- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
^ +1
а че тая работа си е съмнителна няма спор. Само кога и дали ще разберем за какво е тоя привиден цирк (може би), се не знае ;р
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Ужас аз се събудих точно в 6.30 от проклетите взривове...живея сравнително близо до събитието и всичко се усещаше...имаше някои особено силни взривове, направо цялата къща се тресешеА като спря и токът...
добре че го пуснаха....
Бтв експлозиите и сега продължават, ако се взриви и складът с 20 тона тротил ще е мощна бомба...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Очевидно сутринта като бродех в гората съм се надишал на твърди частици. Дали ще умра?![]()
Як норвежки блек метъл.
Бойко ви намери много практично решение... просто не дишайте.![]()
Кво се оплаквате?![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Абе бастуни,как може да се ебавате и смеете в такава ситуация........
Левски,Хитлер,Мусолини!!!
Еми какво ни остава...нали знаеш смехът лекува всичко.Първоначално написано от metomаn88
То в нашата държава ти трябват железни нерви и изобилие от черен хумор и ироня, за да уцелееш...
Омфг... казал да не дишаме, а?
Пропуснала съм го тва... Досега бях навън из центъра и няма нищо особено..
Колко му е? Само ще мутираме и ще изпоумрем вси4ките до 10 години![]()
![]()
Робинята на Quench
заеби, моите прозорци са притворени, колкото да влиза въздух и само от тая доза ми е някакво гадно. Сещам се на алергичните какво им е - или трябва да стоят на затворени прозорци, което е ебаси задушаващото, или да отворят и да си предизвикат алергична реакция малко или много.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Не сте ли учили химия,тротила не се взривява,спокойно!
Току-що по новините - "Има само един пострадал,той е в ТОКСИКОЛОГИЯТА,най-вероятно е бил близо до взрива.НЯМА опастност от никакви натравяния,няма нищо вредно във въздуха."
Тогава защо не е приет за изгаряния,а в ТОКСИКОЛОГИЯТА?!![]()
ти пък какъв житейски опит имаш за да плюеш така, лапе такова??Първоначално написано от Axel_f
с какво те е сблъскал живота, от какво си недоволна!?
![]()
Това за тротила беше само за паника....което ме навежа на мисълта,че може да има радиация...както ни казват истината![]()
Характеристики [редактиране]
Химична формула на тротила
Химична формула на тротила
1. Чувствителност - Нечувствителен към удар, прострелване с куршум, огън, искри, триене, химически взаимодействия. Пресования и прахообразен тротил е добре чувствителен към детонации и взривяването му е надеждно със стандартни капсул-детонатори, запалки и др. Излятият и люспестият тротил имат понижена чувствителност към детонация и се нуждаят от междинен детонатор (боевик) от пресован тротил или друго подходящо взривно вещество.
dobre de neska po nova mai be6e i na gosti im e nekav det bi trqqlo da obqsni kvo stava i go pitat dobre de 1 4as nie neznaem kfo stava vie v kolko otideh na mqstoto na incidenta ..i toq mi vv 6 i reporterkata : aa vie o6te predi tva bravo i toi mi nie znaehme za opasnosta o6te predi meseci![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Е не е казал "преди месеци" изобщо!Каза "имахме друга информация предварително",нещо подобно...Ти пък как го изкара.Първоначално написано от B3B0K
Сега има пресконференция по каналец 1.![]()
Абе трагедия са всички
Някой дали ще ми повярва ако му кажа че вчера в 1 през ноща съм успял да влезна и да се запиша за 1 университет?!?
На мене да ми кажат няма да повярвам![]()
Сичко е много зле и тая сутрин се доказа пак
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Не ми говори така, нито ме познаваш, нито имаш право да ме наричаш "лапе такова"!!! Може да нямам житейския опит на баба ти, но не съм сляпа, нито глуха, нито малоумна. И по какво по-точно плюя? Изказвам мнение, с което всеки трезвомислещ би се съгласил, писна ми всеки ден да гледам по новините (често пъти да се убеждавам и с очите си) абсурдите в България, ако за теб, това което се случва, е нормално, то за мен не е...Първоначално написано от OtherDimension
И ако не си забелязал/а в мнението ми имаше голяма доза ирония, но явно някои хора са прекалено чувствителни![]()
![]()
![]()
![]()
един моя приятел е паднал от леглото
![]()
![]()
![]()
![]()
той живее близко до "пиратките"
Аз нищо не знам. Странно.
Сигурно не гледаш телевизия.Първоначално написано от w0sh
![]()
Гори.А щом гори значи при дадени условия трябва да може и да експлодира.Първоначално написано от Mirelchetoo14
Да,но виж в УИКИПЕДИЯ пише,че при контакт с огън не се получава взрив.Първоначално написано от AtMosFera
Извинявай, просто ми стана прекалено смешно.Първоначално написано от GLeZoRanA
![]()
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Ако държавата е от пророци - можеПървоначално написано от ATAKABG
![]()