.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 319
    Супер фен
    Град
    в килера
    Уф, все тая...
    Ти си голям герой и от нищо не те е страх, евала!

Град
    unknown
    sad ли ти е ?

Супер фен
    Град
    в килера
    Не, много съм happy даже
    аз спирам до тук, не обичам да спамя

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    аре, сега глупости...

надута_фукличке, нормално е да знаеш какво има в близост до вас, а не после да се оплакваме само.
    И второ баща ти не е ли бил в казарма, защото там ги учат как да реагират в разни подобни ситуации...
    Бил е в казарма и какво от това ? Той не знаеше изобщо какво се случва, нямаше представа, че става дума за въпросните складове. След като разбра за какво става дума самият той ми каза, че е по-добре за психиката ми да замина за провинцията. Никой не знаеше какво може да се случи. Всички бяха обзети от паниката, че 20 тона тротил може да се взриви и общо взето голяма част от Враждебна се изнесе по селата далеч от София.

Не ни обвинявайте, че сме се паникьосали - БЕШЕ СТРАШНО !! Никой не го е изпитал и не знае какво е. Яд ме е, че по-голямата част от българите са боклуци и нямат грам съпричастност към случващите се трагедии.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Montreal, CA
    Аз живея в Люлин,странно как всички са се събудили а аз съм спала като пън

Guest
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    аре, сега глупости...

надута_фукличке, нормално е да знаеш какво има в близост до вас, а не после да се оплакваме само.
    И второ баща ти не е ли бил в казарма, защото там ги учат как да реагират в разни подобни ситуации...
    Бил е в казарма и какво от това ? Той не знаеше изобщо какво се случва, нямаше представа, че става дума за въпросните складове. След като разбра за какво става дума самият той ми каза, че е по-добре за психиката ми да замина за провинцията. Никой не знаеше какво може да се случи. Всички бяха обзети от паниката, че 20 тона тротил може да се взриви и общо взето голяма част от Враждебна се изнесе по селата далеч от София.

Не ни обвинявайте, че сме се паникьосали - БЕШЕ СТРАШНО !! Никой не го е изпитал и не знае какво е. Яд ме е, че по-голямата част от българите са боклуци и нямат грам съпричастност към случващите се трагедии.
    A drugata 4ast sa pylni idioti...

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Majestic12 ти спадаш към по-голямата част спокойно.

Ами аз не знам по какъв начин трябва да разберем къде живеем освен да обикаляме чукарите и да проверяваме какво има във всяка една порутена сграда. Хайде, Враждебна е малко по-далеч ама в Челопечене и в Чепинци ги е ракъртило... Дори са нямали подготвен план за евакуация при подобен инцидент. Кой да обвиняваме ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    unknown

Ами аз не знам по какъв начин трябва да разберем къде живеем освен да обикаляме чукарите и да проверяваме какво има във всяка една порутена сграда. Хайде, Враждебна е малко по-далеч ама в Челопечене и в Чепинци ги е ракъртило... Дори са нямали подготвен план за евакуация при подобен инцидент. Кой да обвиняваме ?
    спри филма

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Аз му правя евалата на бате Бойко обаче.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Lunatic-

спри филма
    Вие спрете да се правите на безстрашни. Няма никъв филм - казах ви, който не го е изпитал да си трае щото не знае за какво става дума. Много сте отворени всичките, големите граждани на София, та ние сме били селяни понеже сме се заселили там. То си пролича кои са истинските селяни. Peace.

Guest

Да, всички освен вие, дето сте се заселили до складовете са виновни...
    Всички са виновни, освен вие , че сте неинформирани
    Айде, оправи ли ти се психиката?

Град
    unknown
    прличало си е кои живеят в каменната ера

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Majestic12 ти тъп ли си или да ? Аз обеснявам, че никой специално от нашия квартал не е знаел, че има такива складове там, ти ми говориш защо сме се заселили там.. Ти му говориш на говедото, то си рупа ли рупа..

