.
Отговор в тема
Страница 11 от 13 ПървиПърви ... 78910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 251 до 275 от общо 319

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    naduta_fukli4ka ЗЛЕ СИ МНОГО!
    Да, трябва да се махнеш от там, като не искаш прозорците да ти се чупят.
    И да, като знам, какви складове има около мен (с тротил), бих си взел биричката и щях да ви се смея докато се паникйосвате за нищо и тичате.
    Воените са направили там складовете, вие сте решили като горди селяни да се заселите там и после пък и да ревете. Който превари той завари, сеш се?
    И защо воените трябва да отговарят за това, че са ви се счупили прозорците? Като пастира, т.е. пра-дядо ти е направил там малката захлупена къщурка с две брези отпред е знаел , че до него има воени складове и си ПОЕМА риска.
    Сри, ама сами сте си виновни, всички живеещи и заселили се до воените складове.
    Ееееее,споко Рамбо.
    То по тая логика как тъпите японци са построили Хирошима и Нагазаки,точно там кадето американците са решили да хвърлят бомбите.М???
    Тва че мойте мили работодатели от БА,не хаят за безопасността,е друг въпрос.
    И не се смей,защото има погреби който могат да направят големи бели,много големи.
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    И да, като знам, какви складове има около мен (с тротил), бих си взел биричката и щях да ви се смея докато се паникйосвате за нищо и тичате.
    Воените са направили там складовете, вие сте решили като горди селяни да се заселите там и после пък и да ревете. Който превари той завари, сеш се?
    И защо воените трябва да отговарят за това, че са ви се счупили прозорците? Като пастира, т.е. пра-дядо ти е направил там малката захлупена къщурка с две брези отпред е знаел , че до него има воени складове и си ПОЕМА риска.
    Ти си болен. Как ли пък не - аз ще се махам щото тия дето ни управляват са тъпи на гадулки Паникьосваме се за нищо ? Човек ти наистина не си добре Те кви ли не неща изговориха и как ли не ни сплашиха, били сме се паникьосвали за нищо... Просто не го пожелавам на никой тва, което беше тука щото само тоя дето го е изпитал знае какво е.

Специално от името на враждебци мога да кажа, че голяма част от нас не знаеха изобщо за тези складове. Са за Чепинци и Челопечене не мога да говоря нищо, но въпреки всичко това не е правилно. Не всички могат да живеят в центъра на София, капиш ? Като има военни складове там защо дават разрешение да живеят хора в околностите, а ?!

Много жалко за тебе ако наистина разсъждаваш по този начин..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    У нас Си (=
    Мислех те за по-умен...
    Бая щеше да си пиеш биричката, ако беше в такова положение...
    Още един от хората, които за жалост показват УЖ колко са храбри, а всъщност са малоумно-рискуващи...
    О, и да, военните....че защо пък ще трябва да имат някаква вина...хорицата...че и цялата столица да беше гръмнала, who cares...Явно мислиш баш като тях и като политиците, абе въобще като всички управници в тая шибана държава...от най-главните до никому неизвестните, но със самочувствие и гордост до небето, шефове на кварталните барчета, които не отговаряли, ако стане скандал в заведението им...Да, по принцип няма вина, обаче като човек
    е нормално да се опита да помогне на другите хора.
    Но не [!] Живеем в Абсурдистан. Затваряме очички. Правим се на безстаршни, а всъщност ако на нас ни се случи това, което на съседа гащите ни ще затреперят. И се правим, че всичко е наред.
    Евала.
    За България[!] За тая страна, раздадена и опустошена от тия безхаберни политици, които не са никому длъжни...че ние какви сме, че да ни казват...

[!]И дано никой не се събуди с новината, че майка му/приятеля му/жена му са умрели в нещастен случай, защото..случаааайно....там някъде...наблизо...имало още такива складове, за които разбира се не е нужно да знаем...преди да стане трагедията. Ех, големи късметлии сме българите. Все на късмет живеем и пак оцеляваме. И още веднъж....искрено се радвам, че вчера нямаше жертви[!]

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от metomаn88
    Това може би е отговора,защо до сега турската сган не ни сгази от юг?
    Същото се отнася и за сръбските цигани от запад!
    Другото,което ни пази са язовир Арда и още един язовир,чието име не се сещам в момента... Ако паднат техните стени,Турция и/или Гърция потъват до 4-ия етаж
    Студен кладенец?

