.
Отговор в тема
Страница 13 от 13 ПървиПърви ... 3910111213
Резултати от 301 до 319 от общо 319

;)

За да разбулим част от мистерията,трябва да се спомене че:

-Тротила е нечуствителен към удар,прострелване,огън,иск и,химически взаимодействоя.

-За да гръмне трябва да е с помоща на капсул детонатор,запалка.

Обяснението е просто.Някой е крадял та се е олял,и е решил да драсне клечката.За да не се разбере.
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    http://vbox7.com/play:0fbdd1b6

crazy_girl_4e (04.07.2008 г. / 17:44ч.)

Абе какво да коментирам. Нямам думи просто. В тая България наистина не ни трябват терористи - ние сами ще се изтрепеме. Как е възможно такива военни складове да бъдат в близост до населени места ?;! Това е непростимо!! Аз съм от кв. Враждебна и нямам думи да опиша в какъв шок и ужас бяхме изпаднали всички тук. Да се събудиш в 6 и 30 часа сутринта с гръм, трясък и падащи прозорци..Вкъщи имаме общо 10 счупени прозореца и адски голям късмет, че няма никой пострадал. Искам да попитам нашите добри управнице как е възможно да ни държат в неведение толкова време 3; Трябваше най-късно в 7 часа да се съобщи по медиите какво се случва и има ли опасност за хората, да се евакуират ли или няма повод за паника. Как е възможно само г-дин Кметът на София да отиде на мястото на инцидента ?! Къде по дяволите е г-жа Емел Етем по това време ? Не е ли точно нейно задължение да бъде там и да съобщи на хората какво се случва, да ги успокои или да ги насочи към евакуация ако се налага ? Нямам думи просто! За пореден път управниците ни се доказаха като пълни непукисти, за пореден път доказаха колко загрижени са за своят народ.. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на г-дин Бойко Борис за отзоваването в страшния момент. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ и на г-дин Слави Трифонов, който за пореден път каза истината в очите! Винаги съм го уважавала заради това, което прави. Лошото само е,че както каза кметът на София - ще се бръмчи около инцидента 2-3 дни и после ще се забрави до появата на следващ..
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Prikrivane na golqma krajba

Guest
    Цитирай Първоначално написано от visok
    Prikrivane na golqma krajba

e kvo e smeshnoto?

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не то всичко е смешно - смешно е, че сме се панирали, смешно е, че сме се евакуирали-нямаше причина за евакуция,мда.. Смешни са и причините за случилото се. Изобщо цъфнала е и е вързала цялата държава та е само за смях.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    ^ А къде са ви евакуирали просто нямам думи

"Фоерверки в чест на безхаберието на правителството"
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    "Граждани..за в бъдеще да си знаете.. при инцидент - бегайте на околовръстното"

Ама не е смешно - трагично е направо

Мега фен
    Град
    SF
    Не съм гледала никакви новини тия дни. Светнете ме, вси4ко ли изгърмя ве4е, или?

Робинята на Quench

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~

Супер фен
    Град
    в килера
    Ъм... понеже не разбирам ще попитам... ракетите не трябва ли нещо да ги изстреля, за да отлетят чак дотам?

Голям фен Аватара на Axel_f
    Град
    Хогуортс
    Хахах, зарежете ги, те хората, строили летището са идиоти, как не са проучили дали на близо няма военен склад, от който да летят ракети
    "Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел

Намирисва на Lord of War, някой колега на Юри Орлов е въртял далавери с наш'те военни

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    1 Ние сме държавата, защото държавата е само абстрактно понятие и сбор от институции, които представляват нас.

2. 20 тона тротил няма да изравнят нищо в радиус от 60 км, защото това е абсурдно, по-рано в темата дадох клипче с 50 тона тротил

3. Тротила не се взривява току-така

4. Ако стане гаф в АЕЦ, каквито и мерки за сигурност да са взети- заминаваме
    Да, този път нищо не е станало. Но самият факт, как може толкова тона тротил да се вривят в столицата на една европейсна държава и правителството 3 ЧАСА (!) да не направи АБСОЛЮТНО нищо.

Попитали Емел Етем как е и отвърнала; "Бомба."

Още ли пишете тук, бе?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    а какво да направи това правителство точно през тези три часа?
    Можеше да евакуира хората. Ако имаше обгазяване след 3 часа нямаше да има какво да евакуират.

Ако нямаше никаква опасност, защото изпратиха хората на Околовръстното?

;0

Над 200 тона боеприпаси изчезнали от под. 18 250

08 юли 2008 / News.dir.bg

Над 200 тона боеприпаси са липсвали от поделението в село Челопечене преди взривовете.
    Това стана ясно след внасянето на материалите от ДАНС във Военна прокуратура. Това сочат данните по образуваното през май дело срещу временно отстранения командир на поделението майор Мирослав Тошев, съобщи източник от прокуратурата, цитиран от Дарик.
    По първото дело срещу майор Мирослав Тошев за липсата на 200 тона боеприпаси от поделението, е назначена счетоводна експертиза, която трябва да покаже колко тона метал е изчезнал от складовете и на каква стойност е щетата от незаконната му продажба. Делото е образувано на 28 май т.г. по материали на военна полиция първоначално за 51 тона липсващи боеприпаси, както съобщи заместник главният прокурор Камен Ситнилски.
    Месец по-късно, точно преди приключването на делото, от военното контраразузнаване в ДАНС идват материали, които сочат, че липсите са общо около 200 тона. Делото се води за длъжностно престъпление.
    Второто дело срещу командира на поделението в Челопечене е за незаконна сеч на 350 кубика тополи в поделението и извън него на стойност 60 000 лв. И по двете дела Тошев няма повдигнато обвинение. Това ще стане, след като се конкретизират щетите от действията му. И двете дела обаче са били взети на спец отчет във Върховната касационна прокуратура още преди инцидента с взривовете. Преди година имало още един сигнал срещу командира на поделението – за кабел, по който той продавал ток от поделението към заведение на Околовръстното шосе. Проверката на Военна прокуратура обаче показала, че токът е заплащан и престъпление няма.
    Имало е пожар в складовете преди боеприпасите да избухнат, това е казал в разпита пожарникарят от поделението. Той обаче не знаел откъде е възникнал пожарът и съобщил, че го е забелязал в 6 ч. сутринта, половин час преди взривовете да започнат.
    Във вторник военните прокурори и експерти отново ще посетят мястото на инцидента. Те са изискали от Генералния щаб на Българската армия всички документи за това какви боеприпаси са заприходени в поделението, колко са били там . В момента документите се четат от военна полиция.
    Засега няма необходимост да се разпитват тримата бивши министри на отбраната, уточниха от Военна прокуратура.[/b]
    Тука требе мъдра мисъл или готин лаф,ма не мое се сетя.

Цитирай Първоначално написано от Majestic12
    Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Majestic12 ти тъп ли си или да ? Аз обеснявам, че никой специално от нашия квартал не е знаел, че има такива складове там, ти ми говориш защо сме се заселили там.. Ти му говориш на говедото, то си рупа ли рупа..

Lunatic- Ок, живееме в каменната ера

Дано никога не ви се случи нещо подобно.
    Да ти го напиша ли още 1 път, може най-накрая да разбереш за какво ти говоря?
    Не е трябвало да се дава разрешение за заселване, ОК, ясно е било , че ще се даде щом има кой да попие пари от това, но родителитети са били достатъчно зле, да се заселят там.
    Но да, вече се повтаряме всички за 10ти път, а ти продължаваш да влачиш аргумента колко сте невини и колко всички останали са виновни и трябва всички да сме съпричасни. Сри, ама си смешна, много.
    Кажи ми за 11 път, че съм тъп пък аз ще почна да се куотевам вече, че ми писна да казвам едно и също по различен начин и постояно да променям словореда...

ХАХАХАХАХАХА! Аз също съм от Враждебна и тоя квартал съществува откакто София я има! ЕЙЙЙЙЙ ЩЕ СИ СКЪСАМ ДРЕХИТЕ ОТ ТАКИВА ИДИОТИ КАТО ТЕБ! ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ПРА ДЯДО МИ Е БИЛ ЯКО ТЪП, ЧЕ НЕ ПРЕДВИДИЛ, ЧЕ НЯКОГА ПО ТЕЯ МЕСТА ЩЕ ИМА СКЛАДОВЕ ЗА БОМБИ! Ама си ми умник! Заслужаваш да се разцелуваш!

И още нещо- кеф ми е, че съм от София и живея на това спокойно място, а не като псевдософиянците - у центърО :P :P :P ДОСТА ЩЕ ТРЯБВА ДА ГЪРМИМ В СОФИЯ ЗА ДА СТАНЕ ПЛОВДИВ СТОЛИЦА. Там пък пари да ми дават няма да живея! Айде чао форевъ! Влязох само да ви наредя. Видях колко тъпи хора има по тоя свят

...и реши и ти да покажеш колко ти е ощетено гъмжилото от клетки у главО, тъй?
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си