Lunatic- Ок, живееме в каменната ера

Дано никога не ви се случи нещо подобно.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Безхаберието не е оправдание...
    Ти може да не знаеш и, че като си отрежеш главата ще умреш и после сигурно вашите ще обвиняват прозиводителите на сатъри, че не са го написали на дръжката?

Живееш на място, където не само складовете са потенциално опасни, но не го знаеш, а човек като мен, който живее на майната си в другия край на София ги знае. Не започват ли да ти светкат лампичките в главата или чалгата тотално е полирала мозъка ти?
    Аз знам, че близостта до Кремиковци, например, е опасна. Но имам ли избор ? Да се преместя ли трябва ? От една страна си прав за безхаберието, но специално за тези складове какво трябваше да направим ? Да разпитваме какво има в тях, дали има опасност да избухне и т.н. Дори да знаехме за въпросните складове какво се очакваше да направим ? Не им е там мястото на тия складове, трябвало е боеприпасите да се обезвредят когато му е било времето. А за това не виждам кой друг да обвинявам ? Друг е въпросът, че при наличието на складовете не е трябвало изобщо да дават разрешение за заселване в околностите. Пък и случилото се 100% е било умишлено, да не би варианта 1 на 100 да се сапалят сами ще се окаже верен ? Глупости на търкалета. Пак се крие от народа за мръсните сделки на някои.. До ден-два случаят ще бъде потулен, както каза Бойко Борисов (който единствен рано сутринта беше на мястото на инцидента и само той даваше информация макар и да не е негова работа, а накрая го изкараха виновен), до идването на нов инцидент. Тва е България. Песимистично виждане от моя страна, но тя никога няма да се оправи.

Guest
    Majestic12 ти тъп ли си или да ? Аз обеснявам, че никой специално от нашия квартал не е знаел, че има такива складове там, ти ми говориш защо сме се заселили там.. Ти му говориш на говедото, то си рупа ли рупа..

Lunatic- Ок, живееме в каменната ера

Дано никога не ви се случи нещо подобно.
    Да ти го напиша ли още 1 път, може най-накрая да разбереш за какво ти говоря?
    Не е трябвало да се дава разрешение за заселване, ОК, ясно е било , че ще се даде щом има кой да попие пари от това, но родителитети са били достатъчно зле, да се заселят там.
    Но да, вече се повтаряме всички за 10ти път, а ти продължаваш да влачиш аргумента колко сте невини и колко всички останали са виновни и трябва всички да сме съпричасни. Сри, ама си смешна, много.
    Кажи ми за 11 път, че съм тъп пък аз ще почна да се куотевам вече, че ми писна да казвам едно и също по различен начин и постояно да променям словореда...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Абе чета и ви се чудя...

exploitedteen, каква е работата на едно 15-16-17 годишно момиче да знае какви военни складове има в района и?!
    Престанете да обвинявате жителите, най-малкото замислете се за децата, какво и те ли са длъжни да знаят всички поделения на военните и тн...
    И какво, даже всички да са знаели за складовете и да са разбрали, че те гърмят, от къде, по дяволите, да знаят какво се съхранява, какво и колко гърми, КАК гърми, колко е опасно...?КАК да реаргират?

Не мога да разбера как можете да обвинявате хората, че сами са си виновни, че били в невидение и че са се евакуирали И че разбираш ли си търсели правата...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    ОК ние сме виновни. Аре мълчи вече, че ми писна да ти чета глупостите.
    Аз съм сигурна, че ако се беше случило на теб нямаше, както казваш, да си седиш спокойно и да си пиеш биричката, а щеше да си търсиш правата. Сам каза - взимане на пари. Животите на живеещите наоколо опират до пари Ама има ли за какво да се очудвам ? То всичко е корумпирано, защо не и животите на хората

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Axel_f
    Абе чета и ви се чудя...

exploitedteen, каква е работата на едно 15-16-17 годишно момиче да знае какви военни складове има в района и?!
    Престанете да обвинявате жителите, най-малкото замислете се за децата, какво и те ли са длъжни да знаят всички поделения на военните и тн...
    И какво, даже всички да са знаели за складовете и да са разбрали, че те гърмят, от къде, по дяволите, да знаят какво се съхранява, какво и колко гърми, КАК гърми, колко е опасно...?КАК да реаргират?

