- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
Точно за това щях да кажаЕ, нека видим дали ще имам потрошени прозорци.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аххаха аз ше зема да откача прозорците ми... да не ми ги почупят![]()
![]()
![]()
О, ти си ми съседка.Първоначално написано от jim_beam
![]()
По темата: Нова смятат това за непотвърдена информация, по Дарик казаха, че са думи на генерала(не-знам-си-кой-си)
Добре де, а някой каза ли от какво по-точно са причинени тези взривове?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
Мани ги тия от гражданска защита, те сигурно са по-паникьосани от хората в Челопечене.
Да видим до края на деня колко версии ще има за взривовете. До тук имаме стрелба, очаквам предложения за бомбардировка.
~
Според мен Боян Расате има пръст в това. Това е някакъв вид недоволство срещу гей-парада...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Спим си ние и изведнтж БУМ. Викам си ебах му и майката, няква война е по4нала докато придремвам като пи4..
На Мола се усети лошо..
![]()
Робинята на Quench
И аз помислих, че е война между другото. Версията да е Расате е абсурдна, ама не би ме изненадала![]()
~
Само аз ли съм спала кат пън та не съм чула нищо![]()
Зависи къде си. Току-що говорих с мъжо и каза, че в Борово не са усетили нищо.Първоначално написано от ^Drama^Queen^
~
Може да е била... в центъра на събитията.Първоначално написано от exploitedteen
~
Mдам. Наистина се очаква силен взрив. Не е било проява само проява на черно чувство за хумор....