- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
Искам да ти кажа, че надутите не са кореняците, а точно съселяните ти, които са дошли 'на Софията'. И искам да ти кажа, че ако това се беше случило при тебе и ако ти в 6:30 сутринта се събудиш от взривна вълна хич няма да ти е толкова весело.Първоначално написано от _Becko_
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
бецко, яко секс с хипопотами викаш, а?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
dobre kat gi gov teq ne6ta pomagali ti ?
iska6 i ti tuka li ? kfo? za kfo pluete grad s nevini grajdani teq koito doiha go uposto6iha i zamarsiha ne teq koito sa si tuk ot edno vreme
az li4no pravq razlika m/u 4ovek do6al ot selo -proviancilist i selqnin
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Abe kolko sklada kazaha, che sa vzriveni? Zashtoto bqh chul neshto za 2 ili 3, no poglednete kolko sa:
![]()
Чета тая тема и в началото ми беше весело с вашите шеги....ама после....вярно живеем в Абсурдистан. Думи нямам..."Не дишайте".."Всичко е наред"..абе мани.
Същото като с Чернобил. "Нищо няма...всичко си е наред". Хората си ядат зеленчуци от почвите, облъчени от радиацията, а на политиците им проверяват всяка хапка дали е годна...мани мани...
wake up, time to die
Софиянци, да не стане новата столица Пловдив скоро а ?![]()
![]()
The Spark
Ами кво да ви кажа... Аз съм от кв Враждебна, който се намира на 4-5 км от Челопечене и може би на 6-7 км от мястото на взрива.
Както си спях сутринта към 6 и 30 часа се чу много силен тътен. Първоначално го оприличих на паднал гръм (това беше първото, с което направих аналогия) и само се протегнах и издърпах кабела на компютъра. Унесох се и не знам точно към колко часът е било, може би 5-10 мин след 6 с 30 часа, се чу вече УЖАСЯВАЩ тътен. Стреснах се насън, защото вратата на балкона беше затворене и се отвори от ударната вълна, самата къща се разтресе...Само чух едно "храасс" и падащи прозорци. Веднага отидох в другата стая да разбера какво става - баща ми се беше уплашил и той и само ми каза "Излизай веднага навънка и стой далеч от прозорците". Излезнах навън по пижама, а тътените не спират - ту по-силни, ту по-слаби, цялата се разтреперих от страх и ужас, а и никой не знаеше какво става. Първоночалната реакция беше, че нещо е станало с Кремиковци, защото това е едниственото по-голямо предприятие в района. В последствие разбрахме къде и какво се е случило от новините и след като съобщиха, че очакват близо 20 тона тротел да се взриви вече стана най-страшното... Взех няколко парцала в една чанта, качихме се в колата и отпрашихме към Пазарджик при роднини.
Не знам просто, но беше ужасно. Снощи вечерта, а дори и през нощта през 15-20 минути се чуваха отново взривове. Не съм спала почти цяла нощ. Изпаднала съм в някакъв стрес, психиката ми е разбита. До сега никога не се бях плашила толкова много.
Искам да кажа на тези, които отварят въпроса за коренните софиянци и селяните и т.н. , че просто не е сега момента за тази тема, а и няма значение дали си кореняк или не - всички сме хора и никой не заслужава да бъде събуден в 6 и 30 часа сутринта с взривове и падащи прозорци.. Вчера ми се случи да се сблъскам с хора, които казват "Ее какво пък толкова, цяла трагедия направихте от една безобидна експлозия"-ами ако и на вас ви съобщят, че се очаква да избухнат 20 тона тротил до няколко часа и домът ви (и не само той-животът ви също) е в опасност смятам че също щяхта да направите трагедия от тази "безобидна" експлозия...
А на управниците ще им покажа само един ГОЛЯМ Х*Й !! Точно така, военни складове с боеприпаси се строят точно на такива населени места. Браво на вас, както винаги сте страхотни !!
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Тъпа си.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Тея складове са там от едно време, просто вие сте се заселили до тях.
Иначе, с тея експлозий бе смешно просто.
"Повишено е количеството прах във въздуха" и гледаш всички от селата около заводите бягат. Ебаси фарса :Р
Маса смешно...
