.
Отговор в тема
Страница 2 от 13 ПървиПърви 12345612 ... ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 319
    АЗ съм се барикадирала вкъщи....затворих всички прозорци...голяма паника беше ,, ама мен и ми е смешно ....
    obi4am te slunceeeeeeeeee

Оф, добре че няма обгазяване, че баба ми преди 30 минути трябваше да излезе...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    хахах адаш хаха аз си мислех , че почваме война и се събудих с усмивка .. уви и цяла сутрин се счупвам от смях... тия в моя кв са бахти непукистите поливат си цветенцата долу в кафето некъв бакшиш е надул чалгиятаа и само дето не са се разтанцували пред блока

Град
    ®България...®
    Мощни взривове разтресоха София в 6.28 часа тази сутрин.

Това, което отначало повечето хора взеха за силно земетресение, продължи интензивно поне 30 минути.

Засега информацията е, че има взривове в склад за обезвреждане на снаряди в Челопечене.

Там районът е отцепен от екипи на полицията, пожарната и Гражданска защита.

Експлозиите продължавт и в момента с по-малка интензивност.

В кварталите в близост до мястото на инцидента блоковете се люлеят след всяка експлозия.

В някои от тях има счупени прозорци от ударната вълна.

В небето, в посока изток, се разстла огромен облак веднага след първия взрив .

Гражданска защита съобщи, че има установени повишени концентрации на въглероден диоксид над София.

Председателят на вътрешната комисия към Народното събрание Минчо Спасов потвърди, че инцидентът е станал в складове на минисетрството на отбраната.

Според него в момента на експлозиите в него не е имало военни, защото тежкият инцидент е станал извън работно време.

Шефът на Генералния щаб на Българската армия генерал Златан Стойков предупреди намиращите се в близост до експлозиите хора веднага да отидат на безопасно място, защото има опасност от осколки от снаряди.

В ефира на Нова телевизия се обади кметът на Челопечене Сашо Иванов, който обяви, че са се взривили складове за обезвреждане на барут там.

Не е наясно дали има жертви и ранени.

Линейки и пожарни пътуват в тази посока.

www.dnes.bg

Взривове разтресоха София
    news.bg
    Размер на шрифта: a a a

Експлозии разтресоха рано тази сутрин София и околностите. Първият се чу точно в 6.30. След това се чуха още няколко.

Вторият врзив, който беше и най-силен - 7 минути след първия. След десет минути трети тътен разтърси столицата. Той бе най-слаб и приглушен.

От Гражданска защита съобщиха, че инцидентът е във военни складове и гърмят снаряди. В Челопечене има барутни погрeби.

На този етап няма информация за жертви и ранени. Опасност от радиация няма и гражданите на София могат да бъдат спокайни, казаха още от Гражданска защита.

Екипи на Гражданска защита, пожарната и полицията са на място.

Над квартала се вижда дим и по-малките взривове продължават. Видимостта е не повече от 50 метра, посочи кметът на София Бойко Борисов, който също е на мястото на взривовете. Той посочи, че все още няма яснота и не са пристигнали екипи на военните. Телефоните на Министрество на отбраната не отговарят.

По информация на Минчо Спасов, председател на вътрешната комисия в парламента, в складовете има боеприпаси. Той посъветва хора да не се приближават към мястото на инцидента, тъй като не е ясно все още колко опасен за здравето може да е облакът от дим. Депутатът от НДСВ каза още в ефира на БиТиВи, че точното съдържание на военните складове е „военна тайна".
    Минчо Спасов каза още, че в складовете е имало охранителна фирма и изрази надежда служителите й да не са пострадали.
    Министърът на околната Джевдет Чакъров съобщи, че вече е издадена заповед екипи на министерството да отидат на мястото на взривовете и веднага да вземат проби за изследвания

Според Борисов ще се наложи евакуация на живеещите в района, тъй като димът е изключително много.

Първоначално подозренията бяха за авария в "Кремиковци", но от Гражданска защита успокоиха, че на територията на комбината всичко е спокойно.

аз пък съм си направила нещо като маска...

Град
    ®България...®
    Verminaard в Люлин се усети...

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Verminaard
    как бре? къде? не съм спал цяла нощ и нищ не усетих....мдаа,веселото толкоз ме мрази че чак бяга от мене.

искам весело бре!искам БУМ!
    епа в Люлин 7 се усети хахаха .. Определено те мрази.. Аз поне не е нужно да ходя на фризиор .. Косата ми сама се изправи

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    в 6.28 часа
    Първият се чу точно в 6.30.
    Ей за това говоря.
    Явно чувам напред във времето.
    И не е спряло, преди малко пак "дрънна".

Град
    ®България...®
    ахъм те сега по нтв казаха , че продължават и казаха , че взривовете са почнали в 6:40... след малко ще пуснат сигурно и картина така че..

офффффффф хора мн се притесних.... тука в центъра започна да смърди някво странно , въпреки че затворих всички прозорци.....

Aз пък съм в центъра на София (до Мол ъф София) и ме събудиха още първите 2 взрива. После като продължих да лежа и при 3тия взрив дори завесите се разклатиха от взривната вълна. В момента слушам радио и разбирам, че ще се евакуират близките квартали... Просто върха!...

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Аз съм затворила сичко в нас и нищо не усещам

е ние имаме един прозорез който не може да се затвори и просто не знам кво ще правя...поне съм се затворила в мойта си стая...

Град
    Around... :)
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    аз съм в Слатина и се чува лек тътен
    Аз също,вече се чува съвсем леко,за разлика от преди около час...доста прозорци в блока ни се счупиха...

Град
    ®България...®
    Репортерка на НТВ : Мирише на сяра .. Водещ от сутрешния блок - Гражданска защита казаха ,че не е верно !

Цитирай Първоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
    е ние имаме един прозорез който не може да се затвори и просто не знам кво ще правя...поне съм се затворила в мойта си стая...
    Опитай мокра кърпа да я сложиш на този процеп. Това ще спре миризмата.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз нямам намерение да излизам от нас...нищо,че съм горе-долу в центъра.

е и аз съм в центъра.... до Славейков

Град
    ®България...®
    Егати фойерверките .. продължават

То тука вече нищо не се чува от около час. След малко ще звънна един телефон в Борово, да видя там дали са усетили нещо...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    всички ше умрете, гадни софиянци!!!
    Тъп селянин

По Нова казаха, че хората започнали да повръщат, и да имат сърбежи по кожата. о.О
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Град
    ®България...®
    алло селооооооооооооооооо хахаха
    казаха че хората от кв са получили сърбежи и им се догадило ... Горкичките :S изкърти ли са им се дограмите..Там по Чепинци е било страшничко

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Тъп селянин
    БУМ!

Град
    в съня на елфите
    по бтв май само повтарят, че всичко е ок, че няма никаква опасност, че няма нужда от евакулация, май е по-добре да се гледа нова-там поне си казват повече неща без да крият.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си