- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Кво става
Именно казват,че не е умишлено.И на мен не ми се вярва сами да са се "подпалили".....и то в 6:30 сутринта...Перфектно утро беше....няма спор.....Първоначално написано от moncho
![]()
При положение ,че са били със изтекъл срок на годност логично е да се прецака нещо ... а относно това ,че никой не ги е предупредил - е кво искате при положение ,че те тепърва разбираха какво е станало ?!? Разбирам да е така от 1-2 дни ама то за 1 час ясно е ,че не може да се даде почти никаква информация ...
Значи като свърши всичко ще има разследване и съм 100% сигурен ,че ще подхвърлят някаква измислена информация за населението.
П.П. Сега прочетох че имало патрони с изтекъл срок които са се съхранявали там.Може и те да са причината.
Едит:Сутринта в 6 и 30 не мисля , че температурата може да е причината за взрива.
току що го чух по тв-то
http://btv.bg/news/news_details.pcgi...очетете....Вижте дали се отваря....
![]()
Понякога е добре да живееш далеч от Сф,блазе ви на организираната гражданска защита,линейките чакали да спрът взривовете.А въздухът ви е чист приятен с примеси на сяра и различни лайна,но няма опаснот никаква даже може да умрат асматиците а някои хора доста да им постарада не само дихателната система,но не това е нищо нали е България нали това е европейска столица,нищо не е станало само са се взривили около 500 т вредни вещества.А то да ви кажа и ядрена бомба да падне няя е станало нищо всичко ще е наред чисто никво облъчване..Медийте да си го начукат с лъжите дето ги ръсят,дано горките хора да има къде да се спасят от БУМ.
Мразя София....Първоначално написано от Gothique♫
Преди си живях на село,когато се преместих тук си мислех,че ще е по-хубаво,но съм грешала....От 3 год живея тук и я ненавиждам......Толкова мръсна,убийства често се случват и то по бял ден....Хора,които просят,клошари....тъжна картинка,това ли е нашата "Европейска столица"?....
![]()
^ Яко зле сте ... Gothique♫ ти кво искаш бе докато гърми линейките да тръгнат на там ли бе ?! Пфф и да ги целне нещо и да гръмнат и те нали?! Малииии колко си компетентна простооооо ...
Аз не съм усетила земетресение...Нито избухването...С колкото души от "Лозенец" се чух,никой не го е усетил...Иначе и аз съм на последния етаж...
Оф може да идат да проверят как са старите хора моля ти се да не спориш имах това впредвид + тва си изразих просто мнението,ебати човека веднага скача...Първоначално написано от _siNNer_
![]()
Ти, освен да се заяждаш, друго можеш ли??Първоначално написано от _siNNer_
Еми ще обиждам,да.Мразя държавата.Родината си я обичам,но нищо повече!Случайно да знаеш тези боеприпаси от кога седят там в складовете.Не мисля че 1918 или нещо от сорта е скоро.Също преди около година са предупредили,че може да се случи това,нооо наще к'во...Чешали са си крастата.И пак им дошло отзад,все едно не са го очаквали.Дееба и хората.По Нова година може би помниш какво беше...Петолъчката...Хем знаят,че се получават навявания,хем слушат прогнозата,хем излизат с номера,че не го очаквали.Добре бе деба...Тогава се върнах с 3 дена закъснение от морето.На магистралата от 3 платна имаше половин изчистено.И после к'во да не убиждам.Кажи ми,че не съм права и ще се метна от некъде.Първоначално написано от _siNNer_
Съжалявам,но не се сдържах!
Аз живея в Красна Поляна и не усетих нито експлозиите, нито земетресението, но въпреки всичко ме е страх![]()
Леле които не го е преживял направо изобщо неможе да каже нищо по темата.. Аз спах в Левски Г в един от крайните блокове .. Едни поле граничеше между нас... Като гръмна в 6.30 аз помислих че вали дъжд и понеже бях сам в стаята станах да затворя прозореца и видях че грее слънце и се птиесних какво става .. гръмна 2ри път и ме избута от прозореца , блока подскочи , и погледнах полулея ,който не се клатеше попитах леля ми кавко става тя отоври вратата каза да застана под касата ама нямяше смисал... то не беше земетресение казах им да ес облечем и да се изнасяме и на вън беше целия квартал.. Падаха прозорци , вратите се блъскаха , хората се паникиосаха , кучето ни се оплаши опчна да лае стресна се и то , зехме го и надолу там се носеха сякви слухове..Кремиковци гръмнал нез нам си кво.. Постояхме час и нещо близо 2 на вън и през цялото време се чуваха много чести сравнително слаби експлозии и от време на време се чуваше по една силна .. честите горе долу леки бяха през 5-15 сек - силните през 2-3 мин .. в 8 и нещо мисля че беше докато бяхме в градинката гръмна пак мн силно и паднаха няколко прозореца.. качихме се горе чухме по новините и като казаха за тоя тротил станахме и се махнамхме от квартала..земетресението не съм го усетил но беше мн страшноЕй го сега вали дъжд аз съм със слушалки , и не чух тропота по прозореца ,а само грамотевиците и си помислих че пак нещо става... вчера едвам съм заспал
![]()
Omg...![]()
Не бях в столицата,ама сигурно е било мноу яко..![]()
![]()
![]()
_siNNer_ написа:
Пфф докато има такива като ЕкЗеКуТоPкаТа и lifelesscorpse едва ли ще сме наред ... гръмнали складове и веднага почвате "Тъпа България" "Офф тай България вече ставаме за посмешище" ... Като не ви харесва фащайте си парцалите и се изнасяйте бе ,то не може всеки 2ри като си оплюва родината и да сме добре .... ебах му и българите сте само да обиждате знаете ,ама един път не сте се хванали да направите нещо за тая държава и после тя ви била тъпа...
офф писнало ми е от такива като теб.ти въобще знаеш ли че тия гърмежи въобще не са случайни.знаеш ли че от тия снаряди гилзите тежат по 20-25 кг. и остават и след гърмежа.просто няма как да се помете всичко и никви останки да няма.а е имало и мн по-големи в оня склад.тва е замислено от години.всичкото тва желязо се разпродава.просто го взривиха тоя склад,за да не подозира никой нищо и така да се замаже цялата работа.
всичко е подготвено отдавна.ама няма значение.няма да ти говоря,защото явно не си наясно с нищо,а само се заяждаш.не ми пука какво ще ми кажеш.а и да,мразя я тая държава,защото всеки иска да му е хубаво,но никой нищо не прави по въпроса.ние си избираме тия управници,депутати и какви ли не задръстеняци и после мрънкяме че ни било скапано.еми няма кво да се направи,докато не се освести всеки един от нас,че тая държава гине и всеки се прави,че не вижда и не чува нищо.както и да е.темата е стара вече.