Всичко се свежда до тази тема.Първоначално написано от naduta_fukli4ka
![]()
Ха дано.Първоначално написано от 5StaR
Аз не бих искал града ми да стане столица.![]()
Мен кво ме интересува откога са там складовете? При положение, че мястото около тях е населено с хора са длъжни да взимат мерки, за да не стават такива гафове като вчера. Или може би трябваше да има маса жертви, за да се вземат мерки. Макар че в България и жертвите няма да са достатъчни.Първоначално написано от Majestic12
Къв фарс бе ? Ако къщата ти се тресе и прозорците ти се чупят ти ще си седиш на тераската с шише биричка ли ? В момент на паника естествено, че ще бягат. Плюс това цял ден говориха простотии и по тв-то, и по радиото. Някой се изкаже, че няма повод за паника и след 5 минути се изказва друг, че има реална опасност от други мощни взривове... Какво да правят хората като никой от тъпите ни управници не се изправи да каже реалната ситуация каква е ?
И защо темата опира да кореняци и селяни? Защото хората са се заселили там след построяването на складовете ли? Еми ок, няма лошо ама при положение, че там вече живеят хора държавата е длъжна да им осигурява безопасен живот.
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
naduta_fukli4ka е права за всичко!!!Какво са виновни хората,че около тях има опасни вещества, които не са били премахнати когато е трябвало!!!![]()
Боже разбрахте ли,имаме ядрено оръжиe 0.o
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Аз не се оплаквам нито от Кремиковци, нито от летището. До този момент проблеми с Кремиквци специално в нашия квартал не е имало, а колкото до летището - аз живея в посока обратна на летището и самолетите се чуват съвсем нормално. Мога да ти кажа, че в кварталите Левски, Сухата река и Герена самолетите се чуват много повече.Първоначално написано от exploitedteen
И кво предлагаш да се изнеса от тука, дето съм живяла 19 години, защото складовеjе на военните били там от не знам си коя година и те "не се чувстват длъжни пред никой и нищо" Ми дайте по тая логика да се изнасяме тука всичките щото постройките опасни за живота ни били построени преди ние да се заселим. И не смятам, че си прав в изказването си за военните. Кво значи "не са длъжни" ? При положение, че там има такива боеприпаси те трябва да си взимат мерки и да предпазват населението, независимо кога се е заселило и т.н. То такива военни складове няма само тука-из цяла България ги има и навсякъде може да стане това, което стана тук вчера. И тези по останалите градове и те ли са виновни, че са се заселили там ?
Аз не им и искам обесненията. То стана квото стана вчера, са и да обесняват, и да не обесняват се тая. Голям прас, че ще дадат някви пари за изпотрошените прозорци-тоя стрес дето се нанесе на хората няма как да го обезщетят.
Точно това е тъпото, че има такива опасни места и то в столицата на България. Ако експлозията вчера беше малко по-силна не ми се мисли какво ли щеше да се случи с тази столица...
Враждебна може да е като село, но пък си е перфектно за живеене. Имаш си къщичка, имаш си дворче вместо да се буташ в някоя панелка в центъра. Плюс това пътят от тук до центъра е 35-40 минути - разстоянието от Люлин до центъра е същото (освен ако не пътуваш с метро)![]()
Къде в Младост е имало такова нещо? Цял живот живея там, пък за това сега чувам.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Аз съм в 'Овча купел'... Нищо не усетих... Взрива го проспах, а по време на семетресението цъках на компа и не съм и разбрал!
Хубаво, де, тъпа съм.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Това може би е отговора,защо до сега турската сган не ни сгази от юг?
Същото се отнася и за сръбските цигани от запад!
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
naduta_fukli4ka ЗЛЕ СИ МНОГО!
Да, трябва да се махнеш от там, като не искаш прозорците да ти се чупят.
И да, като знам, какви складове има около мен (с тротил), бих си взел биричката и щях да ви се смея докато се паникйосвате за нищо и тичате.
Воените са направили там складовете, вие сте решили като горди селяни да се заселите там и после пък и да ревете. Който превари той завари, сеш се?
И защо воените трябва да отговарят за това, че са ви се счупили прозорците? Като пастира, т.е. пра-дядо ти е направил там малката захлупена къщурка с две брези отпред е знаел , че до него има воени складове и си ПОЕМА риска.
Сри, ама сами сте си виновни, всички живеещи и заселили се до воените складове.
Аз пък нищо не усетих(наще също), живея в кв. Стрелбище, спя на отворен прозорец, но.. явно до тук не съм чула нищо, защото един приятел, който живее в Борово каза, че е чул взривовете, даже и от ударната вълна са се заклатили вратите..
Е, явно понякога е полезно да спиш като пън![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Нали си наясно че тва са пълни глупости.Първоначално написано от ATAKABG
За тая цел е отбранителната линия ''Крали Марко'',от която нищо не остана вече.
Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.
Първоначално написано от ATAKABG
![]()