.
Отговор в тема
Страница 8 от 13 ПървиПърви ... 456789101112 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 319
    току-що ми се разклати стаята

Мега фен
    Град
    SF
    Айде... пак гръмна..
    Падна секция в нас...

Робинята на Quench

ба, няма край май-май.

тая брезата до нас тотално беше изнасилена, гледам й листата още малко ще започнат да вехнат о_O

Взривовете продължават
    03 юли 2008 / News.dir.bg

След 12 часа взривовете в склада за военни боеприпаси в Челопечене, които бяха утихнали за известно време, отново се зачестиха.
    Експлозиите са силни и след всяка от тях във въздуха се появява бял или сивокафеникав облак, предаде БГНЕС. Колите на "Бърза помощ" и на МВР се изтеглиха от отклонението на Ботевградско шосе за Кремиковци. На мястото са само служители на пътната полиция, които са блокирали движението.
    Взривовете продължават и може да продължат още две денонощия, каза пред Агенция “Фокус” Иван Бояджиев, експерт по сигурността към Столична община.
    “Поне едно денонощие трябва да мине, за да влязат някакви специалисти вътре и да видят какво е положението. Обявено е само, че тротилът е изгорял”, каза Бояджиев. Той обясни, че тортилът се съхранява под земята с леки капаци, и ако изгори, ще се разсее нагоре и няма да нанесе някакви поражения. “Газовете от тортила и хексогена не са опасни за хората. Те отделят въглеродни окиси, които се разсейват и не са страшни”, посочи Бояджиев.
    По думите му - според американски, западногермански и английски специалисти обикновено при такива случаи се чака две денонощия, или поне едно денонощие. Това се налага, за да избухнат всички взривове и патрони, за да няма опасност за тези, които ще проверяват. Опасността е най-голяма за тях. За останалите хора вече няма опасност, каквото и да стане, уверява Бояджиев. Всички жители от Челопечене са евакуирани, а от Ботунец – само тези, които искат. В Ботунец има палатки.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Пак нищо не усетих (Лозенец).

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от SINDEL
    Айде... пак гръмна..
    Падна секция в нас...
    е ти от къде си

FakePlasticTree просто уникално забавно

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Аз пък тоя път нищо не усетих-Хиподрума.

Мега фен Аватара на Spider4eto
    Бтв било е засечено земетресение

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    Бтв било е засечено земетресение
    Айде бе... аз даже го усетих... И имам чувството че блока се клати още... Тва бирата не е добра идея...

аз си спах като пич,а и сега нищо не усетих

ама аз съм далече

Град
    ®България...®
    bboy_bunker на 8ми юни беше излезнал доклад за тия складове и накрая завършваше с нещо на сорта " Може да стане много страшно" ... Значи все пак се е знаело , но защо трябва да предупреждаваме гражданите о Боже... ей слънце да не видят тия майка им гадна

ATAKABG не ми говори така лайнарче тъпо ! Много знаеш ти кой гърми... Айде докажи, че военните са го направили умишлено !

Град
    Добрич :o)
    Аз така и не разбрах как е станала цялата работа Може би работата е същата като с влака Кардам-София..

Аз пък спах като пън...

Град
    ®България...®
    ATAKABG силно се надявам да грешиш..Този вид "шоу" не е от любимите ми.. бтв и аз не помня земетресение с епицентър София... пък и не мога да се сетя скоро да съм усещала подобно чудо в София... Определено не ми харесва това което се случва и се надявам това да свърши до тука ...

Супер фен Аватара на Exothermic
    Цитирай Първоначално написано от Christ
    Аз пък спах като пън...
    И аз така.
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Град
    ®България...®
    Дай да не говориме за най-лошото , че се вкарвам в некви филми и аз Дето има една дума Пепел ти на устата в нашия случай пепел ти на пръстите и клавиатурата

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Цитирай Първоначално написано от GLeZoRanA
    Дай да не говориме за най-лошото , че се вкарвам в некви филми и аз Дето има една дума Пепел ти на устата в нашия случай пепел ти на пръстите и клавиатурата
    Мен ми е интересно само как на някои им е забавно,и смешно.

Да не стане играчка - плачка само...
    Ако трябва да призная и на мен ми беше супер забавно сутрин , може би щото още не се бях събудила и не осъзнавах кво се случва.. Днес говорих с много народ от провинцията - е виж на тях им е изключително смешно..Човек докато не го изживее не може да го осъзнае е тва е наща работа... А на мене ми идва да го фрасна и да ги пратя на проверка в склада

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Domobran
    Сметам дека гадните селяни са виновни за сичко!! МАКЯ ИМ УЛАВА НЬЕДНА!! Отидете на църква, помолете се, да не дава Господ такова земетресение, пак не'фи филми, чух че от АЕЦ-О била изтекла радиация, обадих се на джипито, как да приемам йод, а атая ми каза че немало нужда, дебам и мустаката докторица
    По въпроса за АЕЦ-О няма нищо вярно , така че спокойно .. сега за друго трябва да се тревожим... А колко до селяните 100% е така...

^^ ахахахах

аз излазям да видя ще ми се стовари ли нещо на главата, хяхя. Само ми е интересно защо по радиото казват, че емисиите са 3-4-5 пъти по-вредни от обикновено, а в същото време по телевизията твърдят, че промяна в "чистотата" на въздуха няма.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Град
    ®България...®
    Цитирай Първоначално написано от Domobran
    Циганите ще се отдадат на мародерства, колко счупени витрини има, пазете се и ПАЗЕТЕ КВАРТАЛА СИ!
    Дали днеска не е рая за мазната циганска сган... Нали знаеш за едни сватба ,за други брадва...

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Кой е поета?

Цитирай Първоначално написано от Lake_bodom
    Кой е поета?
    И аз това питах.
    Трябва да се запозная с него.Някакъв..болен ще е.
    London Tipton

Аз труса съм го проспала...
    Обаче е забавно:
    Прахът във въздуха надвишава САМО десетина пъти нормата. ВЪЗДУХЪТ Е ЧИСТ!!!!!!!!!!!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си