.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 66

Тема: Кво става

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Цитирай Първоначално написано от DjBaloon
    Не гледам в момента нз какво казват за хората,но се очаква по-силен гърмеж и от този сутринта,защото склада с тротил не е гърмял още,ТОи е наред!
    Кофти..
    Аз са се приготвих тука малко покрих прозорците с два слоя завеси да не се пръснат много, ако гръмне..
    Айде, отивам да гледам новините..
    от кой квартал си??
    Които и да питам сички са го усетили като земетресение(лично и аз така)
    Младост 3.
    Мамицата му, всички наши прозорци сочат май натам и няма други блокове пред нас, които евентуално да оберат от силата, а само едно поле..

Аз кв'o да кажа като съм на 30-мин път с кола от този квартал

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
    Аре бе.. Няма ли да гърми тва нещо?
    дано ти гръмне кофата...няма гърми поече!поне да се надяваме.т.е на мен ми е все едно,щото съм далече,ма...а и ако гръмне ти ше се тресеш,не аз...

Аз ги чух тия гърмежи към 6:40 сутринта, видях, че небето е супер ясно, ама ме мързеше да стана да видя. Иначе живея в центъра. Представете си колко силно е гърмяло. Не им завиждам на хората, които живеят в близост до завода.

Пфф докато има такива като ЕкЗеКуТоPкаТа и lifelesscorpse едва ли ще сме наред ... гръмнали складове и веднага почвате "Тъпа България" "Офф тай България вече ставаме за посмешище" ... Като не ви харесва фащайте си парцалите и се изнасяйте бе ,то не може всеки 2ри като си оплюва родината и да сме добре .... ебах му и българите сте само да обиждате знаете ,ама един път не сте се хванали да направите нещо за тая държава и после тя ви била тъпа...

Мега фен
    лелее с наще мислехме да ходим до сф за няколко дни, добре че си останахме в плн а аз днес във фитнеса чух по радиото, че ако гръмне останалия тротил, ще отнесе цяла софия

Последното което чух е ,че останалия тротил е изгорял без да се възпламени!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Кво става

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Аве живея в София квартал Слатина и се събудих от някакви ужасни гърмежи http://www.dnes.bg/article.php?id=53699 ето и статията, ужас направо
    И аз живея в този квартал.В 6:30 всички се събудихме от нашия блок и се уплашихме...След това разбрахме,че това са взривове...ужас наистина.... Нямам думи направо..никой не си върши работата....То не бяха наводнения,сега само това ни липсваше....Прочетох един комент в един сайт,че не ни трябват такива взривове...ние сами се самоунищожаваме....,което е още по-лошо..... Сега съм с братовчедка ми в нас и усетихме лек трус даже......Много ме е страх.......

Вижте, и аз усетих трус, земетресение ли имаше, не знам, но както си играх на играта просто за секунда ми се разтресе леглото и тва беше.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Бтв мама преди малко ми се обади и каза че са засекли земетресение

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Бтв мама преди малко ми се обади и каза че са засекли земетресение
    И майка ми се обади.... Ние с братовчедка ми как се стреснахме само....тя си лежеше на леглото и се уплаши...аз пък бях седнала на стола пред компа и го усетих.... Добре,че мина....... Дано повече да няма и взривове...Ние тук се изплашихме от тях ами в Ирак не ми се мисли какво им е на хората....... http://news.ibox.bg/material/id_1493...ist-вижте за какво говорим просто.........

Аз добре че съм на 2я етаж та нищо не усетихме с баща ми

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз добре че съм на 2я етаж та нищо не усетихме с баща ми
    Аз съм на 8-мия последния....и го усетих....

ооо гадно

slun4ice, не ти отваря линка нещо. Това "#clist" го изтриийте и ще ви се отвори.

Ето ви направо линка: http://news.ibox.bg/material/id_1493327938/fpage_1/

Значи, ето, били сме прави.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ооо гадно
    Да....

Ооо, ти си на 8 етаж, там сиг се е усетило доста яко. Аз съм на 4 етаж, ама стаята ми е на 5(то е като мезонет) и аз го усетих доста яко, а си представям при тебе кво е било. А земетресението е било с магнитуд само 3,2.

Град
    Усмивката :Р
    и аз сутринта ококорих едни очи и гледах уажасния облак дет се носеше... после пуснах телевизира.. там ако ги слуша човек ще си помисли че едва ли не е полезно това... "Не, не вие не се притеснявайте малко е замърсен въздуха, около 8 пъти над нормата има прах в него, но няма нищо..."
    Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от bquick
    slun4ice, не ти отваря линка нещо. Това "#clist" го изтриийте и ще ви се отвори.

Ето ви направо линка: http://news.ibox.bg/material/id_1493327938/fpage_1/

Значи, ето, били сме прави.
    На мен ми се отваря не знам...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от bquick
    Ооо, ти си на 8 етаж, там сиг се е усетило доста яко. Аз съм на 4 етаж, ама стаята ми е на 5(то е като мезонет) и аз го усетих доста яко, а си представям при тебе кво е било. А земетресението е било с магнитуд само 3,2.
    Беше ужасно....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от keep_smiling
    и аз сутринта ококорих едни очи и гледах уажасния облак дет се носеше... после пуснах телевизира.. там ако ги слуша човек ще си помисли че едва ли не е полезно това... "Не, не вие не се притеснявайте малко е замърсен въздуха, около 8 пъти над нормата има прах в него, но няма нищо..."
    Много ме е яд да,защото лъжат...най-лошото според мен още не сме видяли.....е дано греша..... Сега гледам предаването на "Часът на Милен Цветков" и една жена,която живее в този квартал разказваше какъв ад е бил...И,че никой не ги е предупредил,нито им е помогнал.....Как да не се ядосвам бясна съм цял ден... А на повечето хора не им пука......

Аве убедила съм се, че колкото и да се ядосвам и да се нервя за такива неща, нищо няма да променя

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аве убедила съм се, че колкото и да се ядосвам и да се нервя за такива неща, нищо няма да променя
    Жалко,че си права,но на мен ми се искаше да помогна та това са хора животът им е бил в опастност....А пак се оказва,че никой за нищо не е виновен....Както преди за наводненията....Явно трябва да умре човек,за да се "зайнтересуват" поне малко тия "депутати" и медиите да започнат да пишат..........,за да се обвиняват пак.....не ми се навлиза повече в подробности...Много неща мога да кажа,но кой ли ще ме чуе????

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    А някой да има информация каква е причината за взрива.
    Или дали не е било атентат.Защото ми е трудно да повярвам толкова взривни материали да почнат да гърмят ей така.

В сайта на БТВ пише, че не е изключено да е умишлен палеж. А относно земетресението, казват, че няма нищо общо с гърмежите и епицентъра е в подножието на Витоша.

Попринцип е напълно възможно да гръмнат от само себе си, защото все пак са направени от химически вещества и ако не се съхраняват както трябва може да се получи налягане и да гръмнат(както гърмят дезодорантите, ако са оставени на слънце по-дълго време). Но още никой не е припарвал до този склад, тъй като трябва да се изчака 24 или 48 часа за да се нормализира обстановката, за да е безопасно за тия дето ще влизат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си