- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Кво става
Първоначално написано от lizzard_92
Аз кв'o да кажа като съм на 30-мин път с кола от този квартал![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960
Аз ги чух тия гърмежи към 6:40 сутринта, видях, че небето е супер ясно, ама ме мързеше да стана да видя. Иначе живея в центъра. Представете си колко силно е гърмяло. Не им завиждам на хората, които живеят в близост до завода.
Пфф докато има такива като ЕкЗеКуТоPкаТа и lifelesscorpse едва ли ще сме наред ... гръмнали складове и веднага почвате "Тъпа България" "Офф тай България вече ставаме за посмешище" ... Като не ви харесва фащайте си парцалите и се изнасяйте бе ,то не може всеки 2ри като си оплюва родината и да сме добре .... ебах му и българите сте само да обиждате знаете ,ама един път не сте се хванали да направите нещо за тая държава и после тя ви била тъпа...
лелее с наще мислехме да ходим до сф за няколко дни, добре че си останахме в плна аз днес във фитнеса чух по радиото, че ако гръмне останалия тротил, ще отнесе цяла софия
![]()
Последното което чух е ,че останалия тротил е изгорял без да се възпламени!
И аз живея в този квартал.В 6:30 всички се събудихме от нашия блок и се уплашихме...След това разбрахме,че това са взривове...ужас наистина....Първоначално написано от Spider4eto
Нямам думи направо..никой не си върши работата....То не бяха наводнения,сега само това ни липсваше....Прочетох един комент в един сайт,че не ни трябват такива взривове...ние сами се самоунищожаваме....,което е още по-лошо.....
Сега съм с братовчедка ми в нас и усетихме лек трус даже......Много ме е страх.......
![]()
Вижте, и аз усетих трус, земетресение ли имаше, не знам, но както си играх на играта просто за секунда ми се разтресе леглото и тва беше.
Бтв мама преди малко ми се обади и каза че са засекли земетресение
И майка ми се обади.... Ние с братовчедка ми как се стреснахме само....тя си лежеше на леглото и се уплаши...аз пък бях седнала на стола пред компа и го усетих....Първоначално написано от Spider4eto
Добре,че мина.......
Дано повече да няма и взривове...Ние тук се изплашихме от тях ами в Ирак не ми се мисли какво им е на хората.......
![]()
http://news.ibox.bg/material/id_1493...ist-вижте за какво говорим просто.........
![]()
Аз добре че съм на 2я етаж та нищо не усетихме с баща ми
Аз съм на 8-мия последния....и го усетих....Първоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
slun4ice, не ти отваря линка нещо.Това "#clist" го изтриийте и ще ви се отвори.
Ето ви направо линка: http://news.ibox.bg/material/id_1493327938/fpage_1/
Значи, ето, били сме прави.
Първоначално написано от Spider4eto
![]()
Да....
Ооо, ти си на 8 етаж, там сиг се е усетило доста яко. Аз съм на 4 етаж, ама стаята ми е на 5(то е като мезонет) и аз го усетих доста яко, а си представям при тебе кво е било. А земетресението е било с магнитуд само 3,2.![]()
и аз сутринта ококорих едни очи и гледах уажасния облак дет се носеше... после пуснах телевизира.. там ако ги слуша човек ще си помисли че едва ли не е полезно това... "Не, не вие не се притеснявайте малко е замърсен въздуха, около 8 пъти над нормата има прах в него, но няма нищо..."
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
На мен ми се отваря не знам...Първоначално написано от bquick
![]()
Беше ужасно....Първоначално написано от bquick
![]()
Много ме е яд да,защото лъжат...най-лошото според мен още не сме видяли.....е дано греша.....Първоначално написано от keep_smiling
![]()
![]()
Сега гледам предаването на "Часът на Милен Цветков" и една жена,която живее в този квартал разказваше какъв ад е бил...И,че никой не ги е предупредил,нито им е помогнал.....Как да не се ядосвам бясна съм цял ден...
![]()
А на повечето хора не им пука......
![]()
![]()
Аве убедила съм се, че колкото и да се ядосвам и да се нервя за такива неща, нищо няма да променя![]()
Жалко,че си права,но на мен ми се искаше да помогна та това са хора животът им е бил в опастност....А пак се оказва,че никой за нищо не е виновен....Както преди за наводненията....Явно трябва да умре човек,за да се "зайнтересуват" поне малко тия "депутати" и медиите да започнат да пишат..........,за да се обвиняват пак.....не ми се навлиза повече в подробности...Много неща мога да кажа,но кой ли ще ме чуе????Първоначално написано от Spider4eto
![]()
В сайта на БТВ пише, че не е изключено да е умишлен палеж. А относно земетресението, казват, че няма нищо общо с гърмежите и епицентъра е в подножието на Витоша.
Попринцип е напълно възможно да гръмнат от само себе си, защото все пак са направени от химически вещества и ако не се съхраняват както трябва може да се получи налягане и да гръмнат(както гърмят дезодорантите, ако са оставени на слънце по-дълго време). Но още никой не е припарвал до този склад, тъй като трябва да се изчака 24 или 48 часа за да се нормализира обстановката, за да е безопасно за тия дето ще влизат![]()