Не мога да разбера как можете да обвинявате хората, че сами са си виновни, че били в невидение и че са се евакуирали И че разбираш ли си търсели правата...
    Питай коко шанел и хари потър...

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Питай коко шанел и хари потър...
    Мноооого си интересен...

Знаете ли,и на мен писна, можем да се надписваме до безкрай, с радиото не се спори. То е ясно, че сме на различни мнения, хубаво, мислете каквото искате.
    Да става каквото ще и без друго тая тема нищо няма да промени и след седмица ще е забравена.Кой знае каква ще е следващата и колко ще са жертвите и щетите...
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Както бях написала някъде по-нагоре - не може всички да живеят в центъра на София

В един вестник пишеше, че ако 20те тона бяха избухнали така както предвиждаха, силата на ударната вълна е щяла да срени до оснави всичко в радиус от 60 км. Не знам колко е вярно и дали е вярно изобщо, но ако е така както са го написали - че то цяла София щеше да си замине. Тогава кво значение щеше да има къде живееш и дали около тебе има опасни зони ?

Да вземеме за пример АЕЦ Козлодуй. Ако недай си Боже стане някъв гаф там на всички им е ясно какви ще са последствията. Хората, които живеят там какъв избор имат ? Ето те знаят каква е опасността наоколо, но имат ли някакъв избор ? Или може би не е трябвало да се заселвят там.. Мисълта ми е, че трябва да бъде осигурена безопасността на хората около такива райони. Не може всички да живеем в центъра на София, на перфектното място където няма никакви опасности. Затова тези, които живеят около опасни райони трябва да бъдат най-малкото инстректирани какво да правят ако се случи нещо. За безопасността на тези хора е редно да се грижи държавата, защото постройките са нейни, не са наши.

АЗ понеже съм на 30мин с кола от (Челопечане) ... ....мале като се събудих от гръм и трясък,излизам на балкона,и кв'o да видя....отсрещният блок падат стъкла и прозорци..
    Имало е 20 тона тротил,но и той бил изгорял,и щом не е гръмнал няма опастност... а по-междудрогото.....запаси от тротил има и в село Подгумер, а ако беха гръмнали тези 20тона тротил до са' да нямаше София. Но пак трябва а се пазим,че ако земат да гръмнат другите бойни припаси,които са в Подгумер,пак може да си замине цяла СОФИЯ,и околноститА...междудругото в този ден имаше и земетресение -3,2 по скалата на РИХТЕР в ПАНЧЕРЕВО.

ВИНАГИ ЩЕ Я ОБИЧАМ!!! Руми винаги ще бъде най - великата певица!!
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=191960

Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Имало е 20 тона тротил,но и той бил изгорял,и щом не е гръмнал няма опастност...
    А дали въпросния тротил не е "изгорял" още преди този инцидент?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от SeXyL[!
    Nk@]
    Имало е 20 тона тротил,но и той бил изгорял,и щом не е гръмнал няма опастност... а по-междудрогото.....запаси от тротил има и в село Подгумер, а ако беха гръмнали тези 20тона тротил до са' да нямаше София.
    Мечтайте

;)

Много филми гледате ей.
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    SeXyL[!]Nk@ забрави да спориш с тях. За тях нищо съществено не е станало - ненужна паника без повод

Помеждудругото ако наистина сме преигравали и не е станало нищо страшно защо ли медиите вече трети ден не спират да говорят за тая прословута експлозия и за щетите на хората

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си