- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Честита БУМ Сутрин София
Айде... пак гръмна..
Падна секция в нас...![]()
![]()
Робинята на Quench
ба, няма край май-май.
тая брезата до нас тотално беше изнасилена, гледам й листата още малко ще започнат да вехнат о_O
Взривовете продължават
03 юли 2008 / News.dir.bg
След 12 часа взривовете в склада за военни боеприпаси в Челопечене, които бяха утихнали за известно време, отново се зачестиха.
Експлозиите са силни и след всяка от тях във въздуха се появява бял или сивокафеникав облак, предаде БГНЕС. Колите на "Бърза помощ" и на МВР се изтеглиха от отклонението на Ботевградско шосе за Кремиковци. На мястото са само служители на пътната полиция, които са блокирали движението.
Взривовете продължават и може да продължат още две денонощия, каза пред Агенция “Фокус” Иван Бояджиев, експерт по сигурността към Столична община.
“Поне едно денонощие трябва да мине, за да влязат някакви специалисти вътре и да видят какво е положението. Обявено е само, че тротилът е изгорял”, каза Бояджиев. Той обясни, че тортилът се съхранява под земята с леки капаци, и ако изгори, ще се разсее нагоре и няма да нанесе някакви поражения. “Газовете от тортила и хексогена не са опасни за хората. Те отделят въглеродни окиси, които се разсейват и не са страшни”, посочи Бояджиев.
По думите му - според американски, западногермански и английски специалисти обикновено при такива случаи се чака две денонощия, или поне едно денонощие. Това се налага, за да избухнат всички взривове и патрони, за да няма опасност за тези, които ще проверяват. Опасността е най-голяма за тях. За останалите хора вече няма опасност, каквото и да стане, уверява Бояджиев. Всички жители от Челопечене са евакуирани, а от Ботунец – само тези, които искат. В Ботунец има палатки.
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Аз пък тоя път нищо не усетих-Хиподрума.![]()
ATAKABG не ми говори така лайнарче тъпо ! Много знаеш ти кой гърми... Айде докажи, че военните са го направили умишлено !
Аз така и не разбрах как е станала цялата работа![]()
Може би работата е същата като с влака Кардам-София..
![]()
И аз така.Първоначално написано от Christ
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
Ако трябва да призная и на мен ми беше супер забавно сутрин , може би щото още не се бях събудила и не осъзнавах кво се случва.. Днес говорих с много народ от провинцията - е виж на тях им е изключително смешно..Човек докато не го изживее не може да го осъзнае е тва е наща работа... А на мене ми идва да го фрасна и да ги пратя на проверка в складаПървоначално написано от ATAKABG
^^ ахахахах
аз излазям да видя ще ми се стовари ли нещо на главата, хяхя. Само ми е интересно защо по радиото казват, че емисиите са 3-4-5 пъти по-вредни от обикновено, а в същото време по телевизията твърдят, че промяна в "чистотата" на въздуха няма.![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
И аз това питах.Първоначално написано от Lake_bodom
Трябва да се запозная с него.Някакъв..болен ще е.![]()
London Tipton
Аз труса съм го проспала...
Обаче е забавно:
Прахът във въздуха надвишава САМО десетина пъти нормата. ВЪЗДУХЪТ Е ЧИСТ!!!!!!!!!!!
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!