- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
GLeZoRanA във всеки твой пост присъства "нЕма да ни се вЕрва" ... Голяма неверница си![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Тази сутрин обаче се оказа неочаквано забавна.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
стигнАла е вече...Първоначално написано от exploitedteen
След 3 часа... не си взела вана и това си е![]()
Рай, ще ни се такова таковата.Първоначално написано от ~egoistiC
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
ааауу вЕрно? Мерси че ми каза... иначе щях да се панирам яко..Първоначално написано от ~egoistiC
![]()
И ние те обичамеееееПървоначално написано от GLeZoRanA
Бум бум бум ще си купя автомат... ей, бях я забравила, сега си я пуснах за последно. Сбогом, хораааа
![]()
~
Бойко Борисов нареди гражданите да НЕ ДИШАТ![]()
ебати галоша :Ь
а не, посъветва, ако може да не дишаме.Първоначално написано от Punisherrr
![]()
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА, стига бе ебати, започнах сутринта с егати стреса, а сега ще умра от смяхПървоначално написано от be_true
![]()
~
Пхахахххахахахах г-жа Емел Етем обяви току що по БНР, че "ситуацията е под контрол". Е сега .... какво толкова се притесняват хората. Има-няма 20 тона тротил...какво толкова.![]()
Има ли някой от Дружба да каже как е било там!?
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Ке се друсаме тука О София че свят ке ни се завие!Първоначално написано от drebosy4eto
![]()
Аз се притеснявам тука котараната да не се стресне... така де, аз съм си подготвена психически, ама на котьо как да й обясня...
~
Чувствам, че в София ви става шоуто и не ви е скучно ся.![]()
![]()
Не я прегръщай ке те издере като топка вълнена прежда кат се стреснеПървоначално написано от Wrathchild
EDIT: Я не лъжем хората,да не съм от министерството![]()
Да в София май наистина не ви е скучно добре че съм далеч ама само някой ден да не се събудя от гърма на Нефтозавода,че тфа ще бъде по-забавно![]()
![]()
![]()
![]()
radvam se 4e sam v kz![]()
![]()
ama mn mi e jalko za vas a be idvaite na gosti
![]()
![]()
![]()
Бях на 7-8 г. когато живях срещо лудницата,дойдоха 10-11г. и вече живея срещо нас!
И питаш.Първоначално написано от Мо6no
~
След като се усетих, че имам позната от Чепинци (доколкото знам на 4 км от взрива) не ми е толкова забавно.Първоначално написано от Мо6no
![]()
Изцепката на Бойко и аз я чух, , но не слушах по-задълбочено, а баща ми ми го повтори, зад се усетя каквмо всъщност каза Бокйко.![]()
Бяхме посъвтвани да затваряме прозорците, слагаме кърпи и по възможност да не дишаме.![]()
Мен почна доста да ме боли главата, обаче... на затоврени прозорци съм, ама след 7.