към прозореца и гледах как се тресе.![]()
![]()
ужас беше.а тва за въздуха като го разбрах...аз попринцип имам неква алергия към прах,а и от няколко години не мога да дишам нормално и ми е одврат сега.в гърлото ми все едно има некви топчета прах и едвам преглъщам слюнката си.
![]()
![]()
а и сега като знам,че тия казаха да не излизаме,а аз имам адски мн работа днес навън
.както и да е дано да не избухва повече нищо и да се оправи вече тая България,защото сме станали за посмешище пред цяла Европа и не само нея .
![]()
![]()
![]()