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ОМГ ОМГ ОМГ Ти малоумен/а ли си ?!?!?! Леле направо не мога да повярвам какви глупости си написал/а...Ти изобщо имаш ли представа в колко градове има потенциално опасни складове на военните?!?!?!? За завода в Карлово чувал ли си?За Казанлък? А за Велико Търново...а за още десетки други населени места, сигурно и министърът не е наясно с всички! И какво излиза? "Гордите селяни си направили по една схлупена къщурка", нищо че имало военен завод, така ли? Нищо, че половината градове са съществували на мястото си, векове преди изобщо да се измисли военната техника И баси ти наистина ли вярваш, че хората едно време са имали избор?! И са си избирали къде да вдигнат "къщурка" по това, дали наблизо няма я ТЕЦ, я военнен склад, я язовир, я свлачище (всичко се случва)

Само дето София е избирана за столица на България доста години преди Първата световна, доста години преди изобщо да имаме собствени снаряди... Да, вярно, че когато са строени складовете са били на поне 20 км от града, но и от супер много време столицата вече не е до Орлов мост...!!!

И още нещо - не знам къде живееш, но съм сигурна, че и около теб има
    нещо потенциално опасно, може да не са военни скадове ( надявай се, че твоят пра-пра дядо е бил по-умен от тези,заселили се в Чепопечене ), но това може да е язовир, който да прелее или река, която да излезне от коритото си или Бог знае какво...тогава по-добре се моли неведимите пътищя божи да те опазят, защото нашите управници и армията не за пръв път доказаха, че те са неспособни
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Супер фен
    Град
    в килера
    Сигурна съм, че Чепинци е на това място много време преди склада
    Също съм сигурна, че ако беше на мое място онази сутрин едва ли щеше да си пиеш биричката така спокойно... лесно е да го кажеш след като не си бил там, мда
    Ако живееше в Чернобил през 86-та сигурно пак щеше да си пиеш спокойно биричката, а?

Супер фен
    Град
    в килера
    Олеле
    Така се изплаших като гледах клипчетата в тоя сайт
    Страх ме е дори от разните пиратки и други подобни, ако някой ден има война ще си изкопая дупка на най-забутаното място и ще живея там до края

Guest
    Уно :
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Също съм сигурна, че ако беше на мое място онази сутрин едва ли щеше да си пиеш биричката така спокойно... лесно е да го кажеш след като не си бил там, мда
    Ако живееше в Чернобил през 86-та сигурно пак щеше да си пиеш спокойно биричката, а?
    Аз съм сигурен, че склада е бил преди селото. Да, виж в коя страна живеем? Ако живеех в селото, щях да се информирам , къде има опастност нещо да гръмне и щеше ДА , да ми е смешно, да гледам как бягате от малко подпалили се, стогодишни екзплозиви, който освен БУМ-БАМ-ДУМ и много прах, нямат остатъчен ефект.
    Ако живеех в Чернобил, щеше да ми е през пишката, дали щеше да ме изнесе централата или щях да умра от радияция, всъщност бих изпил 1 Загорка преди да ме изнесе централата, поне нямаше да се мъче с радиационо отряване (един от най-шит начините да умреш е...).

Дос :
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    блаблабла
    ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ ОМГ , да далеч съм от малоумието (ти си доста близко). И все пак да, говорим за съответен случай, тъйче просто доводите ти са много смешни?
    София била избрана за столица много преди да имаме снаряди?
    Има много опастни неща около мен, но споко, знам какво опасно има около мен, и няма да си изоставя къщата заради малко 25 годишни екзплозиви и праха след него.

Трес:

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U

блаблаблабла
    Мислила ме за по умен, ти не разбра ли , че аз един прост селяк?
    Малоумен ли е риска, да се изправя с/у праха от 20 годишните екзплозиви? Я, питай Специал К, к'во има в тротила и какви потенциални опастности могат да съществуват след като се запалят. А останалите потенциални експлозиви дето са на 20+ години, съща са супер смешни. Не разбрахте ли , че в България няма химическо оръжие?
    Ако живеех в селата, със сигурност щях да се информирам , какви опастности има около мен...
    Докато продължаваме , всички да сме така лицемерно загрижени за всичко, ще си останем същия смешен и лицемерен народ, бас ловя, че на теб не ти пука въобще, за станалото? Просто да постнеш нещо (както в моя случай).

Боли ме крака от много разтягане и ме мързи да отговарям на поста на надута фукличка (ебаси ника...).

Guest
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    http://www.sonicbomb.com/modules.php...howpage&pid=90

ето ви клипче и на Цар бомбата, която... абе ще ви копирам какво пише в сайта:
    Tsar Bomba, the King of all Bombs. No other man made explosion has come close to the power of 1961 test. Its yield was ten times greater then all of the munitions exploded during WWII. It was not a practical weapon, but a Cold War political stunt to frighten the West. Weighing 27 tons and 8 meters long, the TU-95 that carried had to be specially modified. Parachute retarded, it detonated 4km over the Novaya Zemlya testing grounds. It initially created a 6.5km wide fireball, Light from the detonation was visible 1,000 km away; blast damage 1000km away; the mushroom cloud rose as high as 64 km and developed to a width of 30-40 km.
    Цар бомбата е хем едно от най-великите научни постижения, хем е убер непрактична. Супер е зле е, тактическо погледнато... Обаче ексзплозията е
    Има доста материал в интернет за нея, попрочетете ;р И все пак Хрушчов найстина показва майката на Кузка ;р

:)

Цар Бомба е била 60 мегатона.
    Изравнила е всичко в радиус 250км
    Искали са да направят опит с 100 мегатона,но не са разрешили

Град
    Хогуортс
    Majestic12, ти май си мислиш, че си хванал Господ за шлифера...И как само си вярвяш...Просто не ми се занимва с такива като теб, не ми и пука, но щом си мислиш, че случилото се е непредзказуем нещастен случай, за който са виновни само обикновените хора, защото разбираш ли "пра-дядовците им" не са разучили добре жилищните си парцели, давай, всеки има правото на мнение. Ако се чувстваш в безопастност, браво, пий си биричката, няма лошо да си непукист

exploitedteen, къде по-точно видя да коментирам Бойко Борисов? Аз написах "управляващите", той, мисля, влиза в тази категория

И бтв аз не живея нито в Челопечене, нито във Враждебна, нито слава Богу имаме някакви поражения, но гарантирам ти къщата ни е абслютно законна и сигурно отговаря 100 пъти повече на мерките за безопастност, отколкото складовете.

Супер фен
    Град
    в килера
    Уно :
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Аз съм сигурен, че склада е бил преди селото. Да, виж в коя страна живеем? Ако живеех в селото, щях да се информирам , къде има опастност нещо да гръмне и щеше ДА , да ми е смешно, да гледам как бягате от малко подпалили се, стогодишни екзплозиви, който освен БУМ-БАМ-ДУМ и много прах, нямат остатъчен ефект.
    Ако живеех в Чернобил, щеше да ми е през пишката, дали щеше да ме изнесе централата или щях да умра от радияция, всъщност бих изпил 1 Загорка преди да ме изнесе централата, поне нямаше да се мъче с радиационо отряване (един от най-шит начините да умреш е...).
    Всъщност нямам представа на колко години е Чепинци, но не вярвам да е на по-малко от 100
    Информирана съм къде има опастност и едва ли щях да се оплаквам, ако знаех че в склада всичко е било изпълнявано както трябва... Охраната се е състояла само от 2ма човека (които са оживели, да се чуди човек как са избягали, има нещо странно в тая история ), склада е трябвало да бъде затворен на 1ви юни, а до тогава е трябвало да бъдат обезвредени бомбите... значи просто нещо не е било наред и съм в правото си да се сърдя...
    Тук има няколко неща, които могат да гръмнат и никой нямаше как да е сигурен, затова всички се втурнаха да бягат... не, не е било просто БУМ-БАМ-ДУМ, защото 20те тона тротил можеха да унищожат 2 села

Малко подпалили се, да, затова гърмяха над 12 часа
    Всъщност все тая, случило се е вече... важното е, че повече няма да има склад там

Цитирай Първоначално написано от diver
    Другото,което ни пази са язовир Арда и още един язовир,чието име не се сещам в момента... Ако паднат техните стени,Турция и/или Гърция потъват до 4-ия етаж
    Нали си наясно че тва са пълни глупости.
    За тая цел е отбранителната линия ''Крали Марко'',от която нищо не остана вече.
    Не са!

Другият беше язовир Доспат! Село Доспат е станало град,точно заради язовира,за да живеят некви хора наблизо уж че язовира е за тях... Говорих наскоро с доста осведомен човек по въпроса и той ми ги каза тия неща
    Това е ''военен фолклор'',ако може така да се каже. Язовитите са на границата с Гърция. Не с Турция.Но е възможно да са изградени с тая цел,ама ме съмнява.

Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    ^ прочети пак какво съм писал и помисли върху него...
    Прочетох го, с някои неща съм съгласна, но.... писна ми никога да няма виновни. По-точно никога да няма наказани. Никой да не поема отговорността. Може верно да се филмираме, обаче 45 мин след първата бомба да няма още информация какво става, как да реаргира населението, дали има сериозна опасност и тн. Да, сега изглежда маловажно, голямо чудо, нали няма жертви...Грешка, която естествено няма да бъде наказана.Защото виновни няма. И следователно след 10 години като стане пак такова чудо, пак ще бъде повторена.

Аз лично мисля, че винаги има виновни. Може това да е охранителната фирма (наистина тая работа с пазачите е съмнителна), може да е някой шибан мангал, но виновни трябва да има... Още повече, че ако военните са правили далавери, пак няма да има наказани. Пак работата ще се потули и...еми ще се плюем по форумите.

А за жителите - народът като цяло е прост, не всеки се интересуват от това, каква потенциални опасности има в района си, но всички плащаме данаци, нали? (пак не броим братята роми)И би трябвало да ни се осигури известна сигурност, не казвам, че политиците трябва да познават всеки убиец, изнасилвач и тн, но става въпрос за склад с ...хмм ти май сам каза колко тона експлозив с изтекъл срок на годност, за който, до колкото рзбрах, не веднъж е било докладвано, че е опасен, от горе на всичкото в непосредствена близост до столицата.....

И последно-политиката слабо ме вълнува, какви спекулации ще правят и какви кирливи ризи ще вадят не ме интересува, но не мога да не се възмутя, следейки пресата и ставайки свидетел на някои събития.

Голям фен
    Кой бил от село,кой бил от София...Мислите ли,че казват истината?!Че наистина НЯМА опасност,НЯМА огазяване и радиация?!След среднощна авария в АЕЦ,бързо е била спретната Челопеченската експлозия,за да се отвлече вниманието..."БЕЗ ПАНИКА".Страх ме е да приема,че това е истина,но така и така след радиационно облъчване се умира но 1 седмица при такава близка експлозия,та...ще разберем.Мама му,никой ли няма 1 Гайгер-Мюлеров брояч,та да каже истината?!Без медиите и властите,естествено...

;)

Споко на АЕЦ-а нищо му няма.

Голям фен

Re: ;)

Цитирай Първоначално написано от diver
    Споко на АЕЦ-а нищо му няма.
    А все пак никой ли не може да се добере до Гайгер-Мюлеров брояч?!

Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Mirelchetoo14
    Кой бил от село,кой бил от София...Мислите ли,че казват истината?!Че наистина НЯМА опасност,НЯМА огазяване и радиация?!След среднощна авария в АЕЦ,бързо е била спретната Челопеченската експлозия,за да се отвлече вниманието..."БЕЗ ПАНИКА".Страх ме е да приема,че това е истина,но така и така след радиационно облъчване се умира но 1 седмица при такава близка експлозия,та...ще разберем.Мама му,никой ли няма 1 Гайгер-Мюлеров брояч,та да каже истината?!Без медиите и властите,естествено...
    Няма опасност, поне в това съм убедена Все пак непрекъснато следят, не биха си позволили да лъжат както за Чернобил например...
    Не се филмирай толкова, не сме в американски филм

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Majestic12,

1 опасност,опасен,опасна,опа но,опасни се пише без Т между С и Н

2 Значи, когато на "пра-пра-дядо ми" му е дадено разрешение да построи "къщурка" във Враждебна той е трябвало да обикаля поляните и чукарите в радиус от 10 км, за да се убеди, че няма военни складове наблизо, така ли ?

3 Няма да си изоставиш къщата "заради малко 25 годишни експлозиви" - понеже са многоо малко та гърмяха почти 12 часа Аз също нямаше да си оставя къщата ако знаех къде и какво става. Ако някой беше излезнал и беше казал "така и така гърмят боеприпаси във военните складове край Челопочене няма повод за паника не са опасни за живота останете по домовете си" .. А те кво направиха? Кажат, че няма опасност и след 5-10 минути нова теория - има опасност, евакуирайте се. Естествено, че в подобна ситуация ще предпочета да се евакуирам.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    unknown
    само за мародерстване
    докато жалките селяни бягат
    и вие сте доста жалки
    паниката в кухите ви глави е налице

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    само за мародерстване
    докато жалките селяни бягат
    и вие сте доста жалки
    паниката в кухите ви глави е налице
    доста
    си
    зле

Град
    unknown
    да нека съм зле
    сигурно аз си напикавам путката от някакви пиратки

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-
    да нека съм зле
    сигурно аз си напикавам путката от някакви пиратки
    Като не си бил там и не живееш наблизо си замълчи.
    Вярно, че нищо особено не се случи, може би в 3-4 села половината къщи са със счупени прозорци, какво толкова...
    Ако например ти кажат, че се очаква 20 тона тротил да избухнат на няколко км. от къщата ти пак няма да ти пука сигурно

Град
    unknown
    като си тъпа се евакуирай
    с половината заблудени форумни идиота

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си