- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
Бръммм...
Да се скрият, бе.
Ибах ти джурналистите, ибах ти теУевизията...
След втория гърмеж... още даваха детски.
КАкво??Сърбежи и повръщане?!?...ЛЕле аре стига де...сега като си поисля и мен започва да ме сърби.
...Абе...котенцето(от форума) не беше ли от Чепинци?Там било много силно.
![]()
аз па си помислих че е от времето и си викам ?"еее еби му майката неска уж 30 г. щеше да е!!"![]()
Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
![]()
![]()
Хах, току-що видях, че един от прозорците на входа е счупен. А тука по едно време ми замириса на нещо странно, ама бързо отмина.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
абе хора това е сериозно...не се смейте... аз супер мн се притеснявам....![]()
![]()
![]()
![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Лееле,ужас,аз спях и ги чух в просъница,и отворих очи,вратата щеше да изскочи от пантите на 2-3 взрива.После обаче съм продължила да спя,събудих се,сърцето ми как бумкаше...егати.И спря и трябваше да го ударя 2-3 пъти да започне пак да бие...Не от паника,ама така в сън...Иначе,приятеля ми е спокоен,ама аз тука....паникаБарикадирала съм се и...си мисля за 2ри чернобил
Има ли някой от Дружба,чух,че там били изпочупени прозорци
![]()
последно има ли опастност или няма ?!?!![]()
obi4am te slunceeeeeeeeee
Омг, какви филми ставали... само аз ли не съм чул и разбрал нищо? Хем съм бил буден тогава... сега разбрах по радиото, докато пътувах за работа - една бабка цивреше, че всички съседи били в паника и за това и тя била![]()
Ами, да се надяваме, че до нас ще стигне вярната информация.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()
![]()
![]()
ще се пазя ..кой знае..
![]()
няма никаква опасност е са чух по бтв ! няма вероятност за такъв голям взрив пак въздуха не е опасен.. споксПървоначално написано от *кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
-www.news.bgОпасност от радиация няма и гражданите на София могат да бъдат спокoйни, уточниха от Гражданска защита. След извършени контролни замервания са установени повишени концентрации на въглероден диоксид, които са в допустимите норми
Тъй красиви, тъй наивни,
+ 1 в момента много се радвам, че не живея в СофияПървоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Слушам, естествено, малко са качествените медии.Първоначално написано от GLeZoRanA
В очакване съм... не на Годо![]()
Ще видим до довечера колко различни версии ще се обсъдят и колко ала-Чернобил конспирации ще има![]()
Тъй красиви, тъй наивни,
abe nz dali go 4uvate ama az pri nas tuk v suhata reka o6te se 4uva kak garmi a kak miri6e da ne govorim....
Да![]()
Чакат да се взривят 20 тона тротил, най-големите им боеприпаси още не били минали